Пипнаха контрабандни цигари в Русе

Двама ги прекарвали с рибарска лодка по Дунав
21 юли 2010 14:49,
22
Пипнаха контрабандни цигари в Русе
Снимка: Булфото

Гранични полицаи от Русе задържаха 300 стека контрабандни цигари, съобщиха от МВР.

Служителите на Граничната полиция действали след постъпил сигнал за организирана контрабанда на акцизни стоки.

През нощта в района на 482-ри речен километър на брега на Дунав са задържани двама български граждани – 43-годишен мъж с инициали И. И. и Е. С. (на 49 г.), и двамата от Русе.

Те извършвали контрабандата с рибарска лодка. Цигарите с украински бандерол били разтоварени от кораб, плаващ под български флаг.

В лодката имало и 100 литра дизелово гориво.

По случая е заведена преписка. Уведомена е прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
м преди 13 години
Не съм виждала до сегашния си живот по-некадърни от тези.Такава мизерия и безработица не помня да е имало.Може и предишните да не правеха нищо и да крадяха ама тези се ***, с извинение.Освен че знаят само да лапат и грабят ами и нас докараха до мизерия.Още три години как ще ги изтърпи народа,нямам представа.Толкова хора около мен са възмутени и като ги гледам как останаха половината без работа и мизерстват,чак ми се плаче.Втори мандат няма да изкарат.Сигурна съм!
20
0
 
2
 
! Отговори
м преди 13 години
На фона на тази мизерия в която живеем и вместо да се надигнем на протест,вие сте седнали да се тревожите как държавата губела от това.Хич не ми дреме от година-две вече.След като държавата не мисли за мен що пък и аз да мисля.Нека хората да си отговарят за себе си.Щом са седнали да правят това,едва ли е от хубав и спокоен живот.Нека има работни места пък да видим кой ще седне да се занимава.Толкова е просто.А и да събира пари от това,няма да видите нищо във ваша полза а в джобчетата на министр.
19
0
 
2
 
! Отговори
м преди 13 години
А относно това че тютюна ви излиза по-евтино е отделен въпрос.Като качество едва ли се различава толкова фрапантно.
18
0
 
2
 
! Отговори
м преди 13 години
А бе чета тука разни изказвания на явно некомпетентни читатели.Не съм пушачка,не разбирам и от далавери ама съм достатъчно цивилизована да правя разлика между фалшиви и безакцизни цигари.Така че тука пишещите да знаят,че няма понятие като турска конт-а.То те цигарите са едни и същи с една разлика,че зависи от къде ще си ги вземеш или кой.То много вещ да си в това не се изисква.Елементарна култура,само.
17
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
че то цялата държава е залята с цигари нелегални....пък да е само в Русе...че Украински ли,че Сръбски ли ,,,че какви ли няма..пък особенно по морето....че кой си копува вече от магазина бе...ама да...винаги така става....ако са нормални цените човек ходи до магазина...ако пък не са...търси по тънко и намира разбира се..
16
0
 
1
 
! Отговори
отвратена преди 13 години
Ами безработните сега какво ще работят ?
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз си купих една бала тютюн 15кг. овлажнявам го режа го и си правя сам цигарки и са по хубави от Турската контрабанда. Цялата бала ми излезе 50лв. и цяла година няма да я изпуша сигурно...
14
1
 
3
 
! Отговори
ТТ преди 13 години
Аз си купих една бала тютюн 15кг. овлажнявам го режа го и си правя сам цигарки и са по хубави от Турската контрабанда.
13
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 13 години
Тогава що ББ отпуска 116 милиона на тютюнджийте ?
12
2
 
2
 
! Отговори
НЕПОЗНАТА преди 13 години
НЕ ОТРИЧАМ ЧЕ ПАК ЩЕ Я ИМА ,НО ПОНЕ 80% ОТ ПУШАЧИТЕ ЩЕ СИ ПУШАТ НАШИТЕ ,ЗАЩОТО НЯМА СПОР ЧЕ СА ПО ДОБРАТА ОТРОВА.
11
6
 
1
 
! Отговори
norm преди 13 години
Ако българските цигари са на цената на контрабандните,контрабанда пак ще има,някой от това живеят,но от това събраните от акциза приходи в бюджета ще намалеят,тогава ще ревеш за нещо друго,за което няма да достигнат парите.Да не говорим,че ще се пуши повече,съответно и заболевемостта ще е по-голяма.Е,трябва и нещо повече в главата,за да стигнеш до простите изводи.В някои страни още преди години започнаха шоково увеличение на цените на цигарите,за да запазят нацията си по-здрава и работоспособни.
10
1
 
7
 
! Отговори
непозната преди 13 години
ЗАДАЧКА ЗА ВАС ФИНАНСИСТИ ОТ КАБИНЕТАПРОСТО ИЗЧИСЛЕТЕ КОЛКО ПАРИ ЩЕ ВЛЯЗЪТ В ХАЗНАТА АКО БЪЛГАРСКИТЕ ЦИГАРИ СА НА ЦЕНАТА НА КОНТРАБАНДНИТЕ .3 ЛВ НА КУТИЯ
9
3
 
8
 
! Отговори
Рибар-Подводничар преди 13 години
Подробноста е, че докато ушеви бяха ангажирани с лодката, кораба спокойно разтовари 12 вагона с контрабанда на кея.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
името на акцията ? ---Фасовете
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пипнаха контрабандни цигари в Русе-По добре е да ги хващат , не само да пипат, освен 100 л. нафта е имало 1/2 чер хляб , 2 турски домата и глава китайски лук
6
3
 
10
 
! Отговори
1 преди 13 години
Време е един журналист с топки да влезне в парламента и да снима какви цигари пушат депутатите !Преди години показаха как в НС се пушат контрабандни цигари, интересно ми е сега какво е положението-
5
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 13 години
Е може и "На Бойко му се пушат безплатни цигари" ;)
4
1
 
7
 
! Отговори
IND преди 13 години
"Тих Бял Дунав"
3
3
 
12
 
! Отговори
зрънчо преди 13 години
браво всичко на обща стойност 8000 лева.а дебеланата фидосова че ще сменя дограмата в парламеннта чрез собствената си фирма и ще ощети държавата най малко с 2 000 000 лева не пише нали .
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
,,ДУНАВСКИ ВЪЛНИ ''