Младеж заплаши 14-годишен с пистолет, открадна му злато

Полицията задържа извършителят - 19-годишният В.Г.
Обновена: 15 окт 2010 11:42 | 15 окт 2010 11:41, Красимир Ангелов
23
Младеж заплаши 14-годишен с пистолет, открадна му злато
Снимка: БГНЕС

Мъж бе уличен в извършването на въоръжен грабеж над 14-годишно момче в двора на Френската езикова гимназия в Пловдив, съобщи полицията в областния град.

Инцидентът е станал във вторник около 12.30 часа. Тинейджърът е бил заплашен с пистолет от маскиран мъж, който му отнел около 50 грама златни накити.

При предприетите оперативни действия служителите от Трето РУП – Пловдив са установили, че извършител е В.Г. /19 г./ от Пловдив.

Младежът е криминално проявен и познат на полицията.

В хода на разследването са били намерени оръжието и вещите, предмет на престъплението.

В.Г. е задържан за 24 часа в ареста на районното управление. Към момента се работи по доказване на съпричастността му към други подобни деяния в Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е па кво са 50 грама злато има нема 2500 Лв :) що да не ходи детето с 2500 Лв ;))
21
0
 
0
 
! Отговори
kzz преди 13 години
do nomer 20 ! pravilnoo ;]
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kvo pravi tova lape s tolkova zlato,tqhntite kade sa gu pusnali na svatba?!tova mojje da se vidi samo v bg.v drugite evrpopeiski darjavi horata ne se ki4at kato ***...
19
0
 
5
 
! Отговори
GregoryHouse преди 13 години
Ами, така е... Полицаите ги интересуват реда, а не безредиците :D :DЧак съм изненадан, че са хванали големия "мъж" (вчерашен гомньо, по-скоро)
18
3
 
4
 
! Отговори
Зарко преди 13 години
Алооо, Dnes.bg Ел'ате у Люлин и тогава пишете беее...че май носталгия по родните места ви гони. Ел'ате с цецко, бибко и не носете ценни вещи......ако все пак излезнете ще сте голи и ще дължите пари, а и ще сте леко потдути и без разлика в пола......Ебани.
17
3
 
4
 
! Отговори
риооо преди 13 години
МИНА-абе ти завършила ли си поне трети клас!?
16
0
 
11
 
! Отговори
Мина преди 13 години
Никога небих дала на детето си да ходи със злато и то 50гр.Всепак то е само на 14год. А този който го е убрал е бил креминално проявен.И какво е направила нашата власт ,защо този престъпник не е бил наказан до сега .Какво чакат до ограби още някой друг,ама че работа.Винаги така казват БИЛ Е КРЕМИНАЛНО ПРОЯВЕН.
15
2
 
5
 
! Отговори
az преди 13 години
utre mu daite 2 kg. zlato
14
3
 
16
 
! Отговори
Григор преди 13 години
Трябва да си доста *** за да не разбираш в какво ще се превърне това малко лапенце като порасне. Точно допускайки такова поведение, родителите му отглеждат *** и бъдещ безкруполен егоист, който няма да има никакви угризения да извършва престъпления срещу личността и собствеността на други хора. Отглеждат ***, който ще порасне с убеждението, че е повече от останалите, а ако на света има някакво добро все още, то е заради наличието на хора от старото поколение, които пазят някакви ценности.
13
18
 
19
 
! Отговори
Гацко преди 13 години
Ако иска и на 10 години с кило злато ще ходи, щом му харесва, какъв е проблема за вас ? На мен лично не ми пречи кой с какво ходи и какво има. Не изкарвайте хлапето по-голям престъпник от този, който го е обрал, само заради това, че имал злато. Вместо да държите България да стане едно спокойно място за живеене, вас ви тормози факта, че има хора, които имат повече от вас. Ами има и ще има, естествено. Ако това ви е проблема, застреляйте се и няма да страдате, че някой имал злато а вие не !
12
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
50 грама злато на 14 годишен пикльо.. как ви звучи?!а тоя с пистолета е за затвора!
11
1
 
23
 
! Отговори
Сашо преди 13 години
"Мъж уличен в ......." 19годишен - голям мъж бе
10
9
 
34
 
! Отговори
Георги преди 13 години
14 годишен с 50 гр. злато. Кой знае как се е дуел че тате е богаташ. За такъв не бих съжалявал и ако не бяха намерили извършителя.Проверете таткото за доходи, по-скоро ще е мутра отколкото "честен" бизнесмен
9
2
 
9
 
! Отговори
биолог преди 13 години
и още една халка имаш ... завистнико...
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Евала,но каква файда?
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо бе евала на полицаите за бързите действия
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Предлагам вместо полиция да се казва "Комиция"!
5
2
 
6
 
! Отговори
lol преди 13 години
Днес. бг повтаряте си статиите.
4
1
 
6
 
! Отговори
Панически питащ преди 13 години
Питам се защо тези хора не лежат на топло в затвора ... все пак иде зима .Но според запознати полицията ...родната полиция нарочно не ги вкарва задълго тези "криминално проявени" щото по този начин следи какво става в подземния сват ... Да де ама те обира нас обикновенните хора а полицията ги пази ... Кого пази полицията щом не и дреме за нас ?
3
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еми това момче да не се кичи като коледна елха, за да не предизвиквапрестъпниците!Интересно как полицията все ги знае и познава престъпниците!Да не работят за общото благо на народа????????????????????