Търновски общинар обвинен, че е част от "Фалшификаторите"

Иван Иванов дал под наем помещения на задържаните на 21 април
26 юли 2010 11:43,
20
Търновски общинар обвинен, че е част от "Фалшификаторите"
Снимка: БГНЕС

Общинският съветник от Велико Търново Иван Иванов е привлечен като обвиняем за участие в организирана престъпна група, разкрита при полицейската акция "Фалшификаторите".

Това съобщиха от Окръжната прокуратура във Велико Търново.

Групата бе разкрита при полицейската операция "Фалшификаторите" на 21 април, когато бяха открити големи количества фалшиви винетни стикери, бандероли и документи.

Още по темата

Като организатор на групата е обвинен 38-годишният Мирослав Станков от София, а като негови съучастници – двама мъже от Велико Търново и един жител на Севлиево.

Те изработвали фалшификатите в помещения, които наели в печатницата на рекламно-издателски комплекс, собственост на Иван Иванов.

При повторен обиск в печатницата на 8 юли спецполицаите иззели над 500 000 фалшиви винетни стикери.

Освен това в базата са открити фотографски плаки на печати на различни институции, празни бланки на дипломи за професионална квалификация, както и фирмен печат на "Лукойл", с който били заверявани касови бележки за продажба на винетките.

Общинският съветник е с мярка за неотклонение "подписка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В никакъв кюп не съм с този крадлив ***.Този тип се домогна до власта само и само да краде повече и да има чадър над него..нищо полезно за хората не е направил.Има много честни хора, не ги слагайте наравно с такива б.клуци
18
0
 
3
 
! Отговори
IND преди 13 години
"дали за безплатните винетки или заради някои лев...малко или много всички сме в кюпа."Точно това е най-лошото. Чакаме някой да ни оправи а ние самите гледаме все някаква дори и дребна далаверка да направим. Промяна на манталитета трябва - както каза Симеон преди време трябва да си сменим чипа :)
17
1
 
3
 
! Отговори
Alex преди 13 години
do 16може и така да е...а може и да не е...за това си има разследване и съд.замисли се обаче колко още десетки хора са знаели какво става там и как всички са си мълчали...дали за безплатните винетки или заради някои лев...малко или много всички сме в кюпа.
16
0
 
7
 
! Отговори
IND преди 13 години
Прав се оказа - от Преображение е. И не съм платен драскач от ГЕРБ - признавам си малко пристрастни изказвания правя, но е нормално като се има в предвид кои ни управляваха и кои ни доведоха до това положение. Но все пак имам честта да си призная за грешката а не като червените драскачи с напълно промити мозъци...
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дал си е печатницата и незнаел какво се печата..хахахахахах....за толкова глупави ли вземаш хората? Нали и той е в печатарския бизнес ,не е стоял в невидение..просто престъпно е наблюдавал и получавал своя дял.
14
0
 
5
 
! Отговори
IND преди 13 години
Те затова не са го арестували още в началото. Правили са разследване, събрали са доказателства и затова чак сега го арестуват.
13
0
 
3
 
! Отговори
Alex преди 13 години
спрете да се делите по партии, религия или етнос...утре ще се случи на вас нещо такова и няма да има значение от коя партия сте...иначе и аз да си дам помещението- офиса, апартамента, гаража, мазето на някои и той да прави бомби в него, без аз да знам...и на мен няма да ми пука в какво ме обвиняват, след като знам че съм невинен.
12
0
 
9
 
! Отговори
аз преди 13 години
Кара си момчето санта фето днеска и Ухилен вътре...ПОДПИСКА ...ЕВАЛА! УПЛАШИХТЕ ГО.
11
0
 
4
 
! Отговори
Гост преди 13 години
До IND,То така с общи приказки - до къде? Не залагай на сляпо - познавам го човека - грешен ти е залогът!
10
1
 
8
 
! Отговори
IND преди 13 години
Извинявам се може и да не е от БСП - сега видях, че има двама с това име - единия е от Преображение а другия от БСП, но аз залагам на този от БСП :)
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
няма герберски платени драскачи има само червени такива
8
6
 
6
 
! Отговори
Гост преди 13 години
До IND, абе Герберски платени драскачи - като си си "направил труда" да провериш в сайта на бсп, 'де видя че е техен съветник?!?! мине е!!! от сдружение"преображение"е съветник - аман от платени дрскачи!!!
7
2
 
8
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 13 години
Щом е от БСП,трябва под лупа да бъде проверен,прецедентите за зулуми не са рядкост
6
1
 
10
 
! Отговори
Alex преди 13 години
Тъпира, ти май по-добре да напуснеш директно... пише че изобщо не е арестуван, а е с мярка за неотклонение- подписка..т.е. си е в къщи и на работа, а всеки ден минава да се подписва през районното...ако изпусне 1 ден го обявяват за национално издирване.а му е такава мярката, защото изобщо не е престъпление да даваш под наем помещение.пък дали е знаел за какво се ползва тепърва ще разследват...
5
2
 
7
 
! Отговори
Тъпира преди 13 години
Жалко, жалко... Полицията добре си върши работа по хващането ама прокурорите май не могат да си свършат работата...Не бе няма да напусна ама с такива доказателства ако го пуснат ще основа неправителствено безпартиино гражданско движене и ще ги линчуваме!!!
4
0
 
6
 
! Отговори
Mr. Еди Кой Си преди 13 години
Приятен Път :( Защото това ще стане. Той ще каже че сега е модерно да се лепят винетки вместо тапети и ето ще го освободят.
3
3
 
18
 
! Отговори
IND преди 13 години
Току що отворих страницата на БСП и се поразрових в нея. Познайте от коя партия е е този общински съветник!Всички крадливите комунисти в затвора!
2
4
 
11
 
! Отговори
Тъпира преди 13 години
Ако и тоя го пуснат след 24 часа. АЗ ЩЕ НАПУСНА ДЪРЖАВАТА!!!
1
1
 
18
 
! Отговори
гражданин преди 13 години
И нека плюенето по правителството да започне сега