Едногодишно момченце е починало от токов удар в Гълъбово

Детето докоснало оголен контакт в хотел "Златна Тракия"
25 сеп 2010 12:01,
56
Едногодишно момченце е починало от токов удар в Гълъбово
Снимка: Булфото

Едногодишно момченце е починало от токов удар в Гълъбово, съобщиха от МВР – Стара Загора.

В петък по обед в местното РПУ е получено съобщение от Спешна помощ за инцидент на първия етаж в близост до рецепцията на хотел "Златна Тракия" .

В сигнала е уточнено, че едногодишното момченце – М.М. (син на собствениците на хотела) докоснало оголен контакт и починало.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Гълъбово.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
0
 
! Отговори
По-добре преди 13 години
Ами жертвай си твоето дете тогава... Аз именно за това съм родител.
55
0
 
1
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Общо взето всичко е така, и нещата се правят по безодговорен начин защото НЯМА НИКОЙ НАКАЗАН!Мислите ли, че сега собственика ще бъде наказан и то АДЕКВАТНО???????
54
0
 
0
 
! Отговори
мел преди 13 години
Леле...какво отвратително мислене....и ти си родител....!!!!!
53
0
 
0
 
! Отговори
ел техник преди 13 години
преди много години контактите се монтираха на височина 1. 30 м от земята а сега се слагат на 35 /40 см и така оставено без надзор е сложило нещо остро в контакта иначе пръстчето му не би влязло освен ако е нямало капачка бог да го прости
52
1
 
21
 
! Отговори
Cтоянов преди 13 години
Хората *** а вие за пари говорите. Не сте различни от богатите! Неможе да има смъртен случай и това да е дете , а да се говори за пари, хотели, и куп други глупости. Товя че си беден и злобен не те прави по-човек от богатите. Но си мисля че повечето пишешти тук са някви пубери който още не знаят що е това думата живот.
51
4
 
5
 
! Отговори
GB do # 50 преди 13 години
Я кажете къде инсталациите се изпълняват в метални тръби?Навсякъде освен в бившия соц. лагер начело със СССР и България ел инсталациите задължително са в тръби PVC ако са изляти в бетона или стоманени за открити инсталации. Преди 9ти Септември и в българия се използваха така наречените бели и черни "Бергманови" тръби. Най-изветните производители на метални тръби за ел. инсталации са Barton-UK и Maruichi-Japan.Поздрави моето момче, аз съм консултант по тази част, естествено не в България.
50
3
 
2
 
! Отговори
До 47 преди 13 години
Леле колко специалисти по електрически мрежи.Я кажете къде инсталациите се изпълняват в метални тръби?
49
1
 
5
 
! Отговори
съмняващ се преди 13 години
Ужасно гадно, но нещастието можеше да бъде избегнато. Може би точно тази трагедия да предотврати други подобни трагедии.
48
0
 
8
 
! Отговори
GB добавено към #47 преди 13 години
Компетентността на всички от президента, премиера, правителството, парламента и така нататък до последния *** е еднаква, тази на ***! Аз например се страхувам дори да пробия дупка с бормашина за да поставя дюбел в стената. Знаете ли колко пъти съм нацелвал проводник, заплескан по "съветски челен опит" и ме е удрял ток! Докога ще търпим това! Абсурд! Тези неща и в Занзибар се спазват, а ние сме в Европа! Позор!
47
0
 
16
 
! Отговори
GB преди 13 години
Електрическите инсталации в България, дори и изправни са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНИ! Произвеждат се контакти и щепсели които не отговарят на никакъв стандарт за безопасност. Какво значи детенцето може да е бръкнало с метален предмет!!!! Дефектнотоковата защита не се изпълнява и това не се контролира! Отделно, че проводниците се заплескват директно в мазилката, а не са в метални тръби. Техническата грамотност на строителите не е нула, а минус безкрайност!
46
3
 
3
 
! Отговори
до 43 преди 13 години
Заради тебе си направих труда да проверя коментарите. Съветвам те и ти да го направиш и после ако си честен да се извиниш на българите. А прости хора има навсякъде.
45
1
 
15
 
! Отговори
GB преди 13 години
Господ да даде мир на ангелската душичка! Обаче аз, като електроинженер имам следните въпроси: КЪДЕ Е ДЕФЕКТНО ТОКОВАТА ЗАЩИТА??? Къде e spazwaneto na стандартите BN/IEC/EN задължителни за Европейския съюз? Къде е "качественото" ни строителство? Само знаем да лупкаме бетон! Къде са контролиращите органи! Къде е отговорността на "електротехникът" убиец оставил неизкключен оголен контакт? Ето до какво води безхабетрието и немарливостта!
44
19
 
8
 
! Отговори
По добре преди 13 години
По-добре детето на собствениците, отколкото МОЕТО ако ида в тоя хотел!
43
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Коментарите от типа "това е наказание за богаташите" и "смърт за богаташите" имаат най-много плюсове. Което означава че не само тези които ги остават тези коментари и тези които ги четат са болни мозоци и със сигурност не са носени 9 месеци. Българите не са само ш**ан народ а ш**ан и после на*ран. Аз съм 100% сигурен че такива хора има само в България
42
1
 
42
 
! Отговори
без име - родител преди 13 години
Засрамете се! Да не дава Господ никому такава трагедия! Бог да прости малката душица, сега е звездичка на небето! Съболезнования на родителите му!
41
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е това ме е било най-много страх с моето дете. И другото е пресичането на улицата която някои си мислят че състезателна писта.Жалко за детенцето
40
0
 
18
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Kak moje be hora vav Vas da e sabrana tolkova zloba.Ta tova e samo detence na 1 godinka.Kakvo e razbralo to ot jivota, a Vie takiva loshi komentari.Bog da go prosti miloto i saboleznovaniq na roditelite mu.
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ti taq s lutenicata li si
38
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вие нямате сърца бе, хора! Злорадствате, защото горкичките родители имали хотел... Бог да пази от такава трагедия ВСИЧКИ ни. Нелепа загуба :(
37
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Определено тук лъха повече на злоба и завист, отколкото на състрадание. Как може да бълвате такава злоба? Детенцето си е отишло Вие тук си чешете езиците с глупости. Мир на праха му на милото детенце и дано не се случват такива неприятни неща занапред.