Полицията издирва 7-годишно момче

Веселин Игнатов е в неизвестност от 27 април
28 апр 2010 11:49,
72
Полицията издирва 7-годишно момче
Веселин Игнатов. Снимка: МВР

Столичната полиция издирва 7-годишния Веселин Димитров Игнатов, с последен адрес в Нови Искър, съобщиха от МВР.

Детето е напуснало дома си в 11 часа на 27 април и оттогава е в неизвестност.

Веселин е висок около 130 см, със светлокестенява къса коса.  

Носел е синьо шушляково яке, долнище на червен анцунг, сива блуза и бежови обувки.

МВР моли гражданите, които имат информация за детето, да сигнализират на тел: 166, 112, 9820838, 9826034 или в най-близкото районно управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Каква е тази снимка? Това не е детето? Защо излагате фалшива информация?
69
0
 
1
 
! Отговори
Скипър преди 14 години
Дано само не е попаднало на някой изверг, въпреки че дългото му отсъствие не ме навежда над много светли мисли. Трябваше одавна да е намерено....Дано ! Ще се помоля за него.
68
0
 
1
 
! Отговори
hrisi преди 14 години
molim se vseki den da namerite deteto sijivo i zdravo v druga darjava6te6e da sevdignatvsi4ki da gotarsqt no nali sme v bg
67
0
 
3
 
! Отговори
милен иллиев преди 14 години
Аз познавам и детето,и родителите,защото ми е племенник.Не са заможни,детето е аутист и често се е случвало да излиза от вкъщи,дори когато родителите му са в тях.Но досега не е стигало по-далеч от улицата им.Моля,ако някой има информация за детето,да се обади на полицията или родителите му,но с конкретна информация.Полицията при нас е мобилизирана и от два дни усилено го издирва.
66
1
 
2
 
! Отговори
--[- преди 14 години
moga da vi uverq che tova ne e istinska snimka na deteto/poznavam go/
65
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Дано да го открият и да е добре! Не пускайте децата си сами дори и пред дома ви! Поне един възрастен трябва да има покрай тях ,дори и да са няколко деца заедно! Кураж за родителите, вярвайте,че детето е добре, говорете му в мислите си - то ще усети...
64
0
 
4
 
! Отговори
сиска преди 14 години
олее ужас! Стискаме палци да се намери живичко и здравичко!!!!
63
0
 
1
 
! Отговори
nana преди 14 години
dano dase nameri angelceto
62
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 14 години
До: 49 (знам ли)И аз я чух днес тази новина от познати - молът е този дето е на булеварда между гара Подуене и Румънското посолство (не помня как му беше името).Разбрах че от полицията сами са казали че били по петите на организирана банда които отвличали деца - може би за органи или да ги продават в чужбина.Колкото и да звучи страшно, трябва да се каже истината за да са предупредени хората!
61
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Милото дете, казаха че е страдало от аутизъм.Въпреки, че като го гледам на снимката изглежда контактно, с тази усмивка.Дано не е станало жертва на лоши хора.Ще се молим да се върнеш вкъщи при мама, гълъбче.
60
1
 
2
 
! Отговори
gabi преди 14 години
Imam, daje dve. Ama jiveia v durjava kudeto ako go ostavia da se shliae samo po ulicite na tazi vuzrats, shte mi go otnemat. Decata do 9 godishna vuzrast niamat pravo sami da napuskat uchilishte, osven ako roditelia ne se e podpisal za tova.
59
1
 
14
 
! Отговори
АЛ преди 14 години
ти явно нямаш деца...дете на 7г. си е малко дете...в друга,нормална държава,дете оставено без надзор до много по-голяма възраст може да го отнемат от родителите...!!!Дано намерат детето живо и здраво!!!
58
0
 
19
 
! Отговори
Hanibal_Lektar преди 14 години
Предлагам всички който имат регистрация по различни форуми ... побликувайте това , със снимката задалжително ... да го видят повече хора ... и да се намери детето !
57
3
 
6
 
! Отговори
ааа преди 14 години
абе ти кой знае ква 12 г пикла си че тръгваш да искаш обеснения от родителите...то е на 7 а не на 3 .къде е отишло ли? най вероятно да си играе пред блока-родителите кво трябва да направят -да не си пускат децата навън,да им слагат гпс или тракшън контрол като пресичат-тва да не ти е кола че да ти е чудно как така я няма.*** некъдърница
56
0
 
17
 
! Отговори
Lestat преди 14 години
Дано го намерят и да е НЕВРЕДИМО !
55
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ами ГОГО от Тоника, колко време ни занимавахте с него.Дни на ред, цяла България с него се занимава.Какъв е тоя избирателен принцип.На известните да се помага, а на обикновените хора не.Сложете снимката на детето на видно място.
54
1
 
11
 
! Отговори
кеш преди 14 години
Интересно дали имаш дете....както разсъждаваш..едва ли.Не може нон стоп да си до детето си трябва да се учи на самостоятелност.Трябва постоянно да му се повтаря да не разговаря с непознати.Не искам да съм на мястото на родителите.Дано го намерят по бързо живо и здраво.
53
1
 
7
 
! Отговори
софиянец преди 14 години
и аз чух за този случаи нека МВР вместо да прави безмислени акции да увеличи пътните полицаи да помислят и за нас обикновените хора че и ние имаме нужда от защита
52
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко време държахте снимката на въпросната учителка- обирджийка на преден план, а сега не искате да сложите снимката на това дете най- отпред.Нали за това сте медии, да помагате на хората.Айде отворете си малко сърцата.Нищо не ви коства.
51
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Днес.бг , сложете снимката на момченцето на преден план.Всеки, който отвори сайта да го види.Това е по- важно от новините за Бойко и Дянков, с които ни заливате всеки ден.Моля ви, направете го.