Румънка e в кома след катастрофа край Варна

Произшествието е станало тази сутрин на пътя за Албена
16 авг 2010 16:16,
19
Румънка e в кома след катастрофа край Варна
Снимка: Булфото

Румънска гражданка е в кома след катастрофа край Варна, съобщиха от областната дирекция на полицията.

Пътното произшествие е станало малко преди 11 часа на пътя за курорта Албена.

В колата са пътували жената, съпругът й и малкото им дете. 32-годишният мъж, който шофирал, е изпуснал завой край село Осеново и автомобилът се блъснал в автобус, превозващ деца.

На място са изпратени полицейски екип и линейка, а румънското семейство е откарано в спешния център.

Най-тежко пострадала от катастрофата е 35-годишната жена. Тя е с множество травми и с опасност за живота.
 
Детето е със счупен крак и травма на главата, а мъжът е с по-леки наранявания.

Пострадали от автобуса няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ti niama6 pari i za kafe da ne govorim da otide6 do Rumansko-kele6
18
0
 
4
 
! Отговори
Бонго преди 13 години
Ей от тая *** реклама на Мтел ми се повръща вече - НЕ МЕ интересува скапаната играчка - предполагам и 99.9% от останалите. Много е прав Стив Джобс, че флаш-а трябва да излезе от употреба.
17
0
 
3
 
! Отговори
токо преди 13 години
Извода е ,че си ***.Ти някога стъпвал ли си в Румъния ?
16
4
 
5
 
! Отговори
марко преди 13 години
абе на тия да им взимат колите на дунава и да им раздават рикши
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма по-нагъл шофьор от румънец на 30+ години из целият Балкански полуостров.Проверете румънските коли в Албена- 2/3 нямат залепена българска винетка !
14
1
 
14
 
! Отговори
Мария преди 13 години
Моето мнение, че и част от БГ шофьорите са нещастници, но лично мен вчера две румънски коли щяха да ме ударят на връщане от Обзор, където 2 румънски коли започнаха да изпреварват колона от 4 коли на единия от завоите преди Старо оряхово. Хората, които пътуват по този път знаят за какво става въпрос. Така, че нещо нормално е да се блъскат жалко за детето и жената, отново шофьора е с най-леките наранявания
13
1
 
7
 
! Отговори
Gab4o преди 13 години
До номер 8 - ти *** ли си бе, ***? Най-много хора загиват в катастрофи изобщо по каквато и да е статистика, тва всеки го знае!
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tia rumanci ne6to po4nah ada katastrofirat vseki den. Kvo im stava ne znam....aaaa verno, BG shofiorite sme im vinovni 4e karame barzo i ne spazvame pravilata. Na kriva raketa kosmosa i vinoven
11
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами като се набират на *** на газта така ще е. Карайте с 50 км/ч и проблеми няма да имате. Скоростта е убиец, нямаш време за реакция, удара е с огромна сила и нищо не може да те спаси от смачканата ламарина
10
5
 
29
 
! Отговори
до drakula преди 13 години
извода е , че румънците имат кво да търсят тук (море) а ние нема какъв да го дървим в *** им държава. Ей те тва е извода от твойто уравнение, иначе българите са си същите бездарни наглеци по пътя
9
12
 
7
 
! Отговори
drakula преди 13 години
na rumancite trebva da im se vzimat kolite oshte kato vlizat v bg!zabelejete 4e vseki den ima pone edna katastrofa s rumanci v bg! a v rumania mainema katestrofi s balgari , kakav e izvoda????????????????????????????????????????????? negramotnici sa e tova eto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОТ ВСИЧКИ ВИДОВЕ МАСОВА СМЪРТ КАТАСТРОФИТЕ СА НАЙ МАЛКО ЖЕРТВИ НА БРОЙ ДАВАТ
7
0
 
25
 
! Отговори
до Банго преди 13 години
"Баща му не може да кара".Те българските бащи могат да карат,те не карат с превишена скорост и не возят семействата си след употреба на алкохол.Престанете.Няма значение,кой какъв е.Масово никой не спазва правилата и всеки си мисли,че на него няма да се случи.Докато самите шофьори не си променят поведението на пътя,така,ще става.Не пътища да направят,като огледала,ми Господ да слезне няма да помогне.
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
интересни хора сте има три коментара и в трите се ядете,ей такива сме българите мизантропи,заядливи и завистливи хора с безброй комплекси!
5
6
 
24
 
! Отговори
аман преди 13 години
Нали ги гледам гастарбайтерите, които сега се връщат от родните им места транзит през България. На магистралата за кпп-то с Сърбия карат в лявата лента без да правят път на останалите коли или в най-лошия случай в средата на двете ленти, така че никой да не може да го задмине. Светкаш му с дългите, натискаш клаксона ама оня като теле в железница облещил се напред, заковал брадичката плътно над волана и не мига даже... *** като го фанеш такъв бой да му теглиш, да не говорим как засичат без мигачи!
4
3
 
13
 
! Отговори
Банго преди 13 години
Ми баща му като неможе да кара ще си чупат главите! Дойдат в България и хайде... тука всичко е позволено.. Да кажат поне с колко км превишена скорост е карал и дали е употребявал алкохол, че и семейството си вози!!!
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От автобуса, превозващ деца бе, МОЗЪК!
2
9
 
16
 
! Отговори
Васил преди 13 години
"Детето е със счупен крак и травма на главата" как така няма пострадало дете о.О какво като е от румънското семейство .... то не е ли дете ?
1
4
 
23
 
! Отговори
... преди 13 години
Добре че няма пострадали деца...