"Любе" отидоха с правителствен хеликоптер в Рилския манастир

Води ги областният ръководител на ГЕРБ и шеф на общинарите в Благоевград
19 юни 2010 15:20,
140
"Любе" отидоха с правителствен хеликоптер в Рилския манастир
Снимка: БГНЕС

С хеликоптер Ми-8 на правителствения авиоотряд кацна руската попгрупа “Любе” край Рилския манастир, съобщи БГНЕС.

Със същата машина и на същото място кацна и Папа Йоан Павел Втори при посещението си в България през 2002 година.

Специално за певците монасите отвориха сандъчето с мощите на Свети Иван Рилски.

Тримата членове на “Любе” и петима руски бизнесмени бяха придружени от председателя на Общинския съвет на Благоевград Костадин Хаджигаев.

“Любе” ще изнесат безплатен концерт в Благоевград в събота вечерта по инициатива на Хаджигаев.

Областният ръководител на ГЕРБ и председател на Общинския съвет в града Костадин Хаджигаев е личен приятел с ръководителя на групата Николай Расторгуев от времето, когато се занимавал със строителство в Москва.

Все пак концерт ще има, ако времето е хубаво.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
Светослав преди 13 години
101, ти нямаш капка мозък в главата си...това да сравняваш Любе с чалга и при това да изказваш предпочитание към второто трябва да бъде подсъдимо. 101- на съд!!!
96
1
 
2
 
! Отговори
генади преди 13 години
ЛЮБЕ - казионната група на другаря Путин. Най-обикновени *** на държавна издръжка
95
0
 
2
 
! Отговори
Мъглата преди 13 години
за пореден път се уверявам, че БЪЛГАРИНА Е ЕДНО МНОГО ЗЛОБНО, ЗАВИСТЛИВО И ДОЛНО СЪЩЕСТВО! ДАЙ МУ САМО ДА ЛЕЕ ПОМИЯ И ***! Срамувам се ! Има толкова народи дето са по-бедни и много по-изстрадали от нас, но при тях няма толкова злоба и завист ! НЯМАМЕ ОПРАВДАНИЕ С НИЩО!
94
0
 
4
 
! Отговори
ДО134 преди 13 години
134 НЕ Е ПРИЛИЧНО ДА ДАВАШ СЪВЕТИ НА НЕПОЗНАТ.
93
4
 
1
 
! Отговори
До Георгиева преди 13 години
Ами слушай си гениалните музиканти бе госпожо, те са такива като теб - дето нищо друго не са чували, нито пък са виждали.Слушай си и другия депутат от Руската Дума - еврейчето Кобзон, също велик, страхотен, ненадминат певец.На промитите мозъци друго не им трябва. Ако отидеш в Русия, още много такива групи ще слушаш, та прав ти път при гениите.
92
1
 
3
 
! Отговори
Георгиева преди 13 години
Интересно, какво би казал Шаганов,текстописеца им , ако прочете че го наричат "специалист-психолог"...Сигурно има докторат по разплакване на хора. Пък и така да е- лично мен текстовете ме разплакват.То само човек, който носи не глава, а прояден от бръмбари чвор не би разбрал текстовете на песните на Любэ
91
0
 
1
 
! Отговори
Георгиева преди 13 години
Анонимчооо, "тоя с редките зъби" пее вече повече от 20 години, а е депутат от лани.И в изрязаните си нокти има повече талант от всички цицорести фръцли на Митьо Пайнера. Блазе ви, Благоевград, аз бях на концерта в Пловдив, но Любэ мога да ги слушам безконечно. Човекът пя час и половина на живо без да млъкне. Гадна пасмина сме това българите. Неблагодарна и плюеща помия.
90
3
 
1
 
! Отговори
127 преди 13 години
Не мога да твърдя нищо за Мадона, все пак не е сенатор и не пее за Виетнам и за Тексас :))) Сигурно и американците имат групи, които пеят за Ирак и излизат с камуфлажи. Но музиката на Любе е мозъчна промивка, така че - мри ти. *** с ***. Колкото до умирането, всеки го е страх.
89
1
 
