Племенник преби чичо си, след като блудствал с дъщеря му

62-годишният насилник е в болница, удрян е с кол и летва
4 авг 2010 11:17,
201
Племенник преби чичо си, след като блудствал с дъщеря му
Снимка: БГНЕС

62-годишен мъж, който блудствал с момиченце на 6 години, е с опасност за живота, след като бащата на детето го пребил с кол и летва, съобщиха от полицията в Пловдив.

Ужасната семейна драма се разиграла във вторник  в село Триводици.

По първоначални данни около 20,30 часа 62-годишният Д. Т., който живеел със семейството на племенника си, посегнал на шестгодишната му дъщеря.

Малко по-късно, около 22,00 часа, бащата на детето се прибрал почерпен и след като разбрал за случилото се, се нахвърлил с летва и кол да бие чичо си.

Възрастният мъж излязъл на улицата, където бил настигнат от племенника си, и отново му бил нанесен побой.

Пострадалият е настанен в болница в Пловдив с множество наранявания по главата и тялото. 29-годишният племенник е задържан за 24 часа в ареста на РУП–Стамболийски. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
1
 
3
 
! Отговори
Las Vegas преди 13 години
Neqsno e zaglavieto. Kakvi avtori se poqvqvat , 4e trqbva da 4eta neqsnotii.Pravilno e postapil bashtata na momichenceto, nevinen e.A chichoto si e poluchil zasluzhenoto...
190
0
 
5
 
! Отговори
vitorio преди 13 години
Номер 36 написа:"*** такъв,ти си направо за е...не.Прочети си коментара и се пребий някъде.Аз ако те знам къде си направо ще те трепя като муха."А бе, вуйчо, само леко докато трепеш мухи да не счупиш някой крайник!!!Много глупаво е да заплашваш хора, които не познаваш, разбра ли, форумен бияч!!! Ако ме знаеш къде съм??? А ако аз знам къде си? Пиклив врачански недорасляк ..Сеш' се???
189
1
 
8
 
! Отговори
бб преди 13 години
Племенник преби чичо си, след като блудствал с дъщеря му- е според журналиста трябваше да го почерпи ли,абе само смърт за такива извратеняци
188
1
 
7
 
! Отговори
powerman преди 13 години
toja izverg trjabva da mu otrejat onaq rabota -dano da pukne dano.
187
1
 
21
 
! Отговори
Кастрация преди 13 години
Да го направят момиченце. Аман от ***! И ръчичките да му счупят, пък да видим как ще посегне пак този ***!
186
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Че не е хубаво да пребиеш човек, не е, ама прав е човекът, тоя дърт *** е посегнал на детенце! Не бой, ами не знам какво заслужава. От болницата да го местят направо в затвора!
185
1
 
17
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Da,prav si.Kato nqmame pravosadie,nai-dobre e da zapo4nem da go razdavame li4no.
184
1
 
26
 
! Отговори
БРАВО! преди 13 години
Трябвало е да го убие. Що за ненормалници се навъдиха в тази изстрадала България?!
183
4
 
31
 
! Отговори
ГРАМАТИК преди 13 години
"Племенник преби чичо си, след като блудствал с дъщеря му" Ако направим анализ на така написаното излиза, че племенникът първо е блудствал с дъщерята, а след това е пребил чичото.
182
1
 
36
 
! Отговори
Anja Novak преди 13 години
Taka се постъпва с такива хора...без значение роднина или не..
181
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мики, спри да обиждаш хората на нещостнико, без да си сигурен че са такива. Трябва следствие да има, да се докаже че са такива, каквито ги наричаш.
180
1
 
26
 
! Отговори
И преди 13 години
Хората изразяват мнението си при условие, че написаното в статията е вярно. Всеки нормален ще иска поне да пребие някой насилил детето му - за това става въпрос.
179
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Човек то като тръгне следствието, ти не можеш да се добереш до тоя в ареста, там го пазят, ако го пребиеш там, ще ти лепнат и неподчинение на заповед на полицай, вандалско поведение в полицията и т.н.
178
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да, Мики, разбрах какво имаш предвид- че трябва да си сигурен. Съгласен съм с теб. За съжаление афекта понякога е силен, което не го оправдава.
177
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Как трябва да си сигурен, брат?! Да видиш, лично как блудства с детето ти? Мне, не мисля..
176
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мики, много ми е интересно, ако се случи с твоето дете, ти какво ще направиш. Ще слушаш в съда, как му дават 2-3 години присъда или ще защитиш детенцето си?! Явно нямаш деца!
175
1
 
7
 
! Отговори
nqmam преди 13 години
abe taq snimka i vchera na nekva druga statiq q bqha lepnali :D
174
6
 
4
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
до 178 абе нещастнико, аз ДОБРОТО в педофилите не търся! Май не четеш какво пиша! Или четеш , ама не ти отърва и тарикатстваш! виж 172 и 176
173
1
 
3
 
! Отговори
Mickey преди 13 години
до 175 Разбира се че няма как да сте 100% сигурни! До сега информацията ви е от една статия само! БЕЗ ДА СЕ Е ПРОВЕЛО ОЩЕ СЛЕДСТВИЕ! 100% съм сигурен че няма как всичките драскащи тук, с камъни в джобовете за линч, да знаете какво точно е станало! Иначе- разбира се че допускам и, да е станало това което е описано! И бих искал максимално наказание! Дори и бих сигурно се саморазправял кат бащата ако съм сигурен! НО НИКОГА НЯМА ДА ПРЕБИЯ С КАМЪНИ ЧОВЕК , ЩОТО НЯКОЙ СИ НЕЩО КАЗАЛ!
172
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе досадник, човека казва, че ако разбере такова нещо ще убие насилника! Няма да търси доброто в него като безмъдник като тебе!