Пътищата в по-голямата част от страната са сухи

Затворени са проходите Твърдица-Елена и Етрополе-Златица
19 апр 2010 10:01,
0
Пътищата в по-голямата част от страната са сухи
Снимка: БГНЕС

Пътищата в по-голямата част от страната са сухи. Слаб дъжд превалява в област Смолян, съобщават от агенция „Пътна инфраструктура".

Затворени са проходите Твърдица-Елена и Етрополе-Златица. Опасност от падащи камъни има в прохода Троян-Кърнаре, в област Смолян, Кресненското и Искърско дефиле, в участъка от Нови Искър до Елисейна, по пътя София-Самоков, Асеновград-Смолян, Югово-Лъки, Кричим-Девин, Мездра-Ботевград, Батак-Доспат, Кочериново-Рилски манастир, Белица-Загражден, в района на Мечи дол и Козница.

Въведени са следните ограничения: забранено е преминаването на товарни автомобили с обща маса над 3 тона по пътя Дунавци-Арчар. До 31 октомври е забранено преминаването на товарни автомобили с обща маса над 10 тона през прохода Шипка. Затворен за товарни автомобили е Дюлински проход.

Ремонтни работи се извършват по пътя Полски Тръмбеш-Свищов, Рудозем-Смолян, Варна-Добрич, Скобелево-Добри дол, Видин-Арчар-Лом, на подбалканския път в участъка от разклона за Мусачево до разклона за Столник и от Сливен до Старозагорска област.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари