След скандал момиче наръга гаджето си с нож

Любовната разпра станала в столичния квартал "Княжево"
2 сеп 2010 09:46,
71
След скандал момиче наръга гаджето си с нож
Снимка: БГНЕС

21-годишно момиче наръга приятеля си с нож след скандал между двамата. Инцидентът стана в столичния квартал Княжево пред очите на деца.

Приятелски купон събира на едно място 21-годишната Мими, 23-годишния й приятел Любо и техни близки и роднини. Часът е около полунощ. Компанията се весели, докато в един момент между двамата влюбени не възниква скандал.

"Тя почна да го бие и да го обижда и взе ножа и го наръга. Той каза, че всички жени били к**** и тя го наръга. Той пи бира, но не бяха пияни", разказа пред PRO.BG очевидец.

Свидетели на разигралата се сцена станали няколко приятели на двойката, които веднага позвънили на "Бърза помощ" и полицията.

23-годишният ранен в гърба младеж не пожелал да разкаже какво е провокирало приятелката му да забие кухненски нож в гърба му.

Момчето е настанено за лечение в болница с дълбока рана в белия дроб.

Полицията разследва инцидента, по непотвърдена информация нападателката е арестувана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: нож
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
none преди 13 години
Ей, псувай по-рядко !!! :)
66
0
 
0
 
! Отговори
бравос преди 13 години
Брей ей тва е еманципация
65
0
 
4
 
! Отговори
до г преди 7 часа преди 13 години
Никой не е застрахован от изневяра, но наистина има верни жени. Искрено съжалявам тези леки момичета, които явно не уважавят себе си и ценностната им система може би се изчерпва с някоя хубава дрешка, парфюмче, заведение и питие. Но факт е също, че и телевизия и реклами не възпитават култ към нищо друго освен към парите....то игри, то чалга...Жалко за това младо поколение, което е жертва на прехода....и на криворазбраната демокрация
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обаче ти като се прибереш от работа ще готвиш, ще чистиш, ще переш... става ли?
63
4
 
1
 
! Отговори
mimito преди 13 години
4e ko nqma samo toi da raga,da vidi na mene kakvo mi e....
62
5
 
4
 
! Отговори
ДО 57 преди 13 години
ЕЙ ПСИХОПАТ ЩЕ ОТВЛИЧАШ ЛИ ПАК АВТОБУС ПАК ЩЕ ТЕ ГЛЕДАМЕ ПО НОВИНИТЕ КОГА ТЕ ПУСНАХА БЕ АМУДЖА,ТИ КОЙТО МРАЗИШ ПРАВОСЛАВИЕТО И БРАТЯТА РУСНАЦИ КОИТО НИ ОСВОБОДИХА ОТ ТУРСКАТА ***...
61
8
 
6
 
! Отговори
ДО 61 преди 13 години
ЩОМ МЪЖА И ЖЕНАТА СА РАВНИ ДА ИЗЛИЗАТ НА ЕДНАКВИ ГОДИНИ НА ПЕНСИЯ ,А НЕ ЖЕНИТЕ ДА МИ ИЗЛИЗАТ ПО РАНО ОТ МЪЖЕТЕ,ДА ХОДЯТ ДА БЪРКАТ БЕТОН,ДА КАРАТ КОМБАЙНИ И ДА КОПАЯТ КАНАЛИ И ДА МЪКНАТ ТЕЖКИ ЧУВАЛИ И ДА ВЪРШАТ ВСИЧКИ МЪЖКИ ПРОФЕСИИ,А НЕ САМО ДА МИ СЕ ЛАКИРАТ И БОЯДИСВАТ КОМБАЛИТЕ И ДА ХОДЯТ ДА СЕ *** С ДРУГИ ***.
60
3
 
4
 
! Отговори
мъдурко преди 13 години
Има и по лошо от това - можела е да му отреже кирюстето барабар с топките
59
7
 
15
 
! Отговори
ил преди 13 години
Айде сега какво хленчиш.. сигурно и ти си и изневерявал нееднократно, ама не те е хванала.Стига с тая балканска логика- мъжа може, жената не.Света се е променил и всички сме равни.Няма мъж, няма жена - има човек.Всичко си зависи от човека, без значение пола му.Когато човек има желание за изневяра, намира и възможност.Горе главата, на всеки втори половинката изневерява, ама хората не са легнали да ***.Споко.
58
1
 
