В Париж свалиха цените за нощувка в хотел на 411 евро

Заради Олимпиадата беше достигнала цени до 699 евро средно
16 май 2024 10:38, Петър Бойчев
11
В Париж свалиха цените за нощувка в хотел на 411 евро
Снимка БГНЕС

В навечерието на Летните Олимпийски игри (26 юли - 11 август) в Париж хотелите драстично повишиха цените на нощувките, а редица местни жители обявиха скъпи краткосрочни наеми на апартаментите си през този период.

С наближаването на Олимпиадата обаче хотелиерите и частните наемодатели във френската столица започват да свалят цените, тъй като броят на резервациите е по-малък от очакваното, предаде БТА, позовавайки се на  ДПА.

Туристическата служба в Париж съобщи, че средната офертна цена за една нощувка през юли 2024 г. в хотел в района на френската столица се е понижила до 411 евро при средно 699 евро, предлагани в средата на февруари.

За сравнение, средната цена на нощувка в хотел в Париж през юли 2023 г. е била 202 евро, а през август 2023 г. - 161 евро.

Оказва се, че тези, които едва сега обмислят да посетят френската столица по време Олимпийските игри, може да избират между много свободни места за настаняване. Те имат възможност да резервират хотелска стая или частен апартамент на цени, които са значително по-ниски от тези, предлагани само преди няколко месеца, посочва ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Парижхотелнощувка
Още от Свободно време.
5000 евро на футболистка, отказали й да я картотекират при мъжете
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Iordan Ivanov DOuser преди 1 седмица
Warnings about CANCER TERROR WITH 5G;7G;9G;19G ANTI FRANCE MORE 17 000 000 VICTIMS with cancer problems after 5G BLack death and cancer terror..НАД 7 000 000 във ФРанция в МОМЕНТА СА В зони облъчвани от ЧЕРНО ЧУМНО КАнцерогенни ОРЪЖИЯ> ДА СЕ ВЪВЕДЕ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ ДО ПРЕМАХВАНЕ<ДЕМОНТИРАНЕ на опасните УРЕДИ вкл ЕКРАНИ<КАМЕРИ, 5G Black death and cancer weapons /Клетки монтирани последните ТРИ ГОДИНИ>.
10
0
 
1
 
! Отговори
Бг Феодалъ преди 2 седмици
400 евро за нощувка??? Нееее....., в такива "пансиони" не влизам, с мишките и *** и с афро-персонала дето след посещението на тоалетната не си мие ръцете!!!! Минимум в хотел с цена от 2,000 евро, пълен "инклузив", включващ афро с член 25 см и две французойки модели по 3,000 евро всяка за вечер, шофьор с лимузина и охрана! Абе тоя филм май съм го гледал...
9
0
 
7
 
! Отговори
до 5 преди 2 седмици
Включва се, ама манекенките са с хиджаб
8
4
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 седмици
То па Париж един град - увехнала слава... Ако не знаеш френски, не виждам силни мотиви да го посетиш . Единствено да чекнеш, че си видял Мона Лиза и още едно-друго в Лувъра.ПП. Или чек че си се качил на върха на Айфеловата и кафе в Мулен руж и Монтмартр , но също така може и да ги пропусне човек.
7
1
 
4
 
! Отговори
Смел Гибсов преди 2 седмици
Само глава с лагерче за баланс ще даде толкова пари ..... хахаххаха
6
0
 
10
 
! Отговори
Кубрик преди 2 седмици
Кой ще отиде за такива пари, още да слушате арабска реч, навсякъде, Франция се превърна в арафра, какъв президент такава и държава.
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За тие 400 еврака на нощ включва ли се джакузи с две манекенки в него?
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
400 евро за едно спане!? не благодаря!
3
9
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 седмици
Поредното бездушие .. набил ми вече минуса, и какво му пука. Не! Даже е РАДОСТЕН, когаот чуе, че други хора са страдали.
2
2
 
14
 
! Отговори
Нане преди 2 седмици
Тия фанаха ли затворника и ония, дет разстреляха полЮцаите, кат кучета... ==))) ква олимпиада, ще организират макронистите... ===)))
1
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Миналото лято загубих десетки хиляди евра, заради кенселирани проекти и събития във Франиця. Защо? Ами зщаото Париж беше обхванат от пожари и протести! От тогава ми падна мение за тях драстично. А онзи ден, видяхме тоталния провал на фреснката власт - избягал затворник, убити надзиратели и нападателите се измъкнали. Да, може и да ги хванат, но вече 3 дена не ги хващат. Това и в най-мутренските години го нямаше в България. В Мексико, в моемтна в който почнаха така и картелите ги превзеха.