Русия се похвали със заловените западни танкове в Украйна с изложба в Москва

Песков нарече изложбата "брилятна идея"
1 май 2024 19:37, Нели Христова
443

В руската столица днес беше открита изложба на западно военно оборудване, заловено от руските сили по време на боевете в Украйна, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Изложбата, организирана от руското министерство на отбраната, представя над 30 единици тежка техника, произведена в Западна Европа, включително боен танк M1 "Ейбрамс" и бронирана бойна машина "Брадли", произведени в САЩ, танк "Леопард 2" и бронирана пехотна машина "Мардер" от Германия, както и бронирана машина AMX-10RC, произведена във Франция.

Изложбата, която ще остане отворена в продължение на един месец в мемориалния комплекс от Втората световна война в западната част на Москва, показва също така огнестрелни оръжия, военни документи и други документи.

Руските власти разкритикуваха доставките на западни оръжия и военно оборудване за Украйна, като ги определиха като доказателство за прякото участие на НАТО в конфликта, припомня АП.

В същото време руският президент Владимир Путин многократно е заявявал, че западните военни доставки за Киев няма да променят хода на конфликта и да попречат на Русия да постигне целите си.

Изложението се провежда в момент, когато руските сили завземат все повече земи в Източна Украйна, възползвайки се от забавянето на американската военна помощ, за да отблъснат недостатъчно въоръжените сили на Киев.

Говорителят на Путин Дмитрий Песков приветства изложбата в Москва като "брилянтна идея".

Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова отбеляза, че чуждестранните дипломати, базирани в Москва, трябва да се възползват от възможността да посетят изложбата, за да видят как "Западът унищожава мира на планетата".

"Тази изложба ще бъде интересна за всички онези, които все още вярват в митичните "западни ценности" или не забелязват агресията, разгърната от НАТО срещу Русия и нашия народ", каза Захарова, информира АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


443
Още от Русия
Чистката продължава: Още един приближен на Шойгу погнат от Русия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
215
0
 
3
 
! Отговори
BDSM преди 4 седмици
Брежнев-Живков
214
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 246 Муахахахаа...И аз не знаех че си толкова проооост. Говоря за актрисата която го играе негова дъщеря във филма. Муахахахахахаа...
213
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 245: съжалявам, но за разлика от теб не харесвам да гледам как мъже се целуват, на мен ми се гади от това, но какво пък, все пак съм от пропадналият запад, не съм фен на мъжеложството от бляскавият цоцализъм.
212
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
"Целувка Тодор Живков и Леонид Брежнев" Напишете това в тубата. Аре да видим къде ще видите езици от двамата.
211
2
 
6
 
! Отговори
Чувалите руски преди 4 седмици
Трупове ще ги показват ли
210
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 244: не знаех, че дъщеря му участва във филма или, че я целува там, но явно ти си доста добре запознат с дегенеративното западно кино, което само по себе си не говори добре за теб и цоцалистическият ти идеали. ПП: внимавай ФСБ или КГБ да не те арестуват за гледане на зла западна кино пропаганда.
209
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 242 Смешнииик, При прегръдката на бай Тошо с Брежнев 4 пъти си размениха целувки и само с устни, *** жалъъък. Скапаняче... в тубата го има клипа. Изгледай го внимателно. Ако ти намериш момента в който бай Тошо целува с език Брежнев, аз ти давам 1000 лева. Не се шегувам.
208
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 241 Значи и Арнолд Шварценегер е мангалярин защото целуваше дъщеря си по устните в Командо? Браво ве акъъъл. А има десетки холивудски филми където бащите целуват дъщерите си по устните. И те ли са Римляни? Кажи ве, смееешник?
207
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 240: езика е толкова дълбок от страна на бай ти Тошо, че чак погалва сливиците на Брежнев.
206
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 236: незнам какви са нормите във вашата ромска фамилия, но в нормалните семейства родителите не целуват децата си по устата. Но за вас нормалното, за цивилизованият свят е извратено, все пак все още продавате дъщерите си на пазарите и ги разглеждате като стока.
205
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 239 Смеееешник, сложи си ръка на сърцето и кажи имаше ли езици при бай Тошо и Брежнев, както твърдеше ти? Само устни. Какви езици те гонят ве, смееешник?
204
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 225: че те се изпиват с тези целувки. Живков е взимал мерки да не разболее Брежнев с целувките си защото сифилиса сред цоц вождовете си е стара ленинска традиция. Това не е целувка, а страстно изпиване което може да съществува само между любовници. Я виж снимките и кажи с ръка на сърцето, това целувка между приятели ли е или е целувка между любовници? А драги путлерофашисти? А какво си правил с дядо си е проблем на твоето ромско семейство, все пак там брат със сестра е нормално.
203
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Арнолд Шварценегер в "Командо" целува дъщеря си по устните. Това прави ли го педофил ве, смооотаняк?
202
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Дядо ми ме е целувал по устните когато съм бил на 18. Значи с него сме педерааааси ли ве, кравар скапааан?
201
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 228: според путлерофашистите когато двама другари си бъркат по дупките това не е мъжеложство, а скрепване на българо-съветската дружба. А кога е мъжеложство драги путлерофашисти? Когато е само по любов без да има далавера ли? Значи ако има далавера не е мъжеложство, а дружба, а ако няма далавера си е просто хомосексуализъм. Е поне установихме, че за вас няма забранени неща стига да имате далавера от това.
200
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 230 Целувката беше с език? Муахахаххааа....Само по устните ве, смотаняяяяк
199
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 226 Целувката между бай Тошо и Брежнев е педерааастка? Двамата са педераааси? Муахахахаххахаха.... Казах ти че си за Карлуково! Мааарш!
198
10
 
14
 
! Отговори
NEW Z Fашизъм преди 4 седмици
Ставащото в Украйна най-добре показва отношението на Русия към славянските народи и зачитането на международно установени държавни граници. Путин занули Русия като нормална държава и я върна в средновековието. Неслучайно думата Рашизъм вече в целия свят са асоциира като новия възроден Фашизъм !
197
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 222: а ръкопляска ли когато бай ти Тошко се мляскаше с Брежнев? И това, че го е забранил за колхозниците не означава, че самият той не е такъв. То и лидерите на цоца забраняваха всичко западно ама си внасяха кока кола и ядоха консерви от запада докато теб те валеше мирен съветски атом от Чернобил.
196
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
до 221 Кой ти е казал от ръководството в Москва че за 3 или 5 дни ще са в киев? Кой? Стига с тази смешна опорка ве, смеееешник жалък. Давам ти 1000 лева ако ми покажеш статия, където някой от ръководството на Русия го е казал това с 3-те дни. Аре вееее, смеееешник!