"Фалшификатори" лови бандюги във Велико Търново

Попаднахме в пещерата на Али Баба, коментира МВР шефът
21 апр 2010 08:57,
95
"Фалшификатори" лови бандюги във Велико Търново
Снимка: БГНЕС

Мащабна спецакция "Фалшификатори" е стартирала сутринта във Велико Търново. Проверени са повече от 10 адреса.

"Стартирахме операцията в Търново и както споделят колегите, които участват в нея, попаднахме в пещерата на Али Баба", коментира за "Фокус" министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Още по темата

"Не мога да не поздравя работата на полицията във Велико Търново и ГДБОП, защото в рамките на няколко часа тази сутрин разкриха едни от най-мащабните случаи на фалшифициране през последните години", посочи той.

Арестуван е Мирослав Станков, който от 2008 г. е обявен за издирване за отклонение от пробация.

В дома му са открити фалшификати и заготовки на винетки, бандероли, фалшиви лични документи, фалшиви български левове, открита е предпечатна подготовка на банкноти от 20 лева, както и 6 негови различни документи за самоличност.

Действията на полицията продължават, уточни МВР шефът.

Акция "Фалшификатори" започна след поредица от други акции – "Недосегаемите", "Наглите", "Наглите 2", "Апашите", "Факирите", "Октопод", "Лапачите" и "Медузите".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
ддд преди 14 години
Този отдясно защо гледа така ? Да не е друсан ?
86
0
 
0
 
! Отговори
наблюдател преди 14 години
тез хора напрао измарят утре пак ще ги пуснат и вече треа да има акция джебчии ,рогоносци,"Кейбългей" за крадците на кабели
85
1
 
0
 
! Отговори
??? преди 14 години
"Човек на Трактора в пещерата на Али Баба"Гоце не е ли дал още орден ' СТАРА ПЛАНИНА ' на трактора или смята да направи това утре ?Гоце започна да раздава този орден наляво и надясно, вкл. и на кредитни милионери, и той отдавна няма никаква стойност ...
84
0
 
2
 
! Отговори
д-швейка преди 14 години
Дано Дянков да почне да ви плаща не да акции, а за вкарани престъпници в затвора-тогава ще е голямата икономия за бюджета
83
1
 
2
 
! Отговори
arabin преди 14 години
Скука, нищо ново и интересно, няма раздвижване, старият сценарий. Сто акций, осъдени няма, няма и да има. Познаийте защо. Взе да ми писва на оная работа, насрана държава с *** управници, ще взема да си ходя обратно у дома да си живея у песаците
82
1
 
1
 
! Отговори
мравка преди 14 години
Много акци,много хвалби,страшна работа вършат от МВР и на финала много шум за нищо.Този стар филм сме го гледали безброи пъти и е безинтересен.
81
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
въпрос към господин цветанов ..... вярнао ли е че апартамента нает от мирослав станев ,който си издирва 2 години от мвр е собственост на шефа на криминална полиция в град велико търново или жена му и който енаречен от министъра бълрога на али баба щом като и шефовете наемат за квартиранти търсени ит ведомството и м престъпници за каква полиция говорим и верно ли е че горепосочения наем който официално е плащан от престъпника е 800 лева месечно..двойно по голям от обичайния наем за гр.В.ТЪРНОВО
80
0
 
0
 
! Отговори
bonev преди 14 години
golqma rekla si praqt tes beeee PUUUU, nam si kolko arestaaa iii o6te YTRE 98% ot arestyvanite 6te sa si v tqh poneje nqma dokazatelstvaaaa, stanaha banalni ve4e mi se stryva
79
0
 
0
 
! Отговори
Zadacka преди 14 години
Kato gledam snimkata-koi e istinski i koi falsiv...cop??;))
78
0
 
6
 
! Отговори
dj преди 14 години
Направете акция ПРОКУРАТУРА, да гепим корумпираните *** които само протакат и не съдят престипниците, а са партия с тях
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Do 77Predi kogato nikoi ne presledva6e apa6ite-za6to nikoi ne gi presledva.Sega kogato po4naxa da gi pritiskat-polizaite si pulnqt djobovete pri akziite.A be vie normalni li ste?
76
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На тези с качулките трябва да им махнат джобовете на униформите, че по време на обиск в тях "попадат" доста ценности ...
75
0
 
7
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Навремето хванаха с подобно изпълнение Ерджан Рашид-Роко от Кърджали.Обяснението му бе,че с фалшивите долари щял да си прави тапети за хола.Оправдаха го и го пуснаха.Полицията и БОП щяха да са си свършили работата перфектно,ако бяха хванали престъпниците в момента на печатане на фалшификатите.Сега всичко е бош-лаф работа.Защо ли?
74
8
 
4
 
! Отговори
това съм го гледал преди 14 години
Каквито и акции да се провеждат каквито и прстъпници да се прибират съда ще ги пусне под смешни гаранциийки и след време напълно ще ги оправдае.
73
0
 
14
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Кой не иска да живее във нормална страна ?????Всеки напада съда без да се замисли че ВИНАТА не може да бъде еднострана...Давам повод за размисъл..... След всички тези акции който се случват, и при тази настървеност със която Цветанов търси изкупителни жертви от СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, кой нормален съдиоя ще рискува да вземе пари под масата... При този натиск който се оказва по скоро съда ще застане на стараната на МВР ако има и най малката възможност !!!!!!
72
1
 
10
 
! Отговори
Изаура преди 14 години
"Акция "Фалшификатори" започна след поредица от други акции "Недосегаемите", "Наглите", "Наглите 2", "Апашите", "Факирите", "Октопод", "Лапачите" и "Медузите"Това е като някакъв мексикански сериал.
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
T.е. разследването е започнало още през 2008, но типично в популисткия стил на неработещото правителство "за няколко часа разкриха" случая... след две години работа, ама това, последното, няма да го казваме, та дано никой не се усети, че основната работа НЕ Е свършена през този мандат.А последният абзац от статията е направо смешен - цитират се девет акции, от които има 10-12 задържани - най-вече заради претупване на работата в МВР.
70
2
 
5
 
! Отговори
Динго преди 14 години
До: СмяхИзвини ме за простотията, която написах, но по позицията, която заемаш явно не си на страната на хората, които искат да живеят в нормална страна. Включително и с ефективно правосъдие. Не ти изнася просто, що ли?!
69
1
 
10
 
! Отговори
Цар Калоян преди 14 години
В Търново има и много разпространители на наркотици-нека МВР там си свършат работата,около всички училища обикалят...
68
3
 
11
 
! Отговори
Смях преди 14 години
Когато някой казва истина различна от вашата ставате агресивни !!!!!От вчера само заплахи се сипят....Как може да определиш че някой е крадец, по това което пише, може би си някакъв от новите супер ГЕРОЙ със ектрасенски способности !!!!!!Хората са казали, няма нищо по опасно от озлобен / *** / ЧОВЕК !!!!!!