Дирят шофьор, блъснал дете на "зебра" в Пловдив

Мъжът закарал пострадалото дете в болница, но излъгал кой е
1 окт 2010 15:11,
42
Дирят шофьор, блъснал дете на "зебра" в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Пловдивската полиция издирва шофьор на лек автомобил, ударил дете на пешеходна пътека в града, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В четвъртък в 13,40 часа "Фиат" с неустановен засега водач отнел предимството на бул. „Източен” и блъснал пресичащия пътното платно Г. П., на 11 години.

Мъжът е спрял и е откарал момчето в болница.

Там обаче съобщил неверни данни за самоличността си и подал неактивни телефонни номера, а после се е укрил.

Детето е прегледано и е освободено за домашно лечение. То е било с контузни рани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
2
 
! Отговори
глас от Кенефа преди 13 години
Абе баце, къде "се качваш и тръгваш" бре, нали БЕЛИТЕ хора веднага ти записват номера? А вече е викната охрана и полиция! Къде без полицейска регистрация на инцидента (няма повикване 112) - нали хората имат отработени инструкции за хитреци като тебе, дето пробват да минат метър...Кенефистанските тарикатлъци само в *** минават - те ако бяха навсякъде, нямаше да се ядосвам...
38
1
 
1
 
! Отговори
до"do 20" преди 13 години
е.. човека защитава пешеходците ти го нападаш.. :)
37
2
 
1
 
! Отговори
Captain Jack преди 13 години
Трупът да бъде хвърлен в морето!
36
0
 
6
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Бъркаш Бърза Помощ с Пикадили.Оставям го на входа и кимвам на първия санитар : карам човек от катастрофа. Качвам се в колата и тръгвам. Точка по въпроса. Кой и как ще ме задържи, и дали ще му мине изобщо през ума да пробва ? А как някой пък ще ми бръкне в джоба да ми извади документите без мое съгласие. Такива права имат едни други органи. Само, че аз няма да чакам те да идват.Недей бърка реалния живот със " Спешно Отделение " !
35
1
 
1
 
! Отговори
Captain Jack преди 13 години
/
34
2
 
1
 
! Отговори
Restart преди 13 години
Обеца на ухото. хеха. Българите трябва да имат бая раздърпани уши,и все от слушане, като на евреите.
33
2
 
9
 
! Отговори
MM преди 13 години
Добре, че е откарал детето в болница, но не го изкарвайте за тази му постъпка "герой". Все пак е отнел предимство. Можеше и да убие детето. Човек трябва да е малко по-отговорен, когато шофира. Нека тази случка да му е като "обица на ухото" и следващия път да внимава повече и да не отнема предимство! Така най-често се случват инциденти.
32
2
 
4
 
! Отговори
глас от Кенефа198 преди 13 години
...това е така, понеже там живеят германци, а не *** мързеливи охлюви, които не им дреме за нищо (щото били взимали 300 лева) и викат "Ми тъка съ е случилуууу сеаъ, квоо дъ паримъъъ...." Та и ти ако влезеш в ролята на "трупа" (дано не), да знаеш, че твоето охлювно мислене е причината.
31
2
 
6
 
! Отговори
глас от Кенефа преди 13 години
Ше се сетиш - пробвай да минеш на касата в магазина без да платиш - и там няма полиция и проверки!Пробвай в Германия да удариш дете (там няма камери, нямаш грижа) и да го хвърлиш така пред болницата, да видиш кво ше ти се случи..! Как 38 будни, съвестни и въмутени рецепционисти, санитари, охранисти и шефа по приема те обграждат - да, не могат да те бият ако буистваш, но тръгват с тебе до колата ти или до където стигнеш... А пък ченгетата как пристигат за секунди - бедна ти фанатазията!
30
2
 
1
 
! Отговори
Джо преди 13 години
Така е: Децата нямат спирачки.
29
4
 
1
 
! Отговори
petar преди 13 години
za sajalenie stavat takiva ne6ta no vsepak kato vidi6 dete na trotuara vinagi triabva da ima6 edno naum neznae6 koga 6te se ozove pred kolata stava za sekundi imaite si go edno na um dano da se opravi mal4ogana i da vnimava i toi 6to se kasae do 6ofiora gospod 6te go nakaje no vsepak go e zakaral imaite go i tova v predvid nee bil 4ak tolkova bezodgovoren ami ako go be6e ostavil na patia ????????????????????zadavate li si i tozi vapros ne go opravdavam i neiskam no se zamislete
28
4
 
1
 
! Отговори
Джо преди 13 години
Така е само в Мутристан, уважаеми! Може би и в Сомалия, но не е съвсем сигурно.
27
0
 
5
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Как ще стане задържането, че нещо не мога да се сетя ? Откарвам го до бърза помощ, свалям го от колата и се обаждам на първия видян санитар или сестра, че съм докарал човек пострадал при катастрофа. След, което се качвам в колата и заминавам.Няма да чакам някой да вика : ти кой си ? Дай си документите ! Чакай да се обадим в полицията !Медицински лица не са полицаи и нямат право да задържат. Ако се опитат насилствено да ме задържат или вземат документите от джоба, най - много да ядат бой.
26
3
 
2
 
! Отговори
МИСЛИ преди 13 години
Мисли преди да пишеш глупости.Жалко за детето.Време е да променим закона за да не се случват такива трагедии.В момента закона казва че водача не е длъжен да спре на пешеходна пътека,преценката е негова.Това че пешеходеца е бог,беше по Бай Тошова време.Ако не вярвате - проверете.Може и в Гугъл.
25
1
 
4
 
! Отговори
Джо преди 13 години
Камери няма ли в тази болница. На пешеходната пътека пешеходецът е Бог! Закон. А водачът на МПС навсякъде е с единия крак в гроба, а с другия в затвора образно казано за тази държава.
24
1
 
3
 
! Отговори
глас от Кенефа преди 13 години
Как така "съобщил"? И си тръгнал? Няма ли проверка, полиция... той да не е ударил кофа за ***?На иддиотката на рецепцията не и ли светна поне едната мозъчна клетка?Баасиииии нащастниците сме, просто уникални диваци - срам за континента, че му тъпчеме земята!
23
1
 
8
 
! Отговори
do 20 преди 13 години
Дори и не на зебра са с предимство ,или ти им минаваш от горе?
22
0
 
19
 
! Отговори
denis преди 13 години
Един *** пред мен на кръстовище в Пловдив блъсна две момчета на скутер и избяга! Другите шофьори слизаме да помагаме на момчетата а кавала от типа "газар с евтин мерцедес" се изниза и си запраши! *** държава!
21
0
 
7
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Нали има видеокамери в болниците,да следят докторите как вземат подкупи.Има и охрана,да осуква пари от здраваната каса.Колата му номер не е ли имала .Явно в болниците работят заспали пундьовци като в полицията.
20
1
 
12
 
! Отговори
мар4о преди 13 години
до 19 Пешеходците са винаги с предимство на зебрата и състезателите трябва да ги имат впредвид