50 души се млатиха с камъни и колове в Карлово

Двама са в болница с опасност за живота
26 юли 2010 16:57,
152
50 души се млатиха с камъни и колове в Карлово
Снимка: Булфото

50 души, сред които жени и деца, спретнаха голямо меле в ромската махала в Карлово.

В боя войнствените жители на улица „Кокиче” са използвали камъни, колове и въжета. В резултата на екшъна двама пострадали са настанени в неврохирургичното отделение в Пловдив.

Екшънът започнал, когато синовете на два рода се изпокарали заради дреболии. Родителите им решили да се намесят и също влезли в пререкание.

Бащата на едно от момчетата – 35-годишният А. А., нахлул в дома на съседа си и му спретнал луд скандал. След това си тръгнал, но бащата на другото момче го последвал и го нападнал с кол.

Оттам нататък настанало масово меле между фамилиите, съобщават очевидци.

След известно време пристигнали автопатрули от Карлово и Хисар и кола на Бърза помощ. Тя откарала в болница двама от мъжете – 35-годишния баща и 60-годишен роднина от отсрещната страна.

Двамата мъже са с черепно-мозъчни травми и с опасност за живота.

Те са настанени в болница в Пловдив. 11 от пострадалите са прегледани в карловска болница. Трима от тях са пренасочени в лечебни заведения в Пловдив. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
0
 
! Отговори
BALGARI преди 13 години
NE4AKAITE POMOW , NITO OT PRAVITELSTVA...-NITO OT GOSPOD....SABODETE SE...- SPIM I4AKAME ...-MIHALIA....-DA SI PO4ISTIM GRADINATA - BALGARIIA !!!
140
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
оставете *** да се самоизбият
139
1
 
5
 
! Отговори
Митака преди 13 години
с наглата, смрадлива човекоподобна *** наречени *** няма никаква оправия.Най-много ме дразнят някакви либиралчета смотани.Не разбирате ли, концепцията за равенството и човешките права е толкова изкуствена, колкото и комунизма.По-безскрупулният побеждава - в случея ***.
138
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нз си колко в еди-коя си болница, нз си колко в друга, а колко са в ареста?
137
2
 
5
 
! Отговори
Пеци Летвата преди 13 години
предполагам доста по лесно ще да е било милицията да ги озапти като ги изпозастрелят всичките. ей така, да не се мъчат.
136
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да му откъсна главата и да му я завра в *** да се види какво представлява отблизо ! -----------Пред РС сме като макета - све юнаци , но на живо сам пред десетина *** дали си толкова корназ
135
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ще ти искат по 15 лв на нощувка --.- Грешка минимум 35 лева
134
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И кой ще плаща заради "КУЛТУРНИТЕ ОСОБЕНОСТИ И ТРАДИЦИИТЕ" НА ТИЯ - пак белите хора
133
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кърлежи смучещи от държавата с бездънни стомаси !! дали ще си платят за престоя в болницата !! ако се случи на някой българин ще ти искат по 15 лв на нощувка в болницата или ще те пратят на домашно лечение понеже нямаш пари !! живот на аванта какво по хубаво от това ....
132
6
 
15
 
! Отговори
az преди 13 години
Надявам се скоро да видя 50 души загинаха в ромското гето в Карлово.Чул ме Господ.
131
4
 
1
 
! Отговори
joro преди 13 години
do 130 samo taka ,s teb sum i se nadqvam da me posledvat mnogo pove4e,da nakajem izmetta ,kakvo ni zanimavat s jivotinski problemi po cql den samo za tova se slusha edin *** otkradnal tova,zbilse s nqkoi mnogo po jalko kato pishe Bili Bulgari ,samo kamerata gi oprava
130
1
 
3
 
! Отговори
Asen Petrov преди 13 години
...action mama:))
129
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е в самия влак няма камери за съжаление, не, че и камерите щтяха да ми помогнат де. За жалост няма кой да ги накаже, ако сам не си способен да се справиш и "раздадеш правосъдие" си загубен просто - набит, унижен и стресиран и няма възмездие :((, което наистина е жалко. А BAU не е прав, че нямаше да мога да пиша, ако съм бил бит с чадър - побоя беше по-скоро с цел унижение и подигравка, а не толкова с цел да ме унищожи и слава Богу де.
128
2
 
1
 
! Отговори
bg преди 13 години
do 131-emi slu4iloto se s tebe e mnogo jalko.Sega puk s BAU ne sum suglasen 4e ne ti vjarva.Mnogo e jalko da sme onepravdani v sobstvenata ni rodina.A tija *** v metroto nemat li kameri za nabludenie?Sataninskata *** gnus zaslujava 10 godini pandel,bez da se suobrazjavame s protestite na sataninskite bokluci ot amerikanskoto posolstvo,BHK i EK,koito 4e zastanat na stranata na smrudlivio ***.
127
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
има една теория, според която хората с произлезли след като извънземни са решили да смесят свои гени с тези на земни ***. Обаче преди да почнат да експериментират с гени на ***, са пробвали с гени на *** . И така на земята са се появили ***....Вие нали знаете как да се оправяте с ***....
126
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Човече така не съм се смял с глас от години както на твоя коментар, ЕВАЛА! :)
125
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Имаше само няколко човека, понеже беше късно но просто никой не искаше да е на мое място, бяха 3-*** и единия от тях ме нападна малко след като влязоха във влака с израза "Ко гледаш ве ***?" Сграбчи ми чадъра и започна да ме налага, а ти ако искаш ми вярвай, качиха се на станция Люлин. Имаше 2-3 жени и двама други мъже, доколкото помня. Не си мисли, че стана по обед, когато е пълно с хора. Няма защо да си измислям, ако се замислиш.
124
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Може би си прав, може би не усетих сарказма, а се хванах само за израза "да правят каквото си искат". Може и да е от ударите с чадъра :)) не знам, но случката беше наистина неприятна, меко казано даже, не го пожелавам на никого. Все пак се чудя трябва ли да ходя с оръжие като в дивия запад, че да се чувствам спокоен, не, че и знам как да го използвам, за съжаление съм си отдал енергията на учене и образоване, не толкова на физическа подготовка, от което си и страдам, но трябва ли?
123
6
 
22
 
! Отговори
Българин преди 13 години
114 - В МЕТРОТО ?!? Там където по принцип кафяви не се качват? Колко бели хора бяхте във вагона и защо не го размазахте от бой ?!?Ето това е проблемът - те ни бият, крадат, убиват, ние търпим - щото сме ТОЛЕРАНТНИ !!!!Както те по 50 нападат един Българин - така трябва и ние - сам ли е *** сред хората - само да се озъби - бой, докато спре да мърда !!!ВРЕМЕ Е ЗА НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ХЪХРЕЩИТЕ ***, ЗАЩОТО ТОВА НЕ СА ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА !!!
122
4
 
3
 
! Отговори
БАУ преди 13 години
Не ти вярвам! *** в метро не пътува! На всяка станция има полицай, на когото би могъл да се оплачеш и д посочиш извършителя. В метрото все е имало и други хора и не мога да си представ, че са гледали безучастно. А *** по оринцип вече така правят, защото стават МНОЗИНСТВО, а именно то е онова, което определя правилата! И накрая, ако чадърът ти е счупен в главата тисе съмнявам, че сега ще можеш да пишеш! Така, че е ти вярвам и това е!