Шеф преби бармана си в Пловдив

32-годишният служител е в болница, шефът му - в ареста
16 май 2010 13:10,
79
Шеф преби бармана си в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Истински екшън се разигра тази нощ в боулинг-комплекс "Ескалибур" в Пловдив.

Около 3,30 часа барманът на заведението в комплекса започнал да спори с един от своите шефове.

Спорът между 32-годишния служител зад бара и съдружника на заведението - 41-годишният Ивайло Цанев прераснал в скандал.

След 10 минути псувни шефът налетял на бой и започнал да налага с юмруци своя служител, който се защитил също с юмручни удари.

Боят завършил със счупен череп на бармана, който е в болница, а патрул на Пето районно управление е задържал за 24 часа бияча.

Спорът и боят между двамата започнал, защото шефът упрекнал служителя си, че се е напил по време на работа, твърдят очевидци.

"Не е ясно каква е причината за спора, но в момента разследваме тежкия инцидент", съобщиха за Dnes.bg от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Васко преди 14 години
Влизат данъчен , прокурор и полицай със СРС - цивилни. Поръчват си нещо и ако не им се издаде касова- заведението се затваря - собственика няма право на фирми повече , всичко дето има в заведението се конфискува ... мисля ,че ще е достатъчно , за да не се повтори неиздаването на бележка.
71
0
 
8
 
! Отговори
ало преди 14 години
преди 12 години работих като барман, шефът искаше да отчитаме 105% процента от продаденото...т.е да му отчитаме бакшиша или да надписваме...иначе неустойка от заплатата. такъв е манталитета на бизнеса, и с вифизиономия на руски карбуратор за съветски комбайн
70
0
 
16
 
! Отговори
с. преди 14 години
99% от българските работодатели са страшни ***!То затова и няма читави кадри!Като седнат да реват,че нямало работници и падам!Как ще има като заплащането е смешно!Свестните и нормални хора отдавна се изнесоха в бели държави за да живеят като бели хора!И тенденцията продължава!Повечето абитуриенти са с единия крак навън още на бала!И с право!
69
0
 
1
 
! Отговори
nabludatel преди 14 години
Kato iska[ ti rabotqt plashtai
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Wele to Bulgaria В Европа по европейски.
67
4
 
5
 
! Отговори
ницще преди 14 години
Пловдив е пално с въздухари.
66
5
 
13
 
! Отговори
а преди 14 години
до ddd Ще крадат защото едва ли им давате достатъчно пари, за да не го правят. Собственикаът пък сигурно е света вода ненапита, не укрива оборот, плаща осигуровки на пълната заплата, плаща заплатите навреме, още малко и ще ти повярвам, това което ти се вижда, че краде бармана сигурно е кокошкарско на фона на укриването на пари на работодателя.
65
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Густо майна, Филибето.
64
7
 
6
 
! Отговори
ddd преди 14 години
На теб ти е бедна фантазията как крадат барманите,независимо колко пари им даваш...Плюс това ядат и пият безплатно,така че ни ги оплаквай!
63
4
 
11
 
! Отговори
до 63 преди 14 години
големи шефчета станахте,забравихте как едно време Луканов раздаде куфаритезаради голямата емиграция тепърва ще има борба за работна ръка,ще се наложи да си отваряш кесията все по-дълбокозапочвай да свикваш,комунизма свърши
62
3
 
15
 
! Отговори
До k преди 14 години
На мижава заплата, мижава работа. Като не можеш да даваш добри заплати, за да мотивираш служителите си, работи си сам, какво експлоатираш хората за жълти стотинки. Направи си конкурс и си подбери квалифициран персонал, мотивирай ги, така че да си кажат:" Аз такава заплата няма да намеря лесно на друго място и ще дам всичко от себе си, за да си запазя мястото". А вие какво, хем не ви се плаща за труда на хората, хем искате да работят с ентусиазъм, е няма как да стане.
61
2
 
8
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 14 години
Саморазправата е грозно нещо. И пиян да бачкаш не е работа. В тази криза хората издивяват, пазят си хляба със всички средства,а други просто къркат гратис!
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Чувала съм за случай на сервитьорка, която е сексуално малтретирана от работодател, и когато е оказала съпротива е получила круше в лицето, а после работодателя измисля някаква история да оправдае действията си. Е познайте кой печели от цялата работа, много ясно- този в когото са парите и властта, кой ще обърне внимание на думите на едно беззащитно момиче.
59
0
 
16
 
! Отговори
ее ЙЯ преди 14 години
Какъвто и да е бил бармана, работодателят няма право да го бие, дори и да е бил пиян, можел е просто да го уволни. Това ме навежда на мисълта, че сме много изостанала държава, че нямаме закони да защитават работниците от работодателите. Работника да не е роб, не стига, че заплатите са по-ниски от тези на *** в Африка, ами и бой яде човека, А къде са човешките права, да го съди до дупка.
58
3
 
0
 
! Отговори
kurez преди 14 години
bii magare po magare
57
11
 
4
 
! Отговори
k преди 14 години
отдавна нещата се обърнаха в полза на работника, отдавна манипулират работодателите си и ги изнудват, я с напускане, я с искане за по- голяма заплата, а в същото време никаква съвест. нека един от тези с големите претенции се захване с бизнес, ако може да се нарече така в бг и да види за какви нерви става въпрос, и между колко институции трябва да се лавира и колко персонал и пишлшмшнца ти тровят нервите и в момента в който не е наблядаван какво върши вече е оплескал нещата.,
56
0
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 14 години
Какво да ви кажа. Барманите навсякъде са пияни. Обаче собствениците на Ескалибур са постоянно насмъркани и пияни. В заведение е забранено да се пуска чалга, обаче към 11 и 30 -12 часа вечерта, като се съберат "направени", започват да пускат брутална чалга и да се нервят защо клиентите се оплакват от чалгата и не си ходят. Правете си изводи.
55
1
 
0
 
! Отговори
ople преди 14 години
komunistite i 4ervenite bokluci pak se razmardaha nesto
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БУЛГААР БУЛГААРТЪПАТА МУТРА НАБИЛА ПИЯНИЯ БАРМАН - КЛАСИКА!
53
1
 
17
 
! Отговори
алф преди 14 години
мила бг картинка.*** в българия никога няма да свършат.