Бабите не спират да се връзват на телефонните измамници

Четири жени в Пловдивско изпищели в последните дни
17 юни 2010 13:00,
21
Бабите не спират да се връзват на телефонните измамници
Снимка: БГНЕС

Пенсионерка бе измамена в Пловдив по схемата „роднина, убил при катастрофа човек”, съобщиха от полицията.

В сряда 71-годишна жена се оплакала в полицията, че ден преди това по телефона непознат й обяснил, че неин близък е в ареста заради пътен инцидент с починал човек.

Жената трябвало да плати, за да бъде освободен той. По предварителна уговорка пловдивчанката предала на мъж на видима възраст около 30 години 5800 лева.

Още три жалби са били подадени в сряда в полицията от жени на възраст 88, 85 и 80 г., измамени по същата схема на 8, 10 и 11 юни.

На непознати мъже пенсионерките от селата Ахматово, Чалъкови и Белозем били предали съответно 600 лв., 1500 лв. и 3000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 13 години
Цеце ги фаща...но никога не уточнява къде и кога :) според мен най-вероятно вечер (през деня е зает за е медийна звезда) и някаде ниско... :) :) :) те фанаха и наглите и мишките и адвокатите и полицайте и всички хванаха...прибраха ги,показаха ги по ТВ,нахраниха ги и ги пуснаха :) е след като им взеха паричките де... нали бойко и цеце все гладни горките и ги е налегнала кризата
20
0
 
0
 
! Отговори
Gotika преди 13 години
, които вече за нищо не стават, и като каже айде избери си кое ти харесва да ти дам и аз като си харесам едно одеало, казва добре и пак го прибира, и на другата година пак ме вика да си харесам нещо и пак така....оффф за какво се обричат на мизерия а не си поживеят малко като бели хора тези пенсионери:((((((((((((
19
0
 
1
 
! Отговори
Gotika преди 13 години
Много интересно от къде са ги скътали тея пари като все нямат бре! И моята баба е така - цял живот мизерия и студ, обаче в буркана се събират хартийки и като стане пак една инфлация вси1ко отива по дяволите. Обаче като и купиха духалка през зимата, каза , че не и харесва и иска "италианска"....като и купиха нов телевизор пак не и хареса и искаше друг. После се оплаква за парите, а в съшото време ги къта и аз не знам за кога...Така има и в гардероба си покривки и сервизи от преди 50 години.
18
0
 
0
 
! Отговори
Варнанец преди 13 години
Аз мисля че тези баби трябва да бъдат арестувани и съдени за опит за даване на подкуп. Защо дават пари на уж полицаи да си изкарат роднините от уж затвора ??? Поне по една условна да им дадат да им държи влага
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Imali ... dali ...
16
0
 
1
 
! Отговори
депресанта преди 13 години
Защо така лъжат старите хорица бе,немат душичка тези мушеници,моята баба загина когато стана инфлацият събирала горката цял живот стотинки в бурканче и беше събрала за 30г. тежък трудов стаж едвам, едвам някаде към 6000 лв, - при заплата 150лв, -на края долара стана 3000 и тя си размени париците за 2 долара купи си едно мляко хляб швепс за мен и толумбички нещо и парите свършиха!! - на сутринта тя беше починала от напрежение , аз влязох в стаята и виках силно -БАБО БАБЕНЦЕ МИЛО СЪБУДИСЕ...
15
1
 
0
 
! Отговори
zzzzz преди 13 години
е нали ЦЕЦЕ ги хвана тия бе, но може би е било само на думи :D :D :D :D :D :D :D :D X
14
1
 
1
 
! Отговори
Ясен преди 13 години
До ГръкСине майчин Бългаите са един от най-добрите измамници след няколко години ще се правят филми за мафията в Българите през последните 20 години!И в случая Българи крадат Българи чаткаш ли за както ти пиша?
13
1
 
