Бориславова: Бях обвинена в документно престъпление, ще се откажа от имунитета си

Никой не е над закона, отбеляза тя
30 апр 2024 11:16, Нели Христова
397
Бориславова: Бях обвинена в документно престъпление, ще се откажа от имунитета си
Снимка: БГНЕС

В момента, в който бъда пречка за разследване, ще се откажа от имунитета си. Това съобщи Лена Бориславова в профила си във Facebook.

"През последните дни името ми стана повод за поредна политическа атака в навечерието на предсрочни парламентарни избори. Бях обвинена в извършването на документно престъпление.

Още по темата
Първо, искам да благодаря на всички свои близки и съмишленици за подкрепата.

По този казус, оказа се, прокуратурата ще работи. Прекрасно.

Предстои истината за случилото се и за сигналоподателите на ДАНС да стане явна в съдебната зала.

Второ, отсега заявявам, че ще се откажа от своя имунитет в момента, в който бъде пречка за разследване.

Никой не е над закона.

П.С. Уважавам разследващата журналистика и сдруженията с каузи - само е тъжно, когато всичко е с предизборни цели.

Корал вече е защитен със закон!

Поздравления за Антикорупционния фонд, които вчера публикуваха информация за най-дълбоко пазената и публично отричана тайна - че Нотариусът е бил сътрудник на МВР. Такъв е бил и през 2022, след като срещу него е имало разследване.

За да може никой да не е над закона, дори в неудобни случаи като този на Нотариуса, има още много работа да се върши. А колко силни ще сме, за да я свършим, ще зависи от изборните резултати", пише още Бориславова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
12
 
1
 
! Отговори
кукувци преди 1 месец
Вие сте пълни кукувци. Тези по Магнитски ви диктуват правилата, а вие нападате едно добро и способно момиче. Направо невероятно прости!
272
7
 
2
 
! Отговори
До Анонимен преди 1 месец
Божанов, Къро и Алексей Петров са посредници на ДБ и ПП. Моля?!? Абе защо не ходиш на преглед? Алексей Петров го има от 1997 г във властта, а Божанов от 2005. ППДБ просто им помогна да стигнат до края. Това е. Ще сравняваш хората от ППДБ с тези? Пий си хапчетата човек!
271
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво престъпление трябва да извърши една Лена за да не е политическа провокация? Тя така си осигурява повече имунитет отколкото като депутат! Ако така превъзбужда простокирието за изборите, то това е жалко!
270
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 284Който и да ги е убил, добро е сторил. Трима ууроди по-малко! Особено тоя гнусар Божанов, дето засенчва стотици мутри. *** грозната, гнуссна, изродска твар! В тоя не е имало нищо човешко. Смъртта му е малко, трябвало да се мъчи дълго преди това.
269
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако такива като Божанов, Къро и Алексей Петров са посредници на ДБ и ПП, най-вече на ПП, това означава само едно - ПП са същите мутри, но с малко по-приятни лица. Не, със сигурност няма да гласувам за тях. Уууроди. Лена, дето довчера я защитавх, е явно фаустовски персонаж. На това се дължи необичайното й желязно спокойствие. Знае, че има огромен гръб, мутренски. За Киро се отнася същото, но при него не е неочакван, ДС синче, мъж все пак, мъжете са си нагли и безчестни по природа, но Лена...
268
0
 
3
 
! Отговори
до кой уби преди 1 месец
До Анонимен Викаш, ако бяха Пеевски и Борисов щяха да прикриват престъпниците? За престъпниците може и да е добре, но за работещите и децата ни- едва ли. Стига с тази икономика на наркотиците.
267
7
 
5
 
! Отговори
допротивниците на ПП преди 1 месец
Само един *** въпрос: 10 граждани со обвинени по закона Магнитски в Европа, двама от тях са с присъди затвор, останалите осем са от България и са в първия ред на Парламента. Ти мислиш ли, че това е нормална държава и тези млади хора работят с нормални "колеги" Не ме разсмивай.
266
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой уби Красимир Каменов, известен с прякора си Къро с децата и жена му след записа на Иван Гешев в който Къро казва "тези ПП и ДБ са мои хора " ? Кой уби Бащата на сглобката Алексей Петров? Кой уби посредникът на сглобката Мартин Божанов-Нотариуса?
265
7
 
