Светът видя и се прехласна по новото Audi A6

Наричат автомобила "най-успешния бизнес седан на света"
Обновена: 1 дек 2010 20:09 | 1 дек 2010 17:00, Красимир Ангелов
97
Светът видя и се прехласна по новото Audi A6
Снимка: AutoMedia.bg

Първите официални снимки от седана Audi A6, модел 2011 година, се появиха в световната мрежа, съобщава AutoMedia.bg.

От Audi наричат автомобила "най-успешния бизнес седан на света".

Дали това ще е така или не, тепърва ще видим. Досегашното поколение на А6 беше изпреварено по продажби от конкуренцията – BMW 5-Series и Mercedes Benz E-Class.

Сега може да се каже, че техническата част е от A7 Sportback, в този смисъл не е изненадващо, че новият А6 изглежда като версия седан на А7.

Вижте снимки и видео на новия модел

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
1
 
! Отговори
9 преди 13 години
Селянчета спрете да правите едни и същи визии,автомобилостроенето отдавна развива много сериозно дизайна си вече.Сверете си часовника и намалете цените си не си струвате.
93
0
 
3
 
! Отговори
az be преди 13 години
Става! Ама чак да се прехласна......?!?!?!?
92
0
 
2
 
! Отговори
999 преди 13 години
Така е вече само електромобили ще стават коли на годината
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма статия за Ауди, в която комплексираните фенчета на марката да не плюят по дизайна, здравината или престижността на Мерцедес! W210 бил кофти автомобил, W211 също...Глупост след глупост! Вероятно дори не са се качвали на тези автомобили, но са сигурни, че Ауди А6 ги превъзхожда :-)) Ако сравним посещенията в сервиз на двете марки, предизвикани от проблеми с окачването и скоростната кутия, тогава съм съгласен! В това Ауди наистина превъзхожда Мерцедес :-))
90
0
 
1
 
! Отговори
asroma1927 преди 13 години
За проблемите с ASR или т.нар. тракшън контрол съм по-скоро озадачен, доколкото това не е типична за модела болежка - при Ауди се среща по-често, например. По-скоро е бил някакъв дребен проблем, който не е намерил своето решение при местните "майстори". Скоростните кутии / автоматична / имат един проблем, който е отстранен през 2006г. - някакво уплътнение пропуска и до тях стига антифриз, който ги скапва. Иначе като цяло са много здрави коли. А W210 е кофти кола, няма спор.
89
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"........Хот-Род,до калниците е лилава,а нагоре е тип полирано бежово дърво,подобно на ламперия" XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX!!!!!!!! ".......Жена ми ще с Костенурка-изцяло лилава!" XOXOXOXOXOXOXOXOXOX"Ще бъдеме облечени с лилав екип на черепчета!"- ужac!!!!Къртиш,"Фен"!
88
0
 
1
 
! Отговори
emos преди 13 години
asroma явно си голям късметлия .w210 3годишен закупен на 68000км продаден на 182000 6 или 7 дефекта,w211 закупен нов 3пъти проблем аср(за щастие в гаранционен период)след гаранционен протрита тапицерия на колонките и дефектна електронна платка на скоростна кутия плюс дребен проблем с люка.Това за 42000км ми се струва малко множко за кола струваща 92000лв
87
1
 
2
 
! Отговори
фарове-очи...?!? преди 13 години
Добър вечер!Жив и здрав!Ако това е най умното и смислено нещо което го измисли и което определя твоят интелект и духовна мисъл и писмен речник,то не заслужава да прокламирам заедно с теб обидите по форумите....-стила ми,не е като твоя...:)Но ще направим друго!Ако си от София,ела пред Софийския в Събота(на спирката на 280)-тогава е спокойно,всичкиСофиянциса си по селата!Аз ще дойда с жена ми-ще ни познаеш!Колата ми е Хот-Род,до калниците е лилава,а нагоре е тип полирано бежово дърво,подобно на ламперия.Дълга е 6 метра и е с голям преден въздухозаборник!Жена ми ще с Костенурка-изцяло лилава!И тя е Фен!Костенурката е от вида: GERMAN LOOK убиеца на Порше-таТози стил се заражда в ранните 90 г. на миналия век, в автомобила с подчертан рейсинг вид се вграждат спирачки, джанти арматурни прибори, волани и всичко каквото може да се сложи от Порше. Двигателят, в повечето случаи Тип 4, т.е. блок от късните модели на Порше 356, 901/911/, Фолксваген-Порше 914/4 използван и в късния Транспортер е форсиран често с над 200 к.с.Нашта е 180 кс.,с бяло табло!1303 ls,с издължената предница и предно стъкло като на Порше-заводско.Така наречените Бразилки!Ще бъдеме облечени с лилав екип на черепчета!Ще обменим идеи и ще ти покажа единствения сервиз за Хот-РОД автомобили в България!Ние черпим.Ако си фен,истински,ще си прекараме чудесно!Чакам отговор!Приятна вечер!
86
3
 
