Трифонов за катастрофата на Петков: Според вас, осъзнават ли трагедията?

ИТН е възмутен, че Найо Тицин веднага е публикувал снимки
17 май 2024 07:00, Нели Христова
201
Трифонов за катастрофата на Петков: Според вас, осъзнават ли трагедията?
Снимка: БГНЕС

Тежката катастрофа с кола на НСО, в която са пътували съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и неговият ПР Найо Тицин, поражда много въпроси. Това заяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов.

Тежката катастрофа стана днес край Аксаково и при нея загина шофьорът на колата, която е участвала в ПТП с автомобила на НСО. Има и двама пострадали, които са настанени в болница – шофьорът на служебната кола и спътницата на починалия шофьор.

Още по темата

Ето и въпросите според Трифонов:

"Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша!

Втори: Днес пеша ли е ходил, или е бил в кола на НСО?

Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент.

Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предизвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата?

Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост?

Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител са уведомени, че по време на кампанията не може да ползват за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков?

Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков?

Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от катастрофата с безумния текст: “Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня.” Тъкмо са убили човек и да качат във ФБ такава снимка, с такъв текст…

Девети: Според вас, осъзнават ли трагедията?

Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква?

Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли - държавна собственост за лични нужди?

Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани?

Докога?

И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой?

Едва ли някой ще ми отговори на тези въпроси, защото тези, които трябва да ми отговорят, ще мълчат като риби. Или защото не искат да ми отговорят, или защото са гузни. Но аз мисля, че на повечето въпроси може да си отговори всеки нормален човек, който чете това, което съм написал.

Няма такава държава!“, написа Слави Трифонов в социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от Темида
КС отказа да отмени прекратяването на концесията за "Росенец"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
2
 
! Отговори
васил божков преди 9 часа
Еййй, слафкеййй, шти скъсам г.ъ.з.а.7-8 и ще си паднала.Лягай и брой си сама. Връщай парите, че иначе ще има много льобоф.За крадец не ставаш сине, те си будала !
185
0
 
12
 
! Отговори
Славчо, преди 1 седмица
началник на КАТ. Веднага ! Пожизнено !Също, съветник на президента по икономическите, външнополитическите и метеорологическите въпроси.И шсъ упрайм.
184
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не харесвам Слави, но в случая е абсолютно прав.И още един въпрос Защо изобщо има НСО в България?Какви толкова заплахи има, та да храним 1200 *** на държавно служба?
183
10
 
0
 
! Отговори
ГжегошБженчешчикевич преди 1 седмица
Извинете, за ,,невежите".
182
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прав е на сто процента !
181
11
 
2
 
! Отговори
ГжегошБженчешчикевич преди 1 седмица
Те, не осъзнават собствената си трагедия, камо ли чуждата! ,,Оти да си пра'им сепуко, като може да се па'им на куку". За, евржите превод: ,,оти"- защо. Сега ясно ли е?
180
5
 
18
 
! Отговори
Копейкин преди 2 седмици
А бе редакцията........ спрете да го показвате тоя селянин, че децата се плашат, бе баба. Ами и кокошките спряха да снасят. Петела се научил да вика "седем осем и ще си легнала"
179
6
 
19
 
! Отговори
горем ръп преди 2 седмици
Трфонарю - чалгарю , според теб осъзнаваш ли , че ако не се беще продал да пари да буташ редовно избрано правителство , всичко щеще да е съвсем различно и въпросната катактрофа можеше и да не се случи ?! Признай си , че си изигра картите безкрайно mЪno и че от сараите и от банкя те минаха с 200 ! Сега се чудиш чие нещастие да яхнеш , за да те забележат Ти си истинският виновник !
178
5
 
16
 
! Отговори
без име преди 2 седмици
злобар
177
7
 
18
 
! Отговори
Карл Бенц преди 2 седмици
Я-я-я! Той може да брои до 12!
176
6
 
22
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 2 седмици
Ако ГЕРБ ДПС ИТН дъното управляват България пак нямаше да има пари за нищо друго освен чували пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Господ да пази България от Боко тиквата и Пеевски свинята и техните патерици ИТН дъното възбуждане -Атака и други подобни.
175
2
 
13
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 2 седмици
Макар че в конкретния случай има право, Славчо малко прекалява с патоса. Някой би трябвало да го посмъкне малко на земята като му припомни къде е бил вечерта на 25 април 1995-а и кого чакаше там.
174
2
 
23
 
! Отговори
Боко Пеевски преди 2 седмици
При управлението на ГЕРБ България достига дъното на Европа за 12 години управление окрадоха къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Няма здравеопазване образование 3000000 имигранти напуснаха България. Господ да пази България от Боко и Пеевски свинята
173
1
 
17
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 2 седмици
При управлението на ГЕРБ България достига дъното на Европа за 12 години управление окрадоха къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Няма здравеопазване образование 3000000 имигранти напуснаха България. Господ да пази България от Боко и Пеевски свинята
172
9
 
18
 
! Отговори
Емигрант преди 2 седмици
Първо Бог да прости жертвата ! Този иzмекяр защо храчи сега, знае ли кой е виновен, какво общо има тук Петков, той ли е шофирал автомобила, при това виновен е шофиращия съпруг на загиналата жена излиза от път без предимство ? Иzмета чалгарски е най-виновен за всяка нередност в България, ако чалгата която този злобен и коварен екземпляр популяризира в България не беше завладяла населението то българите нямаше да бъдат опростачени до толкова, че да не познават дейността на мозъкът МИСЛЕНЕ !
171
5
 
20
 
! Отговори
Иван преди 2 седмици
Слави имаше реален шанс да промени нещо , но се продаде - факт.
170
5
 
17
 
! Отговори
Помнещ преди 2 седмици
Четвърт век залива народа с чалга и маанета, а сега учуден, какъв е крайният резултат! Иначе за Кики Ментето е прав, но и той има заслугата, такива да се докопат до властта!
169
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако не Слави, Кой? Браво Слави. Абе не за всичко. Е за тази ти реакция - БРАВО. Относхо чалгоидизирането на къс от нацията едно гуемо УУУууууУУУуууууУУуу!
168
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
фани единия та тресни другия Киро. Тоз Кир като оня Кир, Кир маричков. Жените на пазара сричат молби поне тоя да му видят сметката а не да се измъкне като оня дето лизаТато по петата ми точка с намазал топъл и препечн краишник от хляб Стара Загора с дебело и кафявоПравешкоЛайно
167
25
 
11
 
! Отговори
и преди 2 седмици
аз не харесвам слави, но за всички тези въпроси е абсолютно прав, това е.