3
 
! Отговори
до № 6 преди 13 години
И ти ще одъртееш драги и ще те видим какво ще ти се случи. Живееш в корумпирано и крадливо,изродско време без морални цености и задръжки. Ако преди е имало 5% ***, сега са 95%.
12
1
 
4
 
! Отговори
смях през сълзи! преди 13 години
Tова е защото измамниците са много а наказанията СМЕШНИ!!!Те един телефонен измамник /РОМ/ не могат да хванат обаче с претенции да разкриват интернет измами и да хващат хакери ... абе смях през сълзи!
11
2
 
5
 
! Отговори
Rakela преди 13 години
Абе да ги гърбят бе. Вместо да даде парички на внука/ внучката си да си пооправи малко животеца те ми кътат братче с хиляди. И за какво? След 10г. примерно пак да станат само едни шарени хартийки.
10
6
 
3
 
! Отговори
момче Македонче преди 13 години
Хан Крум - овоj татар на Азис чукундедо е? Бастарди кутри...
9
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
sinove,dashteri,vnuci obiasnete ne vashite maiki,babi postoianno davat po televiziata za tezi izmami i se govori za tova postoianno a te nerazbirat kolko triabva da e maloumen 4ovek za da nerazbira offffffffffffffffffffffffffffffffff
8
1
 
11
 
! Отговори
хан Крум преди 13 години
Мисля,че си толкова грък,колкото аз космонавт!Ако пък си наистина такъв,нямаш причина за хвалене-пословични сте с мързела си,подлостта и педерастлъка си!
7
0
 
7
 
! Отговори
Baltazar преди 13 години
До No. 6 - Абсолютно си прав! Българите имат криминално съзнание и с лекота влизат в криминални схеми като тази от статията "Роднина убил човек, ти плащаш подкуп да пуснат роднината-убиец. Относно убития - майната му!". Възрастта не е добродетел в случая.
6
1
 
12
 
! Отговори
до 4 преди 13 години
И в това "хубаво време" са ги научили да дават подкупи, рушвети, бакшиши, да лайкействат, до доносничат на партийния секретар и ДС срещу своите комшии, приятели , че и роднини. Тези дъртуфелници хак да им е , че *** ги мамят так. Ако сме една нормална държава и тези дърти рушветчийки щяха да бъдат съдени, защото дават подкуп на длъжностни лица. В случая е важно , че в съзнанито си те са съгласни да подкупват магистрати и полицаи, пък много важно, че някой си умрял при ПТП.Нека им!
5
1
 
7
 
! Отговори
didi преди 13 години
Колкото повече чета такива статии, толкова повече ме хваща яд на тези хора. И на моите родители са звъняли за някакви глупости, но майка така ги е подредила, че й затворили. Възрастните цепят стотинката на две, а как се хващат на това не знам. Нали си говорят помежду си.
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Възрастните хора са живяли в по хубево време и затова се връзват. По тяхно време измамниците и мошенниците са ги пращали в Белене
3
15
 
4
 
! Отговори
Грък преди 13 години
Хахахаха, "вторите по интелект" в света /след евреите/, така лесно ги мамят разни полудиви *** племена и им взимат безболезнено паричките. Глупав народ са били българите, и глупав ще си останат. Жалко е, но генът ви е такъв!
2
1
 
4
 
! Отговори
GULETO преди 13 години
ABE POLICIQ IMA LI TAM BE . DA OTIDE RAIONNIQ INSPEKTOR PRI TAQ BABA I DA I OBQSNI ZA KAKVO STAVA VAPROS.TE NE SA VINOVNI BABITE ZA6OTO TAQ BABA E V NQKOI ZADANENO SELO INQMA NIKAKVA INFORMACIQ KAKVO STAVA PO BELIQ SVQT . ZATOVA SVALETE RAIONNITE INSPETORI PRI XORATA . ANE DA SA V ABTOMOBILITE I ZAD BURATA DO KLIMATIKA.