1
 
! Отговори
Turski Fes преди 13 години
Audi A4 1.8 T. tova e istinata..:)
85
0
 
4
 
! Отговори
sdfsdf преди 13 години
Ауди се пак какво да приказваме :) чудно е
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Излишен багаж има тази кола като купе. Излишно натоварена е.
83
12
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Немски каруци. Ако небяха немски, нямаше да се прехласвате, ама българите като чуят немско и се ***.
82
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ми колата изглежда доста по добре от новата петица и е-класата и от вътре и отвън. много е хубава, жалко че ще я чакаме да стане 3-4 годшна докато ми стне по джоба
81
8
 
5
 
! Отговори
емигрант !!! преди 13 години
писа писа и накрая нищо не каза :) ти........... да не си прекалил с марихуаната или хапчетата нещо ?! с ГМО ли се наблъскал !??!?!?!
80
1
 
1
 
! Отговори
krass BG преди 13 години
youtube/watch?v=tR4dJlz1PBE
79
1
 
6
 
! Отговори
ZEITGEIST 3 преди 13 години
ПЪЛЕН БОЙКОТ НА ПЕТРОЛНИТЕ КОНСЕРВИ !!! СЛЕДВАЩИЯ АВТОМОБИЛ КОЙТО ЩЕ СИ КУПЯ ЩЕ Е ЕЛЕКТРО ОТ 2011 ЗАПОЧВАТ МАСОВО ДА ГИ ПУСКАТ НА ПАЗАРА
78
8
 
13
 
! Отговори
фарове-очи...?!? преди 13 години
Когато излезна новия Пасат и близнака му Ауди през далечната,не помня точно коя беше-199и деведесет и някоя си.....,всички бяхме възхитени от новия дизайн и никой не обърна внимание,че е една и съща кола.Хубавото си беше хубаво!Но,Пасата одтогава смени няколко фейслифта,че и нов модел-по красив и класически,че и сега чакаме още по нов модел!А, Аудито си остана стария Пасат,но напудрен,гримиран и доукрасен!Това,че го издължават,разсширяват,разгегват ,развлачват и разтеглят,не го прави по-красив,а добива вид на зле прикачена комбинация.За тези които харесват еднообразието,сигурно е много хубаво!Съжалявам,може би дефекта е в мен,но аз не мога да"прогледна"с техния поглед и да го "видя"....Аз виждам само върха на творческата чалга-халтура в предните фарове,където дизайнерите са се потили с"кървава"пот,да измъдрят,какво да изчанчат повече,какви украшения и светодиоди,какви по странни висулки да прикачат по фаровете!Та белким колатаужда е различна и да има идентичност....?!?То,ако се опре дизайна само до фаровете,егати и колата!Пък и те едни финтифлюшки,тия фарове...,не красиви,естетични...,а някакакъв моден писък на кича!!!!...Някакъв побъркан цирк,краткотраен и с повече от съмнителна естетика.......?Тотално абдикирам от това да разглеждам и да призная за нов автомобилстария Пасатна Ауди,докато не задуха вятъра на промяната.....
77
0
 
5
 
! Отговори
asroma1927 преди 13 години
Не ги бъркам, а просто давам пример за здравина. Мерцедес Е класа W210 действително е по-скоро неуспешен проект на компанията / и заради ръждата /, но наследника му W211 е друга бира, както се казва. Особено Авангард изпълнението / а дори и Елеганса / няма аналог в класа си - кожа, махагон, метал и всичко останало е от най-високо качество. Много по-високо от Ауди. Ама много. И съвсем не е случаен факта, че бакшишите в Германия карат Е класи - просто много качествена кола.
76
2
 
8
 
! Отговори
krass BG преди 13 години
Ти пък си голям ***,бе ! Как моя да се изцепиш така яко - да ми сравняваш японски *** с Ауди ?!
75
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Стига ни занимавате с тия немски бангии. Да сте виждали немски телевизори - няма, понеже отдавна вече са изостанали технологично.