Кола падна в коритото на река Струма

Две жени са с тежки наранявания, по чудо не са се удавили
19 юни 2010 08:20,
24
Кола падна в коритото на река Струма
Снимка: БГНЕС

Две жени са тежко ранени, след като колата им излязла от пътя и паднала в коритото на река Струма близо до Симитли. Автомобилът се закачил в дърво, което предотвратило удавянето на жените.

Катастрофата е станала на 2-3 километра от Симитли около 5.30 часа.

47-годишна жена е с контузия на главата, фрактура на лява предмишница и комоцио.

Другата пострадала е на 61 години. Тя има разкъсно-контузни рани на главата и комоцио. Има и съмнения за счупени шийни прешлени.

В автомобила е пътувала и трета жена, на 26 години, но тя няма наранявания.

И трите се намират в спешното отделение на болницата в Благоевград.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
amimi2 преди 13 години
На днешно време жените станаха по агресивни и от мъжете.Покарайте в София и се поогледайте.Е не само в София.........
23
1
 
4
 
! Отговори
същият преди 13 години
Не си прав! Тоя дето има акъл се учи. Тоя дето няма, си търси белята и рано или късно я намира. Не опира до жена или мъж. Вчера една изрусена врачанка, направи забранен обратен завой пред катаджиите на моста до Мездра. И се зачуди защо я спряха. Какво повече да кажеш.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много сте прости почти всичките!!! Станалото станало, какво е значението дали е от жена или от мъж?!? Това е просто една неприятна случка, никой не е застрахован, че не може да му се случи. Добри шофьори НЯМА, няма и да има, всеки прави грешки, колкото и стаж да има и колкото и да му се отдава шофирането, и независимо от пола.
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе мърло ти си някаква откачена феминистка дето думата оргазъм само я е чувала.Това за моделиерите и готвачите за пореден път показва че нищо не става от вас.Щото то и жени автомобилни асове няма .Ако тръгнем по тази посока.За броя на катастрофите не ми приказваи защото ти лъсва цялата простотия.Тези неща се сравняват на база % ама жена можеш ли да му обясниш.То си знае стрижено и тва е .
20
4
 
2
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
MOJE LI PRI MAIKA VI...
19
1
 
6
 
! Отговори
ужасТ преди 13 години
...бегай скрий се, бе ***!!!
18
1
 
6
 
! Отговори
_I_ преди 13 години
Ама и това корито на реката, защо се появяваш изведнъж, като извънземен кораб? По-бавно не знаеш ли?
17
10
 
5
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
ЖЕНА ЗА ШОФИОР.....ЗМИЯ ЗА ***....
16
6
 
7
 
! Отговори
днес преди 13 години
Какви дупки какви 5 лева бе бабо? Тя дупката не се избягва с въртене на кормилото до откат и натискане на газта. За да кацне на дървото не е карала с 40. Тука накой каза, който може го може. Който не може да не кара. Има добри шофьори и мъже и жени. Има и некадърни. Мъжете се трепят понеже се правят на гъзари а жените поради незнание, нежелание да се научат и често поради неумение да схванат елементарни правила. Който вижда че карането не му се отдава, да не се оправдава с мъжете или пътищата.
15
5
 
14
 
! Отговори
баба Хакерка преди 13 години
А бе приятел, къде ти се привижда джип? Колкото до мъжете подсигурили на жените си коли - май в момента е обратното - жените, работещи в чужбина, подсигуряват на мъжете си коли, а те все с безработицата се оправдават и стоят в кафенетата или возят любовниците си.А колкото до катастрофата - няма да се учудя, ако жената е искала да избегне една от милионите дупки по пътищата ни.
14
1
 
18
 
! Отговори
Харизматик преди 13 години
КЪДЕ СА СЕГА ТИЯ ***, ДЕТО ПИШЕХА ДА СЕ ИЗСЕКАТ ДЪРВЕТАТА КРАЙ ПЪТИЩАТА, А?????
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ahaaaam lo6a rabota e stanala,jalko za horata.
12
25
 
13
 
! Отговори
svetlio преди 13 години
Жена да кара?!?Все едно аз да се науча да раждам...!
11
5
 
19
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Факт е , че жените са по-внимателни шофьори от мъжете, като болшинство.Факт е също, и че най-абсурдните катастрофи също са причинени от жени, но сравнено с процента катастрофирали мъже, те са пренебрежимо малко.Но мъжът на тая госпожа, който е и отстъпил джипа, е трябвало да и обясни че макар и скъп, той няма крила, не хвърчи и за него важи закона на инерцията.Защото не ми се ще да е вярна поговорката "Шофьор и к...а се рашдаш, а не ставаш!".
10
22
 
23
 
! Отговори
прост човек... преди 13 години
Жена ми никога не е проявила желание за шофьорска книжка,защото си признава че не става за шофьор,но за сметка на това е прекрасна съпруга,майка и домакиня. А вие-"еманципираните" жени,които се изживявате като бизнес-дами и мъжки момичета-просто не ставате за нищо... и един ден ще си умрете самотни,но със самочувствие :))) Жалко за вас!
9
18
 
10
 
! Отговори
hyparix преди 13 години
Който казва, че жените стават за шофьори значи хабер си няма от шофиране. Излезте на пътя за да видите реално как стоят нещата. Шофирането далеч не е това да се научиш да сменяш скоростите и да гледаш знаците. То си е нормално де. Представата им за движението на телата в пространството не е така добре развита както при мъжете. Не случайно мъжа е ловеца а не жената.
8
6
 
15
 
! Отговори
Ев преди 13 години
до 7 Друже, не твърдя, че от всяко дърво става ***! След като имаш международно наблюдение колко от ПТП са от жени! А от мъже?! Ако не си чул, най-голямите готвачи и моделиери са мъже! И не мисля, че е редно да се изказваш от Името Божие!
7
31
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Професионален шофьор съм за 25 години съм обиколил земното кълбо десетки пъти видял съм какво ли не по наши и чужди пътища .Едно ще ви кажа жената не става за шофиране .Ама на натиска се .Абе аз защо нямам грам желание да шия или пък да готвя.Може ама само в краен случай .И те тогава трябва да се качват на автомобил.САМО В КРАЕН СЛУЧАЙ.Ами той господ доло горе ни е разпределил способностите.Другото е наистина избиване на комплекси .Вижте ме фръцлата карам кола и съм независима от мъжете .
6
6
 
26
 
! Отговори
Ev преди 13 години
до 1 - хи Шофирал ли си някога през живота си във София? Явно не! Краварката да не ти е рода? Паркирала жената в дървото! Оцеляла! А ти с твойте комплекси и злоба и това не можеш!
5
14
 
4
 
! Отговори
... преди 13 години
katastrofite stavat zashtoto nie majete se pravim na sustezateli a netrqbva, inache e nauchno dokazano che jenite sa po umni ot majete. az na chernoto bqlo nemoga da kaja, no i ako zapochna da ti razpravqm kakvi jeni 6ofiorki sum vijdal svqt shte ti se zavie...btw otkakto sum shofior imam 3 katastrofi, vsichkite prichineni ot jeni. 2 puti zashtoto vaprosnata lichnost mina na cherveno i 1 put zaradi otnemane na predimstvo