Задигнаха 10 бона от кола в Бургас

Шофьорът спрял да смени гума и го обрали
21 авг 2010 13:37,
5
Задигнаха 10 бона от кола в Бургас
Снимка: БГНЕС

Голяма сума пари е открадната от лек автомобил в Бургас, съобщиха от полицията в града.

Инцидентът е станал в петък вечерта, когато шофьорът на колата установил, че предната дясна гума е спукана.

Спрял, за да я смени, но неизвестен човек задигнал през лявата врата чанта с около 9600 лв., мобилен телефон и фирмени документи, след което избягал.

По случая е образувано дознание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Потърпевщ преди 13 години
Когато сте спрели на паркинг пред магазин, търговска улица, пазар, банка или просто оживено място в центъра, потеглите и се окаже, че гумата е спукатна . 100 процента е опит за грабеж. Излезте. Отворете багажника и заключете вратите. После си сменяйте гумата.
4
0
 
1
 
! Отговори
Потърпевщ преди 13 години
Подобно нещо ни се случи, но по една случайност засякох *** и го погнах. Като видя че мога да го стигна метна чантата в краката ми и издуха. В такива случаи не трябва да има колебание. Трябва да се вика "Крадец. Дръжте го! Ще те убия" и пр. Но зависи от обстановката. Така е когато има хора наоколо. Иначе има риск от нападение и т.н.
3
0
 
3
 
! Отговори
Потърпевщ преди 13 години
Истински бум на подобни кражби. В София особено. *** пробива с нож гумата /няма значение, че е оживено място и посред бял ден/. Хората го подминават. След това застава на 50-100 метра и чака. Човекът тръгва. Вижда че му е спукана гумата. Слиза. Залисва се със смяната. Отваря багажника. Търси инструменти. Кляка да сваля спуканата гума и през това време *** бърка в колата му, взема чантата и спокойно си тръгва. Без капка страх от очевидци и т.н. Никой няма да се намеси. Това е сигурно.
2
0
 
2
 
! Отговори
rado преди 13 години
a be i tuzemzite si slagat parite po bankite i gi transferirat 4rez tjah ili nosjat chekove. no tova sa 4erni pari i kato po-4esto gi ograbvat moze i da sapo4nat da pla6tat danazi
1
0
 
5
 
! Отговори
;-) преди 13 години
...това да не е снимката на лекият автомобил от който са откраднати парите?...