Тази седмица фалираха нови осем банки в САЩ

Затварянето им ще струва на държавата около 1 млрд. долара
17 апр 2010 09:33,
12
Тази седмица фалираха нови осем банки в САЩ
Снимка: БГНЕС

Краят на работната седмица донесе още затварянето на още осем американски банки. По този начин броят на банковите фалити в страната от началото на годината бе закръглен на 50.

Шест от затворените банки за доста малки по размер, но две са средни по големина за американския пазар. Три от финансовите институции се намират във Флорида, две са в Калифорния, а по една банка е затворена в Масачузетс, Мичиган и Вашингтон.

Затворените във Флорида банки са Riverside National Bank, която е разполагала с активи за 3,4 млрд. долара, First Federal Bank of North Florida с активи за 393,3 млрд. долара и AmericanFirst Bank, която е имала активи за 90,5 млрд. долара.

Още подробности
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
i na6ite banki ,s grycko y4astie sa trygnali na ***,zatova si teglete pari4kite,edna dyrjava bez ikonomika,
8
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
преди години когато нашите фалшиви така нарешени банкери...окрадоха умишленно парите на българина...защото беше още началото и се ловеше риба в мътни води...та куцо и сакато стана тогава банкери...та никой не осъдиха..оправдаха ги няколко човека уж нали щяха да ги съдят де...така и им се размина на всички...а българина нали се сещате..за супата де...та каква ли е истината сега и за Америка?
7
0
 
1
 
! Отговори
US преди 14 години
Днес.бг напишете и за фалиралия фризжорски салон в Юта, ааа да и за фалиралата ферма в Монтана и Колкорадо..... ха ха ха ха ха
6
0
 
1
 
! Отговори
! преди 14 години
Разполагали с активи друг път.Разполагали са с измислени финансови инструметни, лоши кредити, които обаче са застраховани и се въдят първокласни, и др. подобни изгъзици.
5
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 14 години
nashte banki v momenta rabotqt za Gyrciq nqma strashno :)
4
2
 
7
 
! Отговори
люляк преди 14 години
капитлисти4ески *** експлататори ..... адиос ран/ът капитализма е ... секи да си праи кото иска + по гадния изяжда по добрия .... система основана на пе4атането на пари без реално покритие и надяваща се на хаос в разли4ни то4ки на света за да ги граби с което подържа нивото на икономиката си и им продава остарелите си оръжия
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да, да!!!
2
1
 
10
 
! Отговори
Петър преди 14 години
Странно защо тази новина е скрита и не е на централно място. Ало, журналята, пак ли сте пристрастни??
1
0
 
9
 
! Отговори
1 преди 14 години
А нашите банки/а пропо половината са гръцки/са само на печалба?!?

Спонсорирани публикации