Търговец стреля по недоволен клиент в Русе

Полицията е задържала 30-годишния продавач
12 окт 2010 18:35,
73
Търговец стреля по недоволен клиент в Русе
Снимка: БГНЕС

В Русе продавач на компютърни платки е стрелял по свой недоволен клиент.

Полицията е задържала 30-годишния Б. С. за стрелбата, станала на площад "Свобода" в града.   

Нараненият мъж е на 42 години -  той е прострелян в областта на лицето, но за живота му няма опасност, съобщават от полицията.

Образувано е досъдебно производство за нанасяне на телесна повреда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: стрелба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
3
 
! Отговори
Правилно преди 13 години
Всички *** с `вечните права` - да пазаруват от Франция /примерно/.Те и *** ни, и те са с постоянно право за всичко. Ама ***, че както ни ги връщат тях, така и вас ще ви натирят пак тук. И пак се започва мрънкането, че винаги сте имали право за нещо си ...
69
3
 
1
 
! Отговори
57 преди 13 години
Ще си останете посредствени търговци,броящи стотинки печалби. Не знаете как се върти търговия. Какво значи неплатежоспособен клиент? Може да се върне и следващият път да си купи от вас. Но при такова отношение, не. Затова бойкотирам бг търговците - пазарувам само от чужди сайтове и при пътувания навън. Има достатъчно фирми, които доставят до България. Пробвам дрехат в бг магазина,купувам я от чужд сайт. Отивам в Там ме уважават като клиент, не ми се подиграват и не гледат на мен като натрапник.
68
2
 
3
 
! Отговори
Ъъъ, моля ?! преди 13 години
Ще ми дойде някакъв ***, ще ми пипа с мръсните си ръце по стоката, ще ми дъха на развалени зъби в лицето и ще ми дудне "че клиента винаги има право" ?!Просто нямате представа какво ще му се случи ! Да заминава в чужбина да пазарува. Там една куха лейка разправя, че даже *** правят.
67
2
 
2
 
! Отговори
Малко Магазинче преди 13 години
Уважаема, при мен всеки клиент ИМА ПРАВО да получи любезно обслужване. Но в момента в който се установи, че практически е неплатежоспособен, ще получи любезно, но настойчива покана да напусне. При следващото му посещение, няма да има и следа от любезност, а ще бъде грубо изритан. И в допълнение - всеки мой служител, който прояви готовност и `дупе да даде`, ще бъде незабавно освободен от работа. Реномето на фирмата и търговските обекти не включват `селями на просяци`. Дали ме разбрахте ?
66
1
 
2
 
! Отговори
Русенец до 66 преди 13 години
Сега, не знам какво пише в стаичките на Walmart, но знам че към днешна дата, всички /ама абсолютни всички/ магазини под шапката на Walmart в Русе фалираха. 7 или 8 бяха. Днес няма нито един. Дали пък за това не са спомогнали `клиентите-шефове`. Предвид, че преди това били наритани от всеки друг магазин ...
65
2
 
3
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Кой *** внуши на по *** ни съграждани, че `клиента винаги имал право` ?! Право за какво има ? Да не цени труда и инвестициите на търговеца ?! Глупости неземни ! Клиента има ЕДНО ЕДИНСТВЕНО право - това да избере друг търговец ! Запомнете го ! И се обзалагам, че всички търговци дават мило и драго да пратят тези `с вечното право` където и да е, само не и при тях самите.
64
1
 
4
 
! Отговори
Моля, моля !!! преди 13 години
"Търговците дупе дават да не изпуснат клиент"- Гледай сега Тинче ... Това, че ти се хващаш за палците пред всеки за два лева, не означава, че и останалите сме така. За теб е призвание и професия, ама ние шафрантии не сме.
63
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди години работих за Walmart. В момента това е най- голямата верига от супер маркети в света. Там качеството е посредствено, но върши работа на средния потребител, заплати - ниски. Но искам да ви разкажа, какво е написано от създателя на веригата и е окачено като плакат в стаята за почивка на работниците. Ще цитирам по памет. '' Клиентът е твоя шеф. Клиентът е # 1! Той купува дрехите и храната ти. Той плаща образованието на децата ти. Той е този, който изплаща къщата ти...."
62
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нормално за компютърджии.... ние по принцип сме си малко изперкали.
61
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напълно съм съгласенВ БГ аутлетите продават на цената на западните бутици- килипир да има :(:(:(
60
1
 
