Спипаха четирима да крадат жп релси край Варна

Мъжете били заловени, докато прерязвали влаковите линии
2 сеп 2010 17:33,
20
Спипаха четирима да крадат жп релси край Варна
Снимка: Булфото

Четирима души са задържани за опит за кражба на релси във Варненско, съобщиха от полицията в града.

62-годишен варненец е спипан от автопатрул на РУП-Девня, в момента в който срязвал с оксижен 40 метра релсов път от гара Чернево.

Освен него са арестувани и Р. Р. (66 г.), 36-годишният Й. Ив. и 33-годишният Кр. Н. – и тримата от Суворово.
Установено е, че с кражбата те са нанесли щети на стойност 5000 лева.

Срещу четиримата мъже е започнало бързо полицейско производство за кражба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Преди години в Чернево имаше дисцип за провинените войници.Да се въстанови под фопмата на затвор и там- с доживотни присъди такива ***, които застрашават живота на много хора.Абе изобщо в България трябва да се построят още много затвори. Взимаме сто декара от горите на Мадридския крадец, вкорвоме том 550 *** да ги изсекат, за да се научат на работа и след като тя им стане хоби им докарват дялана камъни да построят една огромна окръжност заемаща по -голямата част от терена. Само че докато
18
0
 
0
 
! Отговори
до 16 преди 13 години
Увреждането на железен път е подведомствено на Окръжан прокуратура. Но за окръжна прокуратура - Варна, такоа престъпление НЕ СЪЩЕСТВУВА, и връщат преписките да се разследват като обикновена кражба, с мотива, че съответният М...Л искал да открадне, а не да уврежда. А това, че в университета на второкурсниците се предават за това що е НЕПРЯК УМИСЪЛ, и че това СЪЩО е форма на вина... Абе на кой му дреме. От прокуратурата са НЕЗАВИСИМИ. За тях това е важното...
17
0
 
2
 
! Отговори
до 16 преди 13 години
абсолютно !и тъй като съм разследвал такива случаи и знам какави експертизи се назначават и колко месеца се чака за тяхното изготвянето бързо производство звучи като абсолютно безумие !!
16
0
 
3
 
! Отговори
Юрист преди 13 години
Каква кражба, какви пет лева? Това е углавно престъпление по чл.340 от НК. За умишлено увреждане на релсов път - до 15 години лишаване от свобода. Ега ти държавата сме!
15
2
 
4
 
! Отговори
още факти преди 13 години
Предполагам, че тоя път даже не са и *** то по няколко причини:1. *** с оксижен?2. *** на 62г.? Тея умират доста по-млади. То не може да не се къпеш цял живот и да оцелеш до 62...3. Суворово май беше бастион на ДПС, село Дръндар е в общината - дето е двореца на Доган. А което не са турци, са българи. *** са малко. През чернеево минава международна ЖП линия - в посока Констанца и после Украйна и Русия. Международен тероризъм е това. Искам доживотна!!!
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не мислете че това са само *** има и доста българи защото всички крадат заедно и организирано: *** вдигат релсите а българите ги изкупуват в пунктовете нали така съгласни сте предполагам и като измрат 100-200 човека от дерайлиране на влака ще кажат ето *** са виновни а другите къде са във веригата измиват си ръчичките и не ги интересува айде да подредим тази държава вече де
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Оня ден стълб на релсите, днес крадат релсите. Правителството, какво чакате?Да дерайлира пътнически влак и да умрат стотици хора? Да се организира народа и да трепе *** - виновни и невинни наред - това ли чакате, бе?!
12
0
 
8
 
! Отговори
Vitorio преди 13 години
Защо бързо производство? Искам да бъде бавно, с много дни наред бой в ареста, зъбки на пода... Ще си изпеят и много други прегрешения, ще добият поне малко респект от закона! Това е сериозно престъпление!!! Бой по тази разпасана ***!!!
11
1
 
10
 
! Отговори
Оксижен преди 13 години
И него е откраднал,*** му с ***!Кой знае коя работилница е проплакала!!!
10
1
 
10
 
! Отговори
Изненада преди 13 години
*** с оксижен?Уауууууу.
9
1
 
5
 
! Отговори
ГВАРДЕЕЦ преди 13 години
Публичен разстрел за такива пред царквата Ал. Невски.
8
0
 
14
 
! Отговори
мък преди 13 години
Защо умишлена повреда на жп. линии не се счита за тероризъм? Да не би да е по-малко опасно такова деяние, отколкото човек опасан с експлозиви.
7
1
 
15
 
! Отговори
аЕТ преди 13 години
Отново и отново ***!
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докато не спрат изкупуването на скрап, така ще е!!!!!!!!!!!!!
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боже мой, а аз съм се смял и съм се чудил на манталитета на тъпите мужици на Чехов от разказа му за отвинтваните от релсите гайки!А това е било преди повече от 100 години.Чалгария!
4
1
 
17
 
! Отговори
калинка преди 13 години
Тези красавци изкарали ли са досега 5000лв? И след това производство колко пари ще възстановят. Или пак обществото ще им плати щетите. Колко невинни хора можеха да пострадат при авария на мястото на кражбата. Нааистина е тероризъм!
3
1
 
14
 
! Отговори
РОСЕН преди 13 години
Тия са от френските *** Събират си пари да се върнат във Франция
2
1
 
34
 
! Отговори
Хер Мамут преди 13 години
Никакъв разстрел. Връзват се на същите тези релси и чакат експреса.(_)_)=====D
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разстрел! това е тероризъм!