Жена с бебе се опита да спре кортежа на Борисов

Шейрие Хюсеин искала да попита, защо са й спрели майчинските
21 юли 2010 19:57,
170
Жена с бебе се опита да спре кортежа на Борисов
Снимка: БГНЕС

Шейрие Хюсеин от село Фотиново се опита да препречи пътя на служебния автомобил на премиера Бойко Борисов при посещението му в село Кирково.

Жената, която носеше бебето си, застана пред кортежа на министър-председателя, когато той трябваше да потегли от селото.

Майката искала да попита Борисов, защо трябва да връща майчинските, получила за детето си. Тя била регистрирана като земеделски производител, което, по думите й, станало причина да връща парите.

Охраната от НСО не допусна жената да се срещне с министър-председателя и я изблъска.

Премиерът беше в Кирково на среща с тютюнопроизводителите, на която обяви, че ще получат държавната субсидия в размер на 116 милиона лева до края на месеца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
1
 
! Отговори
za 156 преди 13 години
Alo doktorkata , ti si gurna li si 4e si diktorka ili po- skoro si pacient !! ?? BB 4ovek na CIA:))))
131
2
 
7
 
! Отговори
Плачът на Слънцето преди 13 години
Много точни постове, Нинче, невероятни са! Истината право в очите, поздрави. ББ ще остане в историята като момчето на ЦРУ, прецакало собствения си народ, за да дава пари на хамерите за войничките им. ЦРУ:"Ти си нашето момче тук"! Символът на националното предателство ще бъде ГЕРБ! Чао и лек ден.
130
1
 
8
 
! Отговори
Нина преди 13 години
И най-*** е, че герберите говорят за морал и правила и то на фона, че КРАДЕШ от своите, за да даваш на чуждите и то за какво? За да имат контрол над опиума и откритите залежи на природни ресурси там. Взе от българските жени и даде на САЩ и на всичкото отгоре ще миетат лекции за морал. Това говори за моралното разложение, падение, наглрост и престъпното поведение към народа си, за да помагаш на САЩ. Думичката "морал и правила" са антипод на политиката на ГЕРБ, те нямат право да ги употребяват
129
1
 
7
 
! Отговори
Нина преди 13 години
над тези на собствения си народ ще има само руини. ББ все по-често ще избягва срещите с нас, хората, материала. Да се маха в САЩ след като те са му по-скъпи от нас, българските жени. Там е неговата любов, към САЩ и ЦРУ, внзе от нас, за да даде на хамерите. Предателство във висша форма, най-вероятно без аналог в Световната история. Все пак тук умират хора поради липса на пари за животоспасяващи операции в чужбина, а той раздава на хамерите. Кой му дава право да взима от нас и да дава на тях?
128
1
 
7
 
! Отговори
Нина преди 13 години
ГЕРБ всякак се опитват да скрият разходите по увеличения контингент в Афганистан, останалите евро държави, включително Германия обмислят да ги изтеглят, но ББ като най-послушния сред най-послушните го увеличи и ще ми говори в същото време за недостиг на пари за здраве, майчинства, детски и т.н. Това е цинизъм във висша форам. Но погледнета анкетата на Dneя.bg, кавото и да правят митичният им рейтинг се топи като снежна топка на плажа. Скоро от тази геноцидна партия, поставила интересите на САЩ
127
1
 
8
 
! Отговори
Нина преди 13 години
Ооо..изобщо не обръщайте внимание на платените драскачи тук, все пак нека да не забравяме, че управляващите гласуваха официално 100 000 000 за подслушване на телефони, медийно промиване на мозъците, натиск над медиите, репресии на населението. Увеличиха контингента в Афганистан под давление на ЦРУ, а проведоха операция с гръмкото име "Операция Майките"! И това ако не сатанизъм във висша форма? Мен никой не ме е питал дали искам да нося САЩ на гърба си, но ги нося!
126
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чета и не мога да повярвам колко *** има в този форум и в БГ... Какби фесове какви *** какви турци ? представете си че тази жена се казва Мария Хриостова или Пенка Иванова пак ли ще ви е същата реакция ? Някой от вас *** *** качвал ли ли се по селата в планината ? безработица от 80% да ви говори нещо? пълна липса на мед заведения ? и тнт .... отвращавате ме -тези хора е нормално да гласуват е единственанта партия която поне се прави че се интересува от тях
125
3
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
и аз съм майка на едно дете но вече 11 години лев не съм получила за детето си .доходите ни са с 50 лева повече и нямам право да вземам детски .а пък всички които окриват данъци и са милионери вземат детски .хитри сме българите а *** лапат само крадците.да са живи и здрави не са майките тези които изпразват държавата
124
1
 