5
 
! Отговори
асдф преди 13 години
дай-пример,говори с факти и ние да те вземем на сериозно,че като те гледам живееш в СПАИН и се правиш на умен
59
5
 
8
 
! Отговори
dsadsadsa преди 13 години
tc tc tc , kolko turgshi pishat tuka , normalno v Bg polvinata sa moshenitci na drebno , mnogo dobri vi znam ciganskite nomera , kupuvate stoka za 1 lev i q prodavate za 10 ! Primer v Spain si zimam maratonki namaleni ot 100 evro na 60 , v Bg 300 ? A za g-n sus skupite magazini ai da ne ti kazvam ot kude e "skupata" i "markova" stoka deto kupuvash , a ? Misli si Gania , 4e kato dade 500 leva za drexi e zel ne6to "Horginalno" hahahahah ....
58
4
 
24
 
! Отговори
2+2=4 преди 13 години
Как пък на мен един път не ми продадоха "развалени храни с изтекъл срок, неработеща техника, працали с висящи шевове" ???? Може би ходя в малко по-скъпите магазини, където в цената е включено качество и доброто обслужване :) Българинът иска качествена стока и перфектно обслужване... ама на половин цена, или направо без пари. Ами не става така, бе хора ! Научете го най-накрая.Искате да купите БМВ на цената на Дачия.... няма такъв филм !!!
57
1
 
20
 
! Отговори
7 преди 13 години
Искаме най-качествено на най-ниска цена.Всеки знае кое е качествено но не ни се дават парите и после искаме и да не се разваля...Това е "made in Bulgaria"
56
13
 
11
 
! Отговори
57 преди 13 години
Най-вече като те отсвиря и отида при друг да си купя. Нямаш ли клинети, нямаш и бизнес. Но това българският търговец не може да го проумее и все клиентите му виновни- той продава развалени храни с изтекъл срок, неработеща техника, працали с висящи шевове, ама прав бил. И иска клинетът да си мълчи и безропотно да му купува турско-китайските *** с безбожна надценка
55
11
 
19
 
! Отговори
John преди 13 години
Аз съм от 20 години търговец преди нямахме проблеми,сега като се даде малко власт на българина той мисли ,че и *** ще му направят продавачите,всеки трябва да си знае границите!Надвишаваш ли ги трябва някои да ги покаже.
54
13
 
15
 
! Отговори
dо 56 преди 13 години
Ами като не те устройва, ствай работник. Бизнеът не е за *** и пульо, а за можещи хора. Пари няма да се усмихне, а тръгнал бизнесмен да става. Това става с пари и акъл. Клиентите ще бъдат каквито си искат, ако ли не- отиват да правят оборот на конкуренцията ти, а ти остваш с пръст в ръка. да ти напомня ли, че ндеоволният клиент разказва на 10 други души
53
11
 
16
 
! Отговори
John преди 13 години
Като търговец искам да кажа.В тази криза едвам смогваме с Големите наеми и данъци нестига и това после КЗП,инспекция по труда,НАП,икономическа полиция,пожарна,ХЕИ и ощте много други,идват и клиенти които правят пазарлъци цял ден и след година употреба искат да варнат стоката и да вземат нов,ако не му смениш те заплашва с защита на потребителите,ей такива клиенти са тези които се отсрелват и заслужават..
52
6
 
22
 
! Отговори
Тина Манева преди 13 години
Като Ви чета коментарите ми прилошава.И търговците и клиентите сте една стока.Простотия и профанизъм.Щом си търговец и искаш да "вземеш"парите на клиента ще го коткаш,ще се усмихваш и ще го търпиш,ако не ти изнася ходи да копаш.Клиента винаги е прав-позволете ми да имам опит в тази насока от многото ми посещения в над 30 страни.Търговците дупе дават да не изпуснат клиент,цени свалят,стока заменят и т.н.Просто млъкнете и се учете.
51
5
 
8
 
! Отговори
АБЕ ,ЗАЩО ТЪРГОВЕЦА преди 13 години
СТЛЕЛЯЛ ПО КЛИЕНТА?...НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА Е ОБРАТНОТО ?ТОВА ЗНАЧИ ЛИ ,ЧЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА КУПУВАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ЩОМ ВЛЯЗАТ В МАГАЗИНА??!