Англичанка се пребори с български крадец в Пловдивско

Мъжът опитал да вземе раницата й
16 май 2010 16:16,
88
Англичанка се пребори с български крадец в Пловдивско
Снимка: Булфото

Около 10,30 часа сутринта 24-годишната британска туристка, докато се разхождала с велосипеда си по пътя между пловдивските села Любен и Неделево, била застигната от лек автомобил “Мерцедес”, който препречил пътя й.

Жената била принудена да спре отстрани на пътното платно. От автомобила изскочил непознат мъж и започнал да дърпа раницата на чужденката, в която били парите, личните й документи и кредитните й карти.

Паникьосана, туристката започнала да крещи "Хелп, хелп!" и да рита нападалея. След като видял, че трудно ще я надвие, крадецът се метнал на колата си и избягал.

Английската туристка е подала сигнал в полицията. В рамките само на един час полицаите издирили нападалея и го арестували.

"Задържахме 45-годишния Я.С. от Царимир. Той е известен на полицията и вече осъждан", обясниха за Dnes.bg от Областната дирекция на МВР в Пловидв.

Мъжът е задържан за 24 часа в ареста и ще му бъде повдигнато обвинение "опит за грабеж".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абсолютно си прав, Аз- 82. Учителката, принудена да открадне пари, я показваха на снимки във всички вестници, с трите й имена, а този хайванин не знам защо е споменат само с инициали. Сигурно си е заслужил човекът, както и Мерцедеса! Абе, по-добре да не чете човек за да не се ядосва!
69
0
 
0
 
! Отговори
Honorik преди 14 години
Bravo na jenata!Tak se pravi!
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
76 ти го е написал ;)
67
0
 
1
 
! Отговори
:)))) преди 14 години
bravo na damata koi znae kakva fatka mu e prilojila :)
66
0
 
0
 
! Отговори
Додо преди 14 години
Знаела е английски, затова се е оправила. Учете чужди езици! Ако викате само "помощ" отърване няма.
65
0
 
0
 
! Отговори
jasemi преди 14 години
..... да рита нападаЛЕЯ.... Абе кого е ритала жената?
64
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Преди време, когато една даскалица обра банка, показахте 100 нейни снимки, и на семейството и и т.н. Писахте името и навсякъде. Сега, задържания е познат на полицията, осъждан и т.н. Само инициали. Няма име, няма снимка. Как да разбирам това.
63
0
 
3
 
! Отговори
Жорж Динков преди 14 години
Браво на англичанката.Юначно си е пазила парите и документите.Питам се защо е тръгнала с колело сама из селата,няма ли си другарче?Всеки мислещ турист за безопасност ходи в група,особено жена.Сега се е измъкнала ,но каква е гаранцията за в бъдеще?Полицията си е свършила добре работата.Знае си СТОКАТА.Джебчия с МЕРЦЕДЕС,акт достоен за виц-Хи хи хи хи...
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Хелп" значи "Помощ".
61
2
 
7
 
! Отговори
Помощ! преди 14 години
Сигурно ще се появи като световна новина в рубриката " Най-големите абсурди". Нещо такова: "Когато пътувате из България, като видите Мерцедес, веднага започвайте да викате HELP! HELP! "
60
0
 
16
 
! Отговори
Елате ни вижте! преди 14 години
Браво на англичанката! Какво ли ще разправя като се върне в родината си? В нормалните държави мерцедеси и др. скъпи коли карат само от банкер нагоре. Наистина сме Абсурдария! А този ***, след като е "известен на полицията и вече осъждан", няма какво да го задържат за 24 часа.Рецидивист навсякъде направо се осъжда, и то тежко. Няма какво да се церемоним с бандити.Има потърпевша, има нападение по пътя, където човек би трябвало да се придвижва спокойно, веднага присъда с дълъг престой в затвора
59
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Какво значи "хелп" дето е викала?
58
1
 
18
 
! Отговори
Н Е Г Р А М О Т Н И преди 14 години
В рамките само на един час полицаите издирили нападалея и го арестували. Илияне, ти който си писал статията - не харчи на мама парите ами се връщай на село да вариш буркани и да ядеш сланина ! Дума нападаЛел не съм чувал, тъпия ви сайт не дава 2 лева за един редкатор/коректор и е пълен с провокативни и евтини статийки, писани от напушени студентчета в НБУ и свободния..
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
удри кака!
56
1
 
4
 
! Отговори
Samootbrana преди 14 години
Triabva da razreshim pritezanieto na orazie I tato se sluchi taka niakoj da ti darpa chantate da mozrsh da go zastreliash pri samootbrana.
55
0
 
24
 
! Отговори
Сим преди 14 години
Тоя е бил егаси селската партенка. С мерцедес тръгнал да напада жени. Българи юнаци!
54
4
 
0
 
! Отговори
oho преди 14 години
kade q sreshna ve,v mujkata banq li...
53
1
 
18
 
! Отговори
сс преди 14 години
крият го, защото е *** и ако на всеки такъв случай (които са ежедневие) или всяка по брутална *** проява се допълни към статията, че извършителя е "ром" не след дълго ще станем доста по-нетолерантни. не забравяйте че медиите са голяма власт... и в момента етническия толеранс е силно балансиран именно от медиите иначе ще ги разкатаем ***
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Крадец с мерцедес.
51
0
 
14
 
! Отговори
mima преди 14 години
И какво толкова му криете името ?Ще му пострада авторитета,ега си тъпанарите.Я ако беше някой човечец откраднал кокошка щяха да му напишат цялото родословно дърво !