Спипаха 700 кутии с цигари без бандерол в Пловдивско

Срещу продавачите им са образувани бързи полицейски производства
3
Спипаха 700 кутии с цигари без бандерол в Пловдивско
Снимка: БГНЕС

Седемстотин кутии с цигари без бандерол иззеха полицаи в Първомай и Пловдив за изминалото денонощие, съобщават от полицията в Града под тепетата.

Във вторник в автомобил „Фолксваген Пасат” служители от РУП-Първомай са открили 300 кутии с цигари марка „Бонд”, оставени в колата за съхранение от 39-годишния И. Ш.

Същия ден на бул.”Васил Априлов” в Пловдив полицаи от Трето РУП са установили, че 34-годишната Р. А. предлага за продажба 284 кутии с цигари от различни марки.

Служители от същото управление са намерили у пловдивчанина Р. М. (52 г.) други 116 кутии с цигари без бандерол. Срещу Р. А. и Р. М. са образувани бързи полицейски производства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
БОМБА преди 13 години
ТИЯ СА ОТ ТЕРМИНАЛ 1 КЪДЕТО СЕ СЪХРАНЯВАТ ИЗЗЕТИТЕ ПРИ ОПЕРАЦИЙ ВЕЩЕСТВЕНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ОТ ЦВЕТАНОВ А ПОСЛЕ СЛУЧАЙНО ИЗЧЕЗВАТ КАТО ЗЛАТОТО НА ЛЕЯРИТЕ.
2
0
 
7
 
! Отговори
И така преди 13 години
Седемстотин кутии са за лично ползване на семейство (съпруг и съпруга) пушачи за една година, дори няма да им стигнат. По аферата Опицвет върховните съдии оправдаха производителите на синтетични наркотици, че 400 кг са за лично ползване - само че за 2 фамилии от по 100 човека до гроб.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И как се сетиха да проверят точно тази кола и точно тези хора?!?