Баба изгоря с 2500 лв. след телефонна измама

Схемата е позната - синът й убил човек в катастрофа
12 юни 2010 12:25,
43
Баба изгоря с 2500 лв. след телефонна измама
Снимка: БГНЕС

Възрастна жена от село Паничери, Пловдивско, стана поредната жертва на телефонна измама.

Вчера неизвестни лица, представили се за полицаи от Етрополе, се обадили по телефона 58-годишната жена и съобщили, че синът й е арестуван, защото при катастрофа е убил дете.

За да бъде освободен, трябвало да се плати.

Жената събрала 2500 лева и ги предала близо до дома си на непознат мъж.

По-късно разбрала, че е измамена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
риооо преди 13 години
Ами така става, като наемат "журналисти" на по 12-13г! За тях 58 г си е направо преклонна възраст1 Те още си говорят на "НОО ЯКО ***", а ги карат да пишат "материали"! Е-нямалошо-то калинка крумова от атака в ефира се научи да чете-пък на-стана дупетатка!
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бай *** (в случая - ганювица) е готов да плати за да може да мине тънко.... е в случая си е намерил майстора! Нека всички които ще ронят сълзи за тази жена и париците и да си помислят как ще се чувстват ако някои прегази техен близък и се измъкне, защото на шофьора баба му е имала 2500 кинта......
38
0
 
1
 
! Отговори
пух преди 13 години
Възрастен е всеки мъж или жена, който е над 18 пълнолетни години. От там нататък, с изключение зъм жете, които карат казарма, всеки е възрастен .няма за какво да ни съдиш, ами си опичай ума и не се вързвай на такива думи и игри! Всяка дума може да бъде обида, ако се разбере неправилно. Не забравяй, че тоя народ вкара и доста чуждици, та хаоса е пълен. Дръж си егото натопорчено, но не и войнстващо! Ако те обижда думата "възрастен", наричай се "тинейджърка"! Ще ти се кефи егото.
37
0
 
1
 
! Отговори
пух преди 13 години
И мама изгоря, с 60 лева нови ваучери. Предупреждение: Не вярвайте на всеки, който твърди, че е от "Глобул" и иска да ви даде награди! Ако постъпите като мамчето, ще се нахендрите яко. И ако видят тарикатите, че им удисвате, ще повторят офертата с нови награди. Загубата може да се и потрети, ако се втелите да повярвате. Ако ви се обадят за такива неща, питайте в офиса на фирмата. Аз така правя. но мамчето - нот! И май феймъли увисна с -60 лева лош дебит, по сметка "Загуби за текущият период".
36
1
 
1
 
! Отговори
ЖЕНА НА 57 Г. преди 13 години
И вие уважаеми автори на статията наричата жена на 58 години "Възрастна"???Че на нея и трябват за сега още 2 години до пенсионната възраст, а какво ще кажете, когато увеличат възрастта ни до 63 или 65 г. Че тя дамата си е направо във" втората младост". Аз лично, ако ме обидите по този начин / на 58 г. да ме наречете "ВЪЗРАСТНА ЖЕНА", ще потърся начин да ме обезщетите в съответствие с полагащото ми се за "ОБИДА И ВЪЗРАСТОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ" СРАМ ЗА ВАС!
35
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 13 години
ОТ *** ЧОВЕК МОЖЕШ ДА ВЗЕМЕШ. НЕ МОЖЕШ ДА МУ ДАДЕШ!
34
0
 
1
 
! Отговори
GOD преди 13 години
Kato imat shte davat.... :-)Na glupaka ne mojesh da pomognesh.....
33
0
 
1
 
! Отговори
Breach преди 13 години
За съжаление, освен броя на измамниците в БГ тези измами също така показват и колко наивни хора има и как всички те са готови да бутнат подкуп при нужда.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и полицията що не ги хваща а?нали вече няма анонимни карти?
31
0
 
0
 
! Отговори
м преди 13 години
Направо се чудя на тези хора как се връзват още.Къде ли не предупреждават и по радио и телевизия,медии..ефект няма.
30
0
 
0
 
! Отговори
бай Шано преди 13 години
тия от БТК-а са виновни с тези високи цени на разговорите и с малките пенсии хората забравиха да ползват телефоните и затова не им хрумва да се обадят ва близкия човек
29
0
 
1
 
! Отговори
kuca darjava преди 13 години
napalno sam saglasen s noner 28-mi
28
0
 
2
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Kolko hora trqbva da"izgorqt",4e da im doide akalat?!
27
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Do 9: Mislq, che i tezi instruktaji ne pomagat.Pog da go prosti dqdoto na moqt sapruk kolko pati popada v tozi kapan i vapreki preduprejdenieto toi pak si znaeshe svoeto.Vzemaha mu parite i taka tri pati se povtori, no togava po nego vreme sumite bqha po malki v razmer na 60-90lv, ili 150-200 lv. I toi gorkiqt vse beshe naiven i im gi davashe i v tqh hodeha.I na drugiqt den chakashe vaglishta,televizor,hladilnik i dr.Vsichko beshe laja i izmama.
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така ще е, докато у нас се разчита не на закона, а на рушветчийството. С "връзки" всичко можеш да уредиш, така разсъждават и млади, и стари в България. Има и кой да използва това изкривено разбиране на справедливостта. И кой е виновен? Малко ли са престъпниците,пуснатите на свобода от съдиите или още от заловилите ги полицаи? Защо да не стане и с внука / сина / на баба Пена?
25
1
 
4
 
! Отговори
ЛЕВСКИ преди 13 години
Това сме ние крадлив народ
24
1
 
1
 
! Отговори
кузман преди 13 години
*** това е много дора новина бре! ами само така! тези оит паничери дори и на сън мислят само за кражби и за взимане на пари!
23
7
 
7
 
! Отговори
доволен преди 13 години
БРАВО че е наказана мръсната рушветаджийка! Дано всичките и пари така да утекат и *** от глад скоро.Браво на РобинХудовците - честно изкарани пари, да ви е сладко, пийте по 1 и за мое здраве!
22
1
 
7
 
! Отговори
2500лв преди 13 години
А хваналили са измамниците - нали за това беше кампанията по регистриране на предплатените карт?
21
3
 
5
 
! Отговори
58 годишен преди 13 години
Да и връща борчовете сина и, защото не е предупредил за измамите и за това да го потърси. Ако въобще му пука за нея!