7
 
! Отговори
до 144 преди 13 години
Ти някога работила ли си на нивата? Като не знаеш кое как е ,не си пъхай главата там където носа ти няма да влезе,*** загубена.А от тези ,които са на работа и регистрирани като земеделски производители, как ги искат осигуравки и тем подобни и от двете места? Защо тогава ще спрат майчинските ?Тук не става въпрос дали е туркиня,гъркиня или българка.А ти с простата си кратуна си гледай работата и не се бъркай там където и хабер нямаш ?Чу ли ***?
123
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПОСТУЛАТ Да вземем парите от майките и да ги дадем на хамерите за Афганистан!
122
2
 
2
 
! Отговори
Turski Fes преди 13 години
Si umrete ot yad. Evala Dogan, evala DPS.
121
11
 
7
 
! Отговори
Елизабет преди 13 години
Ами ще връща,каквото за всички,това и за нея.Няма никакво зачение,че е туркиня."Га яде жабетата",добре беше,а сега води вода от 9 планини как не може да се оправи в ежедневието.Работа има колкото искаш,земята чака,ама мързела мори,по-лесно е с детето на ръце и пред колата.
120
0
 
1
 
! Отговори
mimimi преди 13 години
abe ti za6to ne spre6,da pi6e6 tupotii,mar6 vednaga,tur4in gaden
119
3
 
12
 
! Отговори
до лош материал преди 13 години
не е лош материал , защото не е гласувала за ГЕРБ и защото е туркиня, а защото е гласувала за дпс, не по убеждение а защото е туркиня.
118
0
 
0
 
! Отговори
fffff преди 13 години
bravo za komentara!
117
7
 
12
 
! Отговори
Някой преди 13 години
Само така г-н Борисов! Когато *** беше на власт, турците и *** бяха с предимство, а за нас все ред нямаше... Само така, да им се връща...
116
7
 
12
 
! Отговори
АЛЕКС2 преди 13 години
МИ ЩЕ ГИ ВРЪЩА,ЩОМ СЕ Е ПРАВИЛА НА УДАРЕНА ,КОГАТО Е ПОПЪЛВАЛА ДЕКЛАРАЦИЯТА.А ДРУГИТЕ МАЙКИ ,КОИТО НЕ СА ВЗЕЛИ ПАРИ НЕПРАВОМЕРНО,ТЕ КАКВО ,БУДАЛИ ЛИ СА ???
115
9
 
11
 
! Отговори
Аспарух преди 13 години
Браво на жената, осмелила се да протестира пред исполина ББ и съжаление за "съвременният българин" от тип "овца-***", който само си трае и създава етническа омраза, слушайки псевдо-националисти като Расате и Сидеров. Не забравяйте, че национализъм не е да мразиш другите етноси, а да имаш ясното самосъзнание, че си БЪЛГАРИН. Ум царува, ум робува, ум патки пасе!
114
6
 
7
 
! Отговори
Мирчев преди 13 години
Оставете Шейрие и ДПС. Има ли спомен някой от пишещите тук, при други премиери държавата да е искала майките връщат пари за това , че имат деца ?Аз изобщо не мога да си представя защо това се случва. Забележете, и при това положение инж. д-р. ген. пож. мут. Борисов продължава да е премиер на България. В крайна сметка той не е виновен.
113
7
 
5
 
! Отговори
za 128 преди 13 години
selianino, begaj u afrika, tam moje da se miatash pred kolata na vojda........... basi neshtasnicite