Пияни спретнаха въргал във влака София-Бургас

Двамата скандалжии са арестувани и глобени с по 250 лв.
23 авг 2010 15:12,
102
Пияни спретнаха въргал във влака София-Бургас
Снимка: БГНЕС

Двама пияни младежи са предизвикали скандал и побой в бързия влак София – Бургас.

Кондукторът на влака е поискал съдействие от транспортна полиция около 2,50 ч. след полунощ в събота, съобщиха днес от МВР.

По време на престоя на влака в Стара Загора тримата участници в мелето са били свалени от композицията.

Полицаите задържали двама софиянци - 19-годишен младеж и негов 17-годишен приятел, които посегнали на 22-годишен от варненското с. Крумово.

Биячите са задържани за 24 часа, съставени са им актове от по 250 лв.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: влак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
5
 
! Отговори
anonim преди 13 години
Хората се напили и се сбили вий тука некфи шопски теори и варненски простотии развивате, вижте се колко сте жалки...
75
0
 
2
 
! Отговори
Gacko преди 13 години
Как пък не разбрахте толкова години, че по-големи *** от вас няма :)
74
5
 
1
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Яд ви е на нас шопите нали??? Защото ви прибираме наемите за да ви дадем някоя мизерна стаичка или гарсониерка за да живуркате... Съжалявам ви ***! Осмърдяхте и омйекахте София!
73
0
 
1
 
! Отговори
Леле мале преди 13 години
Не бива така - ако ще има бой, да е по крадливите и нагли *** които живеят изцяло на наш гръб. Те са истинската напаст за държавата.
72
2
 
3
 
! Отговори
ПЕРНИК преди 13 години
ИталиЯ - СофиЯ.Защо е правилно - ИталиАнци и СофиЯнци.По-правилно и справедливо ще е СофиАнци.Ама нали Якат - Я па тоя,Я виж,Я ела и т.н.
71
6
 
1
 
! Отговори
ispaniq преди 13 години
abe 4eta vi komentarite to mnogo gluposti tova go pihat samo hora deto nesa izlizali ot SOFIQ i ot nqkade drugade i tova bili evropeisi ohte 100 god hte sme sahtite utrepki
70
2
 
15
 
! Отговори
Gacko преди 13 години
В жилищен блок в София, в асансьора влиза човек със запалена цигара и вижда вътре друг, който пикае в ъгъла на асансьора. Пикаещия го пита :- *** ти не си от София, нали ?- Как познахте ?- Ами ние софиянци не пушим в асансьорите !След което си го изтръскал и излязъл.
69
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха на бас, ЧЕ ШОПИТЕ СА БИЛИ ИЛИ ПИЯНИ, ИЛИ ДРОГИРАНИ.Друго обяснение НЯМА!!!
68
0
 
5
 
! Отговори
до 63 преди 13 години
не те ли е срам да пишеш какъв родолюбец си баш от града кръстен на един от най-големите българи-продажници! мекерето Гошо Тарабата!
67
0
 
8
 
! Отговори
Виц преди 13 години
До ха хаЯвно не си чувал вица,разговорът се води във влаково купе,нощ,тъмнина,човек върху човек.....и "близки отношения"!Няма нищо общо с манталитета на варненци!!!Все на конфликти ги избивана такива като теб!!!Ведин гьол сме всички-СЕЛЯНИЯТА Е МАНТАЛИТЕТ И ПОВЕДЕНИЕ,А НЕ МЕСТОРОЖДЕНИЕ!!!!
66
9
 
2
 
! Отговори
ха ха ха преди 13 години
Варна,тъй,туй,онуй-симпати4ни селян4ета,имащи се за велики
65
5
 
20
 
! Отговори
Rudi преди 13 години
Тия дървени шопи никога няма да се оправят. Лошото е, че пренесоха селянията си навсякъде
64
3
 
17
 
! Отговори
Виц преди 13 години
Сетих се за стария виц"Не е важно кой откъде е ,всички сме за Варнаааааааа!!!!"
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ето колко глупава държава сме. Сбии се с някой - размажи го от бой и получаваш глоба. Убии някой и получаваш условна присъда.... абе смешна държава.
62
12
 
21
 
! Отговори
pi преди 13 години
Шопска логика:1. Ако някой софиянец е *** и *** - той сто на сто не е от София, а от "провинцията", при нас такива няма.2. Ако някой "провинциалист" е инелигентен и културен - "Я, *** вие не сте от София, че как не сме ви изтеглили?"3. Простаците и *** са само от "провинцията", в София такива НЕМА.
61
6
 
1
 
! Отговори
4 преди 13 години
kvi evropeici be. tuk polovinata sa *** a ostanalite varli selqni. i obshtoto mezdu tqh e che vsichkite sa ot sofiq. tapi sofiiski duduci. do predi 15 dogini ste zivqli na 20km ot sofiq be sofianciiiiiiiiiiiiiiiii
60
0
 
9
 
! Отговори
Поет преди 13 години
До Родолюбеца от ДимитровградТова вече го написа преди малко,нямаше много аплаузи,защото и като съдържание и като форма наподобява футболен хим на треторазряден отбор или песен на Веско Маринов за полицията!!!Не го пиши повече,не е шдьовър,въпреки че в Димитровград може и да е на мода!!!
59
16
 
24
 
! Отговори
ДО №-21 преди 13 години
Българийо, помни Левски и Ботев за теб умряха, а софийски *** мамата ти разкатаха. България по своя път много страда, защото шопите и сложиха преграда. Българино, стани и се осъзнай на софийското робство сложи край. Нека шопите в миша дупка да наврем, българи свободни да се назовем. Автор - един родолюбец от Димитровград
58
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айдеее, поредната тема София vs Провинцията се развива в коментарите... хахаха жестоки сте :D - сами ще се изядете и избиете - тоя бил от тук, оня от там, еди-кой си бил еди-какъв си.... ахаххаха СМЯХХХХ :D :D :D :D :D
57
1
 
5
 
! Отговори
От Мадрид преди 13 години
Не разбрах какво общо има от къде си?! Като си от София трябва да ахнем ли? Иначе останалото казано от теб е абсолютно вярно.