5
 
! Отговори
Мъглата преди 13 години
значи толкова сте се ДЕБИЛИЗИРАЛИ, че смесвате политиката с изкуството! Просто толкова *** и прости коментари няма! По-същата логика някой може да трърди, че Мадона е агент на ЦРУ, или Сър Елтън Джон на Ми 6!!! Вие сте е'бати и *** бре! Жалки и комплексирани хейтърчета! *** , жалка и долна ***!
88
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този с редките зъби е депутат в руската Дума, а по-просто казано - агент на КГБ. А текстовете ги пишат специалисти психолози, за да разплакват и умопомрачават плебса или т.нар. "бъйдло". Завършена мисъл в него няма, само откъслечни фрази-символи, чиста проба мозъчна промивка.
87
4
 
2
 
! Отговори
читател преди 13 години
Русия дава мило и драго да и се върне имиджът и тук на велика страна.От църквата до поп групите са ангажирани с тази дейност.Много им се иска отново да са големия брат.Бедна и изостанала в умствено, духовно и материално отношение страна.СТрана където фашизъмът се разви в най-висшата си форма - соц-ком-тоталитаризъм.И десетки милиони бяха избити.
86
2
 
2
 
! Отговори
слушател преди 13 години
Тази велика руска група освен из руските гори и българската провинция някъде другаде да е свирила, напримерв зала Олимпия...Когато човек не е чул и видял друго, може и да му хареса. Така беше в соц времето, така и сега в Русия.Освен за окопи , и в полувоенни дрехи, за друго могат ли да пеят?Да дойде и Йосиф Кобзон с тях, да ни изпее за руското поле...
85
0
 
5
 
! Отговори
Джумаец преди 13 години
Тук коментарите се изместват от темата-що за група е ЛЮБЕ,Само ги слушах ,без да ги гледам,Въпросът е друг?Кой отива скоро на официално посещение в Москва?Ако този някой си мисли че може да се държи с Путин ,така както се държи с Берлусконни-дълбоко се лъже,Дори Калинка да пее частушки-пак няма да стане,А по въпроса -кой е платил музиката-на плаката си пишат спонсорите-Агромах,Сибанк,Пиринстрой,Булгартабак,и други знайнни и незнайнни герой,И това е безплатен концерт-за кого?
84
1
 
10
 
! Отговори
stars преди 13 години
Хе-хе-хе! Премиерът Борисов дойде изненадващо! Абе не знаете ли ,че дето не го сееш-там никне!От това скитосване кога ли му остава време за чалга и мачлета!?
83
12
 
10
 
! Отговори
дядо Иван преди 13 години
Музиката която правят Любе става само за плачещи пияни руснаци на маса.
82
10
 
13
 
! Отговори
sens преди 13 години
Милиционерите много обичат Русия и още повече СССР! Не хеликоптер-задникът си дават за тях! Как можете да сравнявате папата с някакви си имперски музиканти! Та те са само придворни шутове! Тия на кого бяха любима група!? Я познайте! Правилнооо!А какво ще кажете за областния ръководител на герб!?
81
0
 
5
 
! Отговори
Неф преди 13 години
Искаш да кажеш естествена любов между силиконова кухоглавка и мутра...
80
6
 
14
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТ преди 13 години
НЕ СА ЛЕТЕЛИ НА ДЪРЖАВНИ РАЗНОСКИ С ХЕЛИКОПТЕРА...ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ, ПЛАЩАТ СИ, ЛЕТЯТ - НЯМА КОЙ ДА ИМ ГО ДАДЕ ЕЙ ТАКА, НА ВЕРЕСИЯ...ДРУГИЯ ПЪТ СЕ ОСВЕДОМЕТЕ, ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ
79
2
 
12
 
! Отговори
Благоевград преди 13 години
Страхотно, невероятно изживяване...Не вярвах, че такава уникална музика правят тези хора...а пък колко са земни, думи нямам...И премиера Борисов дойде изненадващо....Времето на последните две песни се развали, ама колкото да създаде още по-добро настроение с капките дъжд...Препоръчвам на всеки, който може, да иде на концерт на Любе, велики са!
78
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че тя Лепа Брена напълни В.Левски до пръсване с тъпите си песни, пък няма Любе с някви напеви за окопи и престрелки да нъпълнят един площад в ***.