Ексбанкер се самоуби в Пловдив

Близките на Димитър Корудов са шокирани, колегите му - също
9 авг 2010 18:38,
72
Ексбанкер се самоуби в Пловдив
Снимка: Булфото

Известният банкер и бивш директор на "Булбанк" в Пловдив Димитър Корудов е скочил от петия етаж на жилището си под тепетата. Той е загинал на място.

"Става въпрос за самоубийство, а не за убийство", заявиха за Dnes.bg от пловдивската полиция.

Драматичната случка се е разиграла снощи. Корудов излязал на балкона на апартамента си на улица "Месемврия" №37 и по-късно е открит мъртъв на плочките пред блока, гласи официалната версия на МВР.

50-годишният банкер напуска ръководния пост на банката и заминава за САЩ преди една година, след като продава цялото си имущество освен апартамента си в Пловдив.

Зад Океана бизнесът му не потръгнал и Корудов се върнал у нас преди няколко седмици.

Близките му са шокирани, колегите му - също.

"Не е имал дългове, винаги е бил точен и коректен като партньор", заяви за Dnes.bg бившият съдружник на Корудов в строителна фирма Илиян Чакъров.

Банкери споделят, че Димитър Корудов винаги е бил честен и уважаван колега.

Близките на загиналия обаче смятат, че става въпрос за нещастен случай, а не са самоубийство. Те са категорични, че по нищо не е личало Корудов да е притеснен от нещо.

Уважаваният банкер оставя съпругата и две дъщери – на 17 и на 19 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
2
 
! Отговори
az преди 13 години
това е много кофти новина.жалко за човека нека почива в мир ,но и аз съм склонна да вярвам че просто е залитнал и е паднал а не го е напраивил умишлено...а относно радващите се че е умрял човек с пари кво да кажа-просто това са хора комплексари,мозътчно недоразвити *** които цял живот мечтаят за пари ама ще си останат с мечтите
67
0
 
3
 
! Отговори
noone преди 13 години
Как можете да се раздвате на чуждото нещастие???
66
0
 
3
 
! Отговори
noone преди 13 години
Много си интелигентен/на - няма що!!!
65
0
 
3
 
! Отговори
AAA преди 13 години
Mnooogo interesen komentar. Izklu4itelno intelegntna,mlada ili ne tolkova(gospojica-stara) qvno sexualno nezadovolena, qvno znae kak se izkarvat parite v Ispaniq i Bruksel. Kakvoto pojelavate na drugite i haresvate v tqhniq jivot rano ili kusno Gospod 6te vi go podnese i na vas ;)
64
9
 
4
 
! Отговори
луд за пари преди 13 години
*** *** Шибаниярско да умрат сички банкери дано да го духат всички дъщерни на евреите
63
8
 
4
 
! Отговори
бай гошо преди 13 години
*** БАНКЕРИ !!!
62
6
 
7
 
! Отговори
станислав преди 13 години
*** НАРОД, *** ДЪРЖАВА
61
3
 
7
 
! Отговори
stanly преди 13 години
Тука може само да се каже *** НАРОД *** ДЪРЖАВА , Божидар Димитров е много прав не само за археолозите за всички важи!!!
60
5
 
7
 
! Отговори
бай гошо преди 13 години
айде сега за банкери ще плачете - три кожи от гърба ви одрали,а вие им издигнете паметник - хаптали!
59
3
 
10
 
! Отговори
noone преди 13 години
Просто нямам думи!!! То бива такава простащина, ама чак пък толкова - все трябва да обсъждате кой какъв бил, колко пари имал и т.н.Спрете да гледате хората, а погледнете себе си, защото едва ли сте по-добри от другуите.Недоумявам как може да имат такива коментари, които са толкова оскърбителни!Какво ви става бе хора?!Грам съвест ли не Ви остана!И вземете се замислете, че това е една не малка трагедия и ако на Вас ви се беше случило такова нещо, дали ще Ви е приятно, да четете такива изказвания?
58
4
 
17
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
За сетен път се убеждавам, че сред нас има повече злоба от където и да било другаде. Що за хора пишат тук направо не доумявам. Колко от злобеещите драскачи тук познават човека, та се изказват неподготвени. Има една поговорка - "За мъртвите или добро или нищо", но на кой ли му пук, а и е по-лесно да оплюеш някой, който е успял в живота, вместо да се напънеш и ти. Жал ми е за вас кръвопийци, хранещи низките си страсти с чуждата болка!Мир на праха на човека и много сила на семейството му!
57
3
 
7
 
! Отговори
грожан преди 13 години
Злобарите с коментарите са бъдещи служители в ада/преизподнята/.На печелившите честито и да знаят всички че нищо не остава незабелязано и на всеки според заслугите и смирението!
56
2
 
17
 
! Отговори
sapanmar преди 13 години
Boze tova opredeleno ne e moq narod! Ot kyde se rodihte zlobari? Nqmate li kapka sram ...malko sa vi bili bastite Vi,ako ste gi imali *** neprokopsani! Prestanete da se gavrite sys smyrta,imayte pocit....
55
9
 
3
 
! Отговори
Adolf преди 13 години
I ti si v spisuka.Skoro ste vzemem nestata v na6i ruce.6te izbiem *** i predateli kato teb.
54
5
 
3
 
! Отговори
nas преди 13 години
Jurnalistite ni napraviha takiva
53
4
 
43
 
! Отговори
Познат преди 13 години
Бог да го прости и лека му пръст. Отвратен съм от коментарите по-долу, те показват, че народа ни наистина е освирепял и нищо свято няма вече.
52
2
 
5
 
! Отговори
noone преди 13 години
Много на място казано!
51
4
 
17
 
! Отговори
noone преди 13 години
Как може да пишете такива глуспоти, все трябва да злобеете против хората! Е заради такива хора, държавата ни няма да се оправи.Много ми е интересено, ако това бепе ваш близък, дали ще коментирате по то зи начин!!!
50
3
 
4
 
! Отговори
kolekcionera преди 13 години
лоши кредити
49
36
 
10
 
! Отговори
касиерка преди 13 години
Леле, беше мого готин човек. Що завалии излъга да им вземе парчето хляб, не е истина. Май доста е позадлъжнял и си е помислил, че така ще отърве децата си от дълговете. Е, те простите мутри се преселиха във вечните ловни полета, тези дето останаха, ще си вземат тяхното. Две млади щерки колко пара ще изкарат я в Испания, я в Брюксел ... хахаха