Разследват отново смъртта на Ахмед Емин

Преди година СРП постанови, че шефът на кабинета на Доган се е самоубил
Обновена: 18 окт 2010 11:53 | 7 юли 2010 12:48,
39
Разследват отново смъртта на Ахмед Емин
Ахмед Емин: Снимка: БГНЕС

Прокуратурата възобнови разследването за смъртта на началника на политическия кабинет на Ахмед Доган – Ахмед Емин.

Още по темата

На 17 октомври 2008 г. Емин бе открит мъртъв в сградата на ул. „Беловодски път“, по-известна като „Сараите на Доган“.

Часове след трагедията тогавашният вътрешен министър Михаил Миков обяви, че става въпрос за самоубийство.

Това се доказа и в разследването по-късно – беше намерено и предсмъртно писмо до баща му, и делото в Софийската районна прокуратура бе затворено.

В края на февруари обаче премиерът Бойко Борисов обяви, че МВР и прокуратурата са допуснали „тежки процесуални грешки или небрежност" при разследването за смъртта на Ахмед Емин.

Затова и Софийската градска прокуратура започна проверка на решението на Районната прокуратура да спре разследването.

Какво са открили обвинителите от градската прокуратура, за да възобновят разследването, ще стане ясно официално в четвъртък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
е да сомоубил се е човечеца само дето някой е стоял до него а всички знаем за наркодалаверата и проститутките на ДОГАНЧО ей тоя ако ми падне че му резна *** още веднъж ами възпитаник е ама на ОЗ ПЛЕВЕН И ПЛОВДИВ
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
влязал е някъде където не е трябвало.Всичи знаят че Доган без наркотиците не може да има толкова много пари че да си строи сараи и такива работи.Ами то трябва да си най-тъпия *** за да не разбереш че е вътре с контрабандата на нефт и така нататака.Алоо Българи осъзнайте се.Този пясък в очите ви го хвърлят вече 20 години най-малко.
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
dogan e mrasnik
31
1
 
6
 
! Отговори
tulski преди 13 години
" Ако си спомняте Ахмед Емин го погребаха още на следващия ден след "самоубийството"... Това експресно погребение говори само за едно-да се премахнат час по-скоро следи и улики. Нека отговорят ЗАЩО ПОГРЕБАХА АХМЕД ЕМИН ТОЛКОВА БЪРЗО..."Защото така е според законите на исляма - мъртвецът да бъде предаден на земята до 24часа след смъртта.
30
0
 
9
 
! Отговори
vetrilo преди 13 години
*** карабини запушиха устата на този който знаеше твърде много и бе решил да говори.....те от много векове така си решават неудобствата .... еволюирал интилект...........онзи мазния дето разпределял субсидиите е оплел повечето болни дупетатски мозъци и подръпва конците от тук от там ...ха стиснете хо тоя цирей вече бе!!!!!!!
29
6
 
2
 
! Отговори
kolev преди 13 години
a za6to Borisov se pla6i ot dogan ? kaza go pred cqlata darjava !
28
2
 
11
 
! Отговори
неизвестен преди 13 години
Най хитрия политик съгласен съм с `18.Доган е и най-наглия политик.Възпитаник на КДС/ДС/ , а може и ат други разузнавия.
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не става с детектора. те са тренирани в годините,нали все това са правили-все са лъгали. нито око ще трепне,нито апаратура.
26
0
 
7
 
! Отговори
www преди 13 години
Абе тия изпечени лъжци не ги лови детектор на лъжата...
25
2
 
9
 
! Отговори
Един преди 13 години
До колкото си спомням и съм чувал, ако мюсолманин се самоубие не трябва да му се ходи на погребението а на неговот имаше доста мюсюлмани само без Догончо!
24
1
 
6
 
! Отговори
**** преди 13 години
Абе я ги прекарайте всички през детектора,и разследващи и тези които са били по това време в тъй наречен сарай,и истината ще излезе на яве,какво толкова умуват,дали е убийство или самоубийство
23
2
 
23
 
! Отговори
КИОРКО преди 13 години
ДОГАН СЕ СПОТАИВА КАТО БЪЪЛЪ В ПОТУРИ
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Представете само - вашия работник се самоубива на работното си място, не е никъде другаде, а точно на работата си, това какво ще е? Битов проблем, или ...
21
3
 
12
 
! Отговори
kiki преди 13 години
Ahmed dogan i negovata grupirovka pre3 80-te na min. vek v3riviha vlak - vagon na maiki s deca be6e v 3atvora -i3le3e pejdevremenno - ra3mina im sa -vdignaha pametnik na teroristite ,koito o6te si e tam ostaviha go svobodnoda si vee bairaka, da grabi i laje i svoi i drugi ----- 3A6TO be hora
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Доган е убиецът.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дори да е самоубийство, най-малкото трябва да се търсят сериозни мотиви... Може би човека са го докарали до такова положение, че по-добре сам да отидеш от този свят
18
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако си спомняте Ахмед Емин го погребаха още на следващия ден след "самоубийството"... Това експресно погребение говори само за едно-да се премахнат час по-скоро следи и улики. При подобни случаи телата са държани със седмици и са били на разположение на експертите. Нека отговорят ЗАЩО ПОГРЕБАХА АХМЕД ЕМИН ТОЛКОВА БЪРЗО...
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е най-добрия, а най-хитрия политик. Има разлика.
16
1
 
17
 
! Отговори
re преди 13 години
'танасеееееее *** си 'танасеееееееееееее
15
0
 
23
 
! Отговори
гребеца преди 13 години
тоя не беше ли мъжката СЕКРЕТАРКА на ***