Простреляха жена със сачма, предназначена за гарга

Инцидентът станал край Харманли
30 юни 2010 11:15,
28
Простреляха жена със сачма, предназначена за гарга
Снимка: Булфото

Жена на 27 години от Харманли е простреляна със сачма над лявото око от собственик на оранжерии, който стрелял с ловното си оръжие по гарги, кълвящи посевите му, съобщиха от МВР в Хасково.

Инцидентът станал около 15.30 часа във вторник на бензиностанция край международния път Е-80, а наоколо били разположени оранжериите.

60-годишният мъж стрелял край тях със законно притежавано ловно оръжие и улучил  жената, която била на бензиностанцията.

Оръжието е иззето с протокол по образуваното досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
касапа преди 13 години
Ако ви фанем на калъп,че ви праснем със сатъра!
26
3
 
0
 
! Отговори
Телето преди 13 години
А някой да ти тегли един език?
25
6
 
0
 
! Отговори
Стилянчо преди 13 години
Търся някой ловджия да ми удари една *** :)
24
7
 
2
 
! Отговори
Пеци Летвата преди 13 години
айде пак инцидент и изкараха авджийте най големите ***. като гледам коментарите, повечето са с познания по ловното оръжие на нивото на вестник УЙкенд. има си книжки, четете и се просвещавайте.
23
3
 
6
 
! Отговори
Пич преди 13 години
Е, това е Лейди Гага ...
22
2
 
2
 
! Отговори
d преди 13 години
do17 - nau4i se koga se pi6e : й и и.
21
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички авджии са садисти.
20
5
 
3
 
! Отговори
до 17 преди 13 години
Пиши за неща който разбираш,а не за това което четеш от някъде.А тъст ти като е ловджия се позаинтересувай по някой въпроси.Чул отнякъде че това е Калашник ,и хаиде да шляпаме щуротии.А за пълнителя си прав,но и два да сложиш,пак си стреля на единична.И калибъра е 308,така за информация ти го казвам.Каквото и да стане все ловците обвинявате,аре стига де.............
19
2
 
4
 
! Отговори
сайга преди 13 години
Ти много ли си нормален бе,*** скапан!
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе спрете да продавате боксове , вериги , ножове , газови пистолети и въздушни пушки , те не са за да се направи нещо полезно и добро , предназначени са да нараняват, трябва ли през 2 седмици някой психичноболен *** да стреля по хора , мислейки си ,че задоволява низките си страсти да убива птици. Ако ме вземе мене за гарга тоя , ще го вземат на Малашевци , *** *** ненормални ...
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вярно , че човека за някои неща не е напълно наясно , НО ДА УБИВАШ ЖИВОТНИ ЗА УДОВОЛСТВИЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА КОМПЛЕКСАРЩИНА ИЛИ ПОТИСНАТ САДИЗЪМ
16
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еми вземи си прочети коментара и ще откриеш ,че по-*** от твоя няма да откриеш. Коментар, който нищо не казва, от който нищо не се разбира и няма нищо общо с темата е безмислен. Ясно се виждат и оценките на хората, барем един плюс да беше събрал. Относно ловното оръжие, няма нужда да се посвещавам, на жена ми баща и е ловджия и има няколко пушки, между тях и Калашник само,че ловен името е ARSENAL SLR 97 Lux - cal. 7,62x39 само че пълнителя е само за 5патрона. Но не пречи да сложиш пълнител с 30
15
3
 
21
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Прекалено много хора имат разрешително за ловно оръжие, а след 2 год.стаж с гладкоцевно има право да извади и за нарезно ловно, кажи-речи бойно: ловен Калашников, ловен вариант на Драгунов, те си работят с истински бойни патрони. Между тези хора има много такива, които са агресивни, с психопатни наклонности или откровени психари.
14
1
 
3
 
! Отговори
dene преди 13 години
v na6ata darjava niama zakoni - palna prostotiia i nakraia moje da dokajat dori 4e e vinovna.Tova se e slu4valo v na6iia balgarski SAD.
13
4
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 13 години
По-тъпо и ограничено изказване скоро не бях , чел.Вземи малко се поосветли по някой въпроси за ловното оръжие и т.н.Аман от големи разбирачи............
12
4
 
20
 
! Отговори
стг преди 13 години
няма ловджия , който да е нормален човек
11
1
 
8
 
! Отговори
жик-так преди 13 години
Тоя треа да го вземат за снайперис в Мусад!...
10
1
 
9
 
! Отговори
Messi преди 13 години
А ако си беше нацелил гаргата нямаше да я има тази новина!?!?!Какви хора има ...
9
0
 
11
 
! Отговори
Кифла с малко мозък преди 13 години
Ще го хванат за шнура.... На гладкоцевно ловно оръжие не може да се направи балистична експертиза. Никой не може да докаже на съда, че точно той е изстрелял сачмата. Ще се явят 5-6 свидетели и ще кажат "Да! наистина го видяхме да стреля в полето", но това не означава непременно, че той е изстрелял точно тази сачма и е ранил тази жена.
8
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, аз като ви казвам, че тук е като в Дивия запад и всеки селски тарикат има оръжие вие не ми вярвате, ама видяхте ли сега, като *** и Пульо имат пушки какво става! Дано не е сериозно пострадала жената!