2
 
! Отговори
Театър Буш преди 1 месец
Вече можем да забравим за милионите загуби от построяването на Турски поток - 3 000 000 лв. и Боташ - по 1 000 000 лв. на ден, за което вина имат Бойко Борисов и третото служебно правителство на Румен Радев! За медиите и ДПС-ГЕРБ е важно някакво мизерно подписче за някаква си дружество с Нестопанска цел, от което няма никакви загуби за българите!!! Защо? Кой се опитва да страната да бъде подарена на двете прасета - Шиши и Боко?!
264
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да напомним на "великата" юристка Лена, че тя в момента НЯМА имунитет! Тя не е народен представител, а дали ще стане в следващото събрание изобщо не се знае. Така че тя НЯМА от какво да се отказва
263
11
 
2
 
! Отговори
Срам и позор! преди 1 месец
Два дни ни занимавате с някакво фиктивно подписче, от което не произтича никаква финансова или имотна вреда! Обаче Прокуратурата оглушително Мълчи за това Кога ще обвини мъжете, които изнесоха 60 000 000 лв. в сакове за магистрала Хемус от банка по време на Борисовото управление и къде потънаха тези милиони??? Затова магистрара Хемус от години не е завършена! Това е важната тема за България, а не подписче от което не липсва нито лев!!! Докога ще ни баламосвате с измислени смешни компромати?!
262
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия с компромати(с Бойко ) дойдоха на власт и сега от компромати реват! Да, тя Лена ще си даде имунитета ,ама първо ще пие едно мазно кафе ...ако ме разбирате ! ТОЯ ФИЛМ НИ Е ДО БОЛКА ПОЗНАТ ! От тъй наречената Промяна се " роди" такъв бъркоч че прокуратурата и съдът , ЕНЕРГЕТИКА ИКОНОМИКА ще си патим десетилетия ! Народа пряко ще е засегнат, тези ще се измъкнат защото знаят при кой да пият ... мазно кафе .
261
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не се притеснява от проверка, защото мисли че всичко й е позволено. Фалшифицирането на чужди подписи за Лена Бориславова е нещо нормално.
260
1
 
8
 
! Отговори
Груйо Михалов преди 1 месец
Хляб,хазард и изкуствени скандли като този за народа. Иначе едно пуделче си играе с тлъсти пачки....
259
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ах, горката параПеткова. Най жалко е, че има писачи, които вярват, или пишат платени коментари за да излъжат някой, че ПП/ДБ, Лена, Киро, Асен, Гном, Миро, Бойкикев и т.н. са невинни....защото за всичко е виновен Борисов.
258
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ВъзмутенНапротив. С неистински документи, фалшифицираните подписи на протокол и пълномощно, извършени и входирани от метресата му, Кирил Петков първо стана министър в служебното на Радев, а по-късно, стана министър председател. Като министър и министър председател К. Петков е получавал е заплати, бонуси, привилегии, кола, охрана и т.н от нашите данъци....И, това са само официално получените от него пари и привилегии, а кражбите, измамите и далаверите, които е извършил като държавен служител?
257
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лъжкиньо, как се отказва нещо, което нямаш??? Ти, нямаш имунитет. Защо, например не се откажеш от 90 процента от сумата, която получаваш като майчинството, същата се равнява на сумата, която получават десет български майки. Обаче, няма как една нагла, безсрамна, крадлива, лъжлива, без морал, некадърна, алчна и нагла твар като тебе да признае вината си...да се извини и разкае. Това са непосилни неща за *** създания.
256
5
 
6
 
! Отговори
Засрами се бре! преди 1 месец
До 272. А ти защо не се откажеш от заплатата си или от жълтите тролски примии? Не гледай в чуждата паница! Особено, когато има бебче!
255
9
 
5
 
! Отговори
Отвратен преди 1 месец
Силовите структури оглушително мълчат по случая с Нотариуса, но тук се преекспонира смешното "престъпление" с някакво си подписче, от което не произтича тикаква облага, никаква!!!
254
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо не се откаже да получи получава над 11000 лева майчинство?