Такси блъсна жена на пешеходна пътека в Благоевград

Пострадалата е в болница със счупен череп
9 авг 2010 16:13,
58
Такси блъсна жена на пешеходна пътека в Благоевград
Таксито, блъснало жената. Снимка: БГНЕС

Жена на около 60 години е блъсната от такси в Благоевград, докато пресичала на пешеходна пътека.

Mострадалата е със счупен череп и е настанена в болница.

Инцидентът станал в 13,30 часа, на излизане от кръговото кръстовище, в района на Областната дирекция на МВР.

Жената е касиерка, която внасяла сумите от осигуровки на служителите в близката банка.

На пешеходната пътека тя била блъсната от таксито, полицията разследва инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Неизвестна преди 13 години
И мене оня ден едно такси 9-12-80 за малко да ме отнесе на зебра. Малко инфо как правят в белите държави- с мъжа ми бяхме една седмица на почивка в Каталуния (Испания) и там 2-3 пъти почти направихме задръстване. Спираме ние пред зебрата,свикнали с Бг. шофьорите-*** ,но спира кола,след нея втора,трета, свиркат ни, подканват ни да минем. Била съм и в Рим- и там колите просто "коват" пред зебрата. В Англия даже имат и поговорка по случая: " Първо изчакай да мине този,който е направил колата !"
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На пешеходна пътека тип "зебра" пешеходецът ВИНАГИ има предимство - без значение на булевард ли е, на кръгово кръстовище, колко бързо се движи колата, сутрин ли е, вечер ли е, кой ден от седмицата е и как се казва чичото на шофьора.ВИНАГИ!
51
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Не съм си купил книжката, но знам че на всеки завой трябва да пускаш пешеходците, т.е. предимството им е с приоритет. Но на Главен път - БУЛЕВАРД примерно - колата винаги е с предимство. И ако някой пресече световара(който мига жълто), при който има стоп, бягайки, той ще е виновен...И в правилника пише, че ако искаш да пресечеш такъв път вдигаш ръкаI az лично много съм се ядосвал, когато на главен път има коли и трябва да пресека. Обаче знам, че колите са по-важни щото са по-бързи и без това.
50
0
 
1
 
! Отговори
до Ana преди 13 години
...все пак става въпрос за разрушаването на човешки съдби ..след като разследващия полицай приключи работата си по разследванетопараща делото на прокурорът, който или сключва споразумение или внася обвинителен акт и едва тогава започва съдебният процес, който от своя страна може да трае много, много години ...така че това не е отчитане на дейност, а тежъ квалифициран и сравнително ниско заплатен труд на полицай-юрист
49
0
 
1
 
! Отговори
до Аna преди 13 години
...разпитват се множество очевидци (ако има и пожелаят да свидетелстват), участниците в инцидента, кагоат се съберат достатъчно доказателства, за виновността на извършителят на същиятс е повдига обвинение, предоставят му се материалите по разследването (които понякога надвшишават и 1000 листа) за запознаване, често обвиняемият и неговият авдокат правят възражения и скания за събиране на други доказателства и експертизи, т.н от Вас нищо като разследване отнема дори година-две, понякога ..
48
0
 
1
 
! Отговори
до Ana преди 13 години
оставам настрана опита за заяждане от Ваша страна, при това в материя която изобщо не ви е позната, но .. разследването на ПТП е едно от най трудоемките, огледите се извършват (особено когато има смърт) понякога спо 4-5 часа, измеранията и проколирането също е доста сложно, назначават се съдебномедицински, автотехнически, автооценъчни и други експертизи, често адвокатите искат тройни дори петорни такива, а те са много скъпи ...
47
0
 
1
 
! Отговори
gardji преди 13 години
Mострадалата е със счупен череп и е настанена в болница.Mострадалата. ?!?!?!
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега ако трябва да изплати 10000 лева на пострадалата, да положи 3 месеца общественополезен труд и 1 година без книжка, ше видим как следващия път една голяма червена лампа ще започне да свети в малоумния му мозък когато наближава пешеходна пътека!
45
0
 
4
 
! Отговори
браво браво преди 13 години
комунистче ти нормален ли си - ЯВно НЕ в закона ясно е казано пешеходеца е с предимство на пешеходна пътека тип зебра!!!!! няма бързо няма бавно движение!!! с предимство е и точка - така казва закона другото е боза, както и ти...
44
1
 
2
 
! Отговори
EMIGRANT преди 13 години
Vedna normalna D1rjava kogato nabliji6 pe6ehodna p1teka zad1ljitelno namalq6 i propuska6 pe6ehodcite no v ABSURDISTSAN gi MA4KAME i tezi nahalni i ve4no b1rza6ti bak6i6i DANO TOQ DA GO RAZCEPQT
43
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мдааа, как им хрумва на тези пешеходци да минават несъобразено на пешеходна пътека.
42
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Има пешеходци,които тръгват да пресичат без да гледат и то когато колата е на 2-3 метра от пешеходна пътека и се движи с 30-40 км/ч...това и Михаел Шумахер да си, няма начин да спреш. Вярно е,че имат предимство,ама няма начин да отреагира шофиора,но вината е негова щот не се е съобразил с пътната обстановка, че на някой *** ще му хрумне да минава несъобразенио:)
41
2
 
6
 
! Отговори
vrv дo Боби преди 13 години
Боби, ако имаш книжка значи инструктура ти е ***, а ти си си купил книжката. Какъв път с предимство, какви пет лева? Почвай да четеш правилника, че утре ще убиеш някой на пешеходна пътека и ще ти лежи на съвеста. Според на този "бакшиш" трябва да му вземат книжката за 5 години и да пратят да чисти градинките една година. Боби, а на нерегулирно кръстовище и пешеходна пътека десностоящия ли пешеходец има предимство, или не? :)))
40
13
 
4
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Дори и на пешеходна пътека пешеходеца е длъжен да се съобразява с движението !Като вижда, че колата няма да спре, значи той трябва да дпре. Средно положение няма. Много пешеходци проявяват безотговорно поведение и правят бели на шофьорите.
39
2
 
8
 
! Отговори
ana преди 13 години
Какъв път с предимство- това е пешиходна пътека. Не може да преминеш ако има пешеходец на нея.
38
14
 
1
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Ако е бил на път с предимство не е виновен, ако тя е виновна.Но ако не е с предимство той, винаги е виновен.
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българския съд ще бъде безкомпромисен както винаги -глоба за бабата!
36
2
 
2
 
! Отговори
до анонимен 23 преди 13 години
Ами не се вози на такси ,ама си знаи ,че в мнозинството си са много по- добри шофьори от теб , а това е наи-лошото което може да се случи на пътя и за съжаление няма да е единствения път ,така че пази Боже ,а ти стига си си показвал простотията с разни призиви дето и без това няма да се случат , от притеснение да не ти е две стотинки повече сметката сигурно ще умреш от мъка, ако те хване и един светофар ,а след това ще опищиш света ,брой си стотинките и май пеш и продължавай да плюеш ,,,,,,
35
1
 
1
 
! Отговори
пешак преди 13 години
Паскалева,май акъла ти е потънал някъде.Иначе кръговото кръстовище си е точно на мястото.
34
4
 
3
 
! Отговори
мики преди 13 години
Наскоро бях на гости в гр.Благоевград.Направи ми впечатление, че по улиците се кара с много виски скорости,а доколкото знам в градовете има ограничение!