15-годишна намушка с нож приятеля си в шуменско село

Момичето било обявено за общодържавно издирване
1 юли 2010 14:35,
66
15-годишна намушка с нож приятеля си в шуменско село
Снимка: БГНЕС

15-годишна намушка с нож приятеля си в шуменското село Изгрев, съобщиха от МВР. В сряда около 19,15 часа в полицията Шумен е получен сигнал, че в къща в село Изгрев след възникнал скандал е наранен с нож в областта на гърба млад мъж.

Младежът е откаран в МБАЛ-Шумен с порезна рана.

Той не притежава български личен документ. Самоличността му е установена от полицаите – това е 20-годишният К. А. от село Вълнари.

Мъжът живеел в село Изгрев с 15-годишно момиче от град Шумен. Между двамата възникнал скандал и девойката му нанесла удар с нож в гърба.

15-годишното момиче е задържано за 24 часа, тъй като в началото на месец юни 2010 г. е било обявено за общодържавно издирване. 

Тогава в районното управление е постъпило решение на Районен съд – Шумен, за настаняването й в специализиран педагогически интернат.

При призоваването на родителите й в управлението те заявили, че не знаят къде се намира дъщеря им и тя е обявена за издирване. По случая работят служители на Районно управление – Шумен

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
2
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Trqbva da se priema zakon,koito pri opredeleni prestapleniq-ubiistvo,iznasilvane,tejak poboi-da pra6ta i maloletni v zatvora.Ve4e vse pove4e prestapleniq se izvar6vat ot maloletni.Trqbva da ima seriozni sankcii,za da se spre tova bezzakonie.
47
1
 
3
 
! Отговори
емигрант преди 13 години
Тоя сега като няма осигуровки и документи как са гоприели в болницата.Хептен през просото саго подкарали в Мангалия
46
1
 
9
 
! Отговори
ф73 преди 13 години
всичко идва от умишленото,според мен,затъпяване на нацията....*** народ по-лесно се управлява....
45
1
 
10
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Разбира се, че не е важна, но я погледни другите-Бойко днес пак сигурно ще пререже лентата на някоя бензиностанция или вестникарска бутка, направена с чужди инвестиции, Ще дойде пореудния емисар от някъде да ни потупа по рамото и да ни каже какво да правим още от другия ден, Ше се изрепчи някой мюфтия че искат да снимат жена му без забрадка, ще покажат още някой заловен кокошкар, продал 5 кутии цигари без бандерол, ще се изцепи некоординирано някой зам. министър и това е.Няма друго.Пропадаме .
44
1
 
3
 
! Отговори
куку преди 13 години
Абсолютно си прав, но според мен това не е много важна новина.
43
1
 
15
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Куку, защото психически трябва да сме подготвени за това, че *** ***, който даже и не се води че е гражданин на републиката живее и *** 15 годишна , вероятно също ***, и като и направи N на брой деца, ние с тебе трябва да работим още повече, да ни удържат още повече данъци и осигуровки, за да има за децата на тези същите ...Ние с тебе ги изхранваме, не държавата.Оня ,без документите ,*** млада *** и не му правят нищо, а ако аз и ти не си платим данъците-ще ни съдят.
42
2
 
7
 
! Отговори
куку преди 13 години
Защо ни занимавате с *** *** простотии?
41
2
 
6
 
! Отговори
Deltichko преди 13 години
Шуменско село - това са там *** разни...
40
1
 
3
 
! Отговори
даскал преди 13 години
Ало...има ли някой на горният етаж? Прочете ли изобщо, че така нареченото ,,момиче" е издирвано в началото на юни...тази година. Май не. За какво да говорим...Сигурно са я издирвали за награда от училището....Не може едно дете на 15 г. да се издирва, освен ако не е отвлечено, изчезнало или...обвинение. Но не за отсъствие. Убийци се стават на тази възраст (а и не само,но са податливи тогава). Така, че спри да се излагаш, а чети какво са написали хората и асимилирай написаното.
39
0
 
5
 
! Отговори
Ханибал Лектър преди 13 години
аматьорка!
38
2
 
3
 
! Отговори
PSP преди 13 години
Уви, така е! Остана ли незавъртяна помия от близки и далечни миндилски държави? Май не е - Насрана Василева (bTV, която се освободи впоследствие от присъствието и) и Овча Лозанова (NTV), се погрижиха и продължават да се грижат за нацията ни! Освен срещу "хаберлерите" на Анал1, шумни демонстрации трябва да има и пред останалите турско-български национални телевизии! Байгън вече, както се казва на чист булгаристански!!!
37
0
 
11
 
! Отговори
Х преди 13 години
Пак ромска драма от рода на турски сериал. Това отново доказва, че гледането на сапунки не води до нищо хубаво.
36
0
 
3
 
! Отговори
Ами? преди 13 години
хайде де... Кога си го чел това законодателство?Аман от авторитетни изказвания без покритие...
35
0
 
8
 
! Отговори
ЕДИН преди 13 години
Хубава работа ама малко ***...
34
2
 
10
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Само не ми казвайте, че тези са българи.
33
1
 
6
 
! Отговори
Alex преди 13 години
До 38.защото според българското законодателство всеки след навършване на 14 годишна възраст има право да прави секс :)а и до колкото схващам на момето май не му е било за първи път.
32
0
 
8
 
! Отговори
Gaskoing преди 13 години
Бре 15 годишна а налита да убива, нека сега да им теглят един бой и да им направят 300 порезни рани да знае другия път какво да прави! няма значение каква е, ***, българка или помакиня!!! утре може и на някой от нас да скочи на бой и да ни убива.. обаче като ни скочи няма да е битов скандал ами за пари или за злато!
31
1
 
8
 
! Отговори
21 преди 13 години
От тия коментари лъха такава потресаваща неграмотност, че направо засенчихте новината. И не визирам само някакви хора като Кремена, които може и да се лигавят, ами тези, които пишат "не съм", "не може" , а сигурно и "не знам" слято...може ли да сте толкова отвратително неграмотни бе, хора?! Да не можеш да приложиш НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНО правило за писане на собствения си език, че какви претенции за интелект можеш да имаш после?!
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо ни занимавате с *** работи.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пича защо не е подведен по отговрност за педофилия.