Полицай, обвинен за изнасилване: Пуснете ме, жена ми е болна

Съдът остави в ареста Васил Бойчев от Благоевград
28 сеп 2010 00:22,
88
Полицай, обвинен за изнасилване: Пуснете ме, жена ми е болна
Снимка: БГНЕС

Районният съдия Калина Иванова постанови най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" за полицая от Благоевград Васил Бойчев, обвинен за изнасилване на своя съгражданка. 

42-годишният полицай беше задържан на 24 септември. 

В съдебната зала защитникът на обвиняемия пледира, че съпругата му е болна и се нуждае от грижите на мъжа си. 

Въпреки това съдът остави в ареста полицая. 

Според прокуратурата, обвиняемият не е представил документи, че жена му е много болна.

Още по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: изнасилване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
mell преди 13 години
ne razbrah neshto...kakvo oznachava : Районният съдия Калина Иванова постанови най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" ??? nai-tejko li e zadurjane pod straja ???? i ako predostavi takuv dokument, che jena mu e bolna shte go pusnat ????
80
0
 
2
 
! Отговори
VAS преди 13 години
Според мен,който има повече власт трябва да носи по-голяма наказателна отговорност от този който няма власт.Това да се отнася за всички!!!
79
0
 
1
 
! Отговори
6001 преди 13 години
Да да срам и от такива неграмотници.Ги да не си ходил на вечерно училище а?
78
0
 
6
 
! Отговори
ha ha преди 13 години
И сега доколкото разбирам от статията след представянето на този документ според съдията, той ще бъде освободен , така ли ?????????
77
2
 
4
 
! Отговори
мицо преди 13 години
БРАТ КОЙ НОРМАЛЕН ЩЕ СТАНЕ ЧЕНГЕ ИЛИ ТАКСИДЖИЯ,ВСЕ *** СА ТАМ
76
4
 
9
 
! Отговори
ринго преди 13 години
Винонен е Цецо ! Ако беше увеличил заплатите на куките тоя баламурник от Симитли можеше да отиде при *** а не да се изявява като селския бик.Я сега голямо мотане ще падне за честа на пагона ще искарат жената крива .Доблестни ченгета не изнасилвайте съседките си -това е новия лозунг който трябва да посреща куките сутрин като отиват на работа.Пълни *** вземат за ченгета докога бе ...
75
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
а защо не помисли за жена си преди да го н......ш на съгражданката си бе ***..
74
0
 
12
 
! Отговори
От системата преди 13 години
Този ДЕ**Л е срам за системата, защото заради такива си патим всички.
73
2
 
9
 
! Отговори
щ преди 13 години
Полицай,***,полицай,***.....и така нататък.
72
1
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 13 години
Жена му ще каже всичко което той поиска.Ще го каже от СТРАХ!!!Дали някой знае ,как се живее с такъв човек?Ако е болна жена му ,е болна от него.Дано да си отдъхне тая жена,макър ,че и от затвора той ще я притеснява.
71
1
 
7
 
! Отговори
Биби преди 13 години
"Според прокуратурата, обвиняемият не е представил документи, че жена му е много болна."Това беше най-абсурдият довод, за да оставиш един изнасилвач в ареста.А баба му няма ли здравословни проблеми? А някой друг?
70
7
 
3
 
! Отговори
ade be преди 13 години
ot kade zbaqt 4e q e iznasilil,vseka edna moje da kaje 4e si q iznasilil,ami da dokaje 4e nekoi q e nasilval parvo,kak taka vednaga zatvoriha 4oveka
69
10
 
7
 
! Отговори
Чуденец преди 13 години
Не ти се разбира шльокавицата, бай Иване. Българите сте толкова смотани, че изобщо не е чудно, че и държавата и полицията ви са същите като вас. То и няма как да е друго. По начина ти на писане става ясно, че си невероятно глупав човек.
68
3
 
14
 
! Отговори
рокамбол преди 13 години
те полицаите като си облякат унуформите се мислят за голяма работа
67
4
 
14
 
! Отговори
leni преди 13 години
Жалко, че има такива пазители на реда в униформа. Познавах и аз един такъв, гнусни са и жалки. Като има сигнали за такива да се правят проверки и да ги махат .....
66
1
 
27
 
! Отговори
Мина преди 13 години
Затова че е болна жена му трябвали да изнасилва чуждата жена.А тези които мислят ,че ЩОМ СИ Е КАЧИЛА ЗНАЧЕ Е РЕШИЛА тези хора май са болни.Ако вие качите ваша съсдка така ли ще направите,ами ако качи съседа ви женави и той ли трябва да я наси ли.Така че полицая трябва да отговаря пред закона и най вече че тоя полицай служи уж за България и то как да изнасилва жените ви. И МАЙ ЧЕСТО ИМА ТАКИВА ИСТОРИИ КАТО ТОЗИ ПОЛИЦАЙ.
65
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
vbox7/play:222f1398Ето това потвърждава написаното от теб! Много точно казано.
64
1
 
7
 
! Отговори
до 60 преди 13 години
как така -защо се е качила в колата?защото са били съседи,бе,човек. ти няма ли да се качиш в колата на съседа? виж,за неговата жена нещо по не схващам. той тръгнал да *** чужди жени,да изнасилва...тя пък тръгнала да го защитава.
63
1
 
33
 
! Отговори
Mariq преди 13 години
когато е изнасилвал защо тогава не е помислил за болната си жена и за децата си как сега ще ги погледне в очите този е пълен ***
62
7
 
27
 
! Отговори
Бай ИВАН преди 13 години
ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКО НАПИСАНО ТО4НО И ЯСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСИ4КИ ПОЛИЦАЙ НА- ПСИХОТЕСТ- ЗАШОТО 90%СА НЕ ГОДНИ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.....ПОЛИЦАЙТЕ СЕ ДЪРЖЪТ СЯКАШ 4Е ДЪРЖАВАТА Е ТЯХНА НА 630-АЙДУЦИ 63 000....ХИЛЯДИ ПОЛИЦАЙ Б СРАМ ЗА ДЪРЖАВАТА....ПРЕСТЪПНОСТА В БЪЛГАРИЯ СЕ КОМАНДВА ОТ ПОЛИЦИЯТА ?!!!!!МАФИЯТА В ДЪРЖАВАТА Е ПОЛИЦЙЯТА .....БИВШИ И НАСТОЯЩЙ 4ЕНГЕТА КОЙТО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 20 ГОДИНИ СЪСИПВАТ НАШАТА МИЛА РОДИНА