Две банди опитват да завладеят наркопазара в София

Амфетамините остават най-продаваната дрога, каза шефът на СДВР
20 сеп 2010 13:18,
32
Две банди опитват да завладеят наркопазара в София
Снимка: БГНЕС

Две големи престъпни групи се опитват в момента да завладеят пазара на наркотици в София, съобщи началникът на СДВР комисар Валери Йорданов.

Наркобандите вече използват за пренос на дрога лица без криминални регистрации, за да могат те да останат на свобода след операция на полицията.

„В момента има две такива организации, които се стремят да се наместват на пазара. Нашата цел е преди тяхното събиране на достатъчно капитал и мощ да ги ударим и да ги елиминираме", съобщи Йорданов пред Дарик радио.

Амфетамините остават най-продаваната дрога в столицата заради ниската си цена и широкото разпространение по дискотеките.

„Той е сравнително по-евтин от другия вид наркотик. За съжаление доста от младите хора го ползват по купони, при посещение в дискотеки, говорим предимно за екстази, за този род наркотични вещества", коментира още шефът на СДВР.

Пет-шест са групите в града, които се занимават с крупни грабежи и кражби от търговски обекти, съобщи още Валери Йорданов.

Той уточни, че след всяка кражба престъпните банди изчезват в чужбина, където харчат парите.

МВР разполага с данни, че част от групите, които извършват грабежи в София, правят същото и на територията на други държави в ЕС, каза още шефът на СДВР. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 13 години
А, и да добавя, престъпните групи не са две, а три, правителството каде го забравяте
28
0
 
0
 
! Отговори
ha ha преди 13 години
Амфетамините остават най продавани. Познайте защо, кой ги покровителства , и кой ги ръководи, хи хи хи, усещам, че глупаците няма да се сетят
27
3
 
1
 
! Отговори
бб преди 13 години
29 откачени комплексирани коментатори,погледнете,че пишат глупости бе мишлета ограничени.... Престъпни групи делят "БИЛА" и "КАУФЛАНД" какви търговски обекти ви гонят? 99% пишете без да сте осъзнали кво ви се мота в тъпите глави зелени... Или щом има некой хванат вие се кефите без да знаете за кво става въпрос....
26
2
 
1
 
! Отговори
мицата преди 13 години
що не вземете да ги арестувате по някое време ,да ги закарате до язовира и после ,АКО ИМА ОЦЕЛЕЛИ ДА ГИ ЛЕКУВАТЕ В ПИРОГОВ ПОД ОХРАНА
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
prodavaite extasito po aptekite i gotovo bandite 6te se razpadnat, kanabisa v spezialni zavedenia kakto v holandia po-tezkite drogove da gi inzektirat doktori i njama ve4e problemi s drogata, a i po-malko 6te umirat, a i darzavata 6te pe4eli legalno
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Спасението е бой по канчетата докато протекат.
23
0
 
4
 
! Отговори
Митко преди 13 години
"Той е сравнително по-евтин от другия вид наркотик"изчерпахме видовете наркоткици значи :) два стигат
22
2
 
9
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Е като ги знаят защо не ги спрат...?
21
2
 
7
 
! Отговори
понеделник преди 13 години
Няма никаква борба за премахване на престъпността Борбата е на нашите срещу вашите - така престъпност не се ликвидира
20
2
 
2
 
! Отговори
187 преди 13 години
В момента има две такива организации, които се стремят да се наместват на пазара. Нашата цел е преди тяхното събиране на достатъчно капитал и мощ да ги ударим и да ги елиминираме" - искат да кажат, че са хванали тези които владеят пазара ли?Или просто искат да отстранят новата конкуренция?*** (без извинение) държавата!
19
2
 
9
 
! Отговори
Трезвеник преди 13 години
Полицията у нас както винаги не си върши работата - някакви *** частници ще разпространяват вместо нея наркотици. Веднага да ги елиминира и да си продължи съвестно изпълнението на задълженията. Амаха.
18
0
 
14
 
! Отговори
монопол преди 13 години
В момента има две такива организации, които се стремят да се наместват на пазара."А за тези, които вече са се наместили на пазара нещо ще кажеш ли?
17
0
 
10
 
! Отговори
Въх преди 13 години
Ако може да съобщите и кога ще се проведат акциите и срещу кого, та да не се притесняват до тогава и да си живуркат спокойно. Сигурен съм, че вече сте ангажирали Цветанов, но обадете се все пак и на бТВ да оставят малко място в сутрешния блок за акцията.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Притегаш си ти, такъмите на магарето... у ваше село на праха за пране викат кока, ама айде... ;)
15
10
 
4
 
! Отговори
COCAIN BOSS преди 13 години
EI MNOGO ZNAETE VSI4KI TUKA AMA I GA6TITE NE MOO SI VRAJETE!!!SME6NICI!!!!!!!!:):):):):):)
14
6
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
не ги е срам да пиппат на бат Бойко и Цецо територията,знаете как се разправяме с конкурентите.
13
1
 
20
 
! Отговори
No Name преди 13 години
"преди тяхното събиране на достатъчно капитал и мощ да ги ударим" в противен случай, след "събиране на достатъчно капитал и мощ" ще започнат да си плащат и МВР ще започнат да ги охраняват, както е навсякъде ... Както е и на златни пясъци, където лично съм виждал униформена жена (полицай) да пази проститутките пред един известен бар и да ги отчита ... А тези хора трябва да ни пазят от "лошите", а те какво ... пазят "лощите" от кого и аз не знам.
12
6
 
4
 
! Отговори
COCAIN BOSS преди 13 години
BACE Q SI PRITEGAM COCA........I VSI4KI TUKA VI TURAM NA..........BLOKA...HAHAHA
11
1
 
22
 
! Отговори
Желев преди 13 години
И ще спечели бандата с по-силни позиции във власта.
10
2
 
2
 
! Отговори
7 преди 13 години
9Добра провокация.Не би трябвало да ти отговарям.....Изхода е ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОСПЕРИТЕТ.А как да се случи е тема доста обширна и не тук е мястото за нея.