30
 
! Отговори
g преди 13 години
Не мога да кажа какви са Всички жени. След 24 години съпружески живот, разбрах преди четири месеца, че жена ми в продължение на две години ми е изневерявала с друг мъж - без да искам чух секса между тях по незатворения от нея телефон. Все още го преживявам, но не бих използвал каквото и да е насилие за рещаване на проблема.
57
7
 
6
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Jena da bie maj?!Tova e poneje na maja sa mu vtalpili,4e trqbva da e kavaler,dori i da si ima rabota s nqkoq kaprizna ligla.Da,majat trqbva da e nejen i da kavalerstva,no kogato si ima rabota s istinska dama,koqto e dobra i vazpitana.A s ostanalite trqbva da se darji vse edno ne sa6testvuvat-bezrazli4no i hladno.
56
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Обаче едно нещо ме впечатлява. Когато някоя жена извърши нещо такова започвате да обяснявате как "всички жени са ***, к...ви и т.н.", а когато някой мъж направи нещо се оказва, че само той е изверг, а останалите са страхотни, мили, добри, закрилници на семейството и т.н. Е? Откъде на къде ще приравнявате всички жени (вкл. собствените си майки, жени, сестри и дъщери) с някаква пияна ***? Как мислите майка ви няма ли да се засегне?
55
12
 
7
 
! Отговори
АТИЛА преди 13 години
Оженил се за Руска славянска *** и се гордее...Боже колко мъка има на този свят боже, този *** вместо да се навре в миша дупка и да потъне в земята от срам че си е докарл в къщата най-голямата *** позната днес а именно рускинята той надува перкиПо хубаво си вземи чистокръвно Българско арийско *** по добра работа ще ти свърши отколкото дегенериралата руска славянска проституткаКазах !!!!!
54
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво очакваш от една жена,която от хиледолетия си продава тялото и душата.
53
4
 
7
 
! Отговори
Пичай преди 13 години
Американската мечта се сбъдна и в България.
52
16
 
9
 
! Отговори
Sgan преди 13 години
ЦЕНОСНАТА СИСТЕМА НА ТОВА ДОЛНО ПЛЕМЕ КОЕТО Е МЛАДЕЖ НЕ СТРУВА КОЛКОТО ОБОРСКА ТОР,ЧАЛГА,ПРОМИТИ МОЗЪЦИ,АМЕРИКАНСКИ ЗАКЪРНЕЛИ ФИЛМИ ,ТОЛКОВА БОЛКА ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА ДА СЕ СЪБУДИ И ДА ВЛЕЗЕ В РЕАЛНОСТА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ЖИВОТА Е ПО РАЗЛИЧЕН ОТ ЧАЛГАТА И ФИЛМИТЕ,КУЧЕ МРЪСНО САМО МЕРЦЕДЕСИ,БМВЕТА И ПАРИ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ЖЕНИ СА ДОЛНА *** АЗ ДОБРЕ ЧЕ СЕ ОЕНИХ ЗА ХУБАВЯ БЯЛА РУСА РУСКИНЯ,ГОТВИ,ПЕРЕ ЧИСТИ И МИ СЛОГУВА КАКТО ПИШЕ В КНИГИТЕ РУСКИНИТЕ СА ВЪРХА
51
2
 
17
 
! Отговори
Гошко преди 13 години
Ми, така ще е докато не се инкриминира всяка форма на жестокост и насилие. Преди няколко седмици стреляха с въздушна пушка по улични музиканти в центъра на София и по форумите много се радваха, че така им се падало. Не може да убиваш по мъчителем начин кучета и котки и да си добър към хората. Вече и чужденците знаят, че в България можеш да се измъкнеш безнаказано след извършено престъпление и идват да сивършат золумите тук.
50
19
 
1
 
! Отговори
Doriana Gray преди 13 години
Fen sum i na taq :)
49
22
 
12
 
! Отговори
arshik преди 13 години
КЛЕТВАНека да ме завържат насред площадаи всеки да ме замери с камък.Нека от болести цял живот да страдамда ме пекат нека на бавен пламък.Нека изсъхна кожа и костии ми изкълве очите гарван.Цял живот нека от чужди да просяако на женски думи повярвам!
48
6
 
18
 
! Отговори
Петко Чапаев преди 13 години
Тази агресия поражда въпроса :защо?Отговорът според мен е елементарен - времето ни *** човека и ако днес ти забиват кухненски нож,то утре сигурно ще те разфасоват в кухненския бокс и ханибалите сладко - сладко ще похапнат от карантиите ти.Ех,ненормални чеда на доктор Анибал Лектър...