Убитият мъж в Ботунец – близък на Косьо Самоковеца

Никола Грозданов – Кольо Македонеца, е открит с прободни рани
Обновена: 7 ное 2010 21:09 | 7 ное 2010 21:06,
33
Убитият мъж в Ботунец – близък на Косьо Самоковеца
Снимка: БГНЕС

Убийство в столичния квартал Ботунец. Жертвата – приближен на Косьо Самоковеца. 57-годишният Никола Грозданов, по прякор Кольо Македонеца, беше намерен мъртъв в дома му тази сутрин.

Никола Грозданов е открит с три прободни рани от свой подчинен. При какви обстоятелства е убит, все още се изяснява, съобщи bTV.

Часове след като бяха разбрали за смъртта на Македонеца, близките му стояха пред блока и разгонваха журналистите.

Знае се, че убитият е най-влиятелният бизнесмен в Ботунец. Платил ремонта на входа, давал пари на всички, които му поискат, и от поне двайсет години го помнят като много богат човек.

"Една жена не платила апартамента, изгониха я, той я прибра. Изобщо на входа подобрението, ламарини, всичко, без пари”, разказа съседка.

"Човекът е много стабилен, никой не може да каже лоша дума за него”.

"Явно завист, да му правят грабеж ли, не знам, защото той не се е крил. Много хора знаят, че има пари, той не се е крил. Те са му законни”.

Още по темата
"Кой не го познава, целият Ботунец го познава. Той е най-силният тук”.Според публикации Кольо Македонеца е бил свързан с Косьо Самоковеца и контрабандните му канали. Мотивът за убийството му обаче тепърва се изяснява.

Според официалните фирмени регистри Македонеца има една фирма – „Никол”, с най-общ предмет на дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
ааа преди 13 години
ето така става когато на ББ хората искат да вземат територии...започва се от главата към краката и се трепят ключови фигури... а не както полицията прави РЕКЛАМА на ЦЦ като хваща само кварталните дилъри и тук там някои ром сводник на жена си... :) е те това сега е мафия вече тия до сега с групировките ряпа да ядът ! Кой ще утрепе гадовете който затриват хора като Самоковеца и приближените му питам аз ? сами не могат те са управляваши в момента и трепят тези който ми пречат
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
za vsi4ko e vinoven parvanov i aleksei
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Убитият мъж в Ботунец близък на Косьо Самоковеца-Е сега вече са заедно.
26
0
 
3
 
! Отговори
Бай Хой преди 13 години
# 29 Абсолютно си прав, но като го каза Божидар Димитров и се скъсаха да го плюят. А човека си беше прав. Та ние дори виц имаме - за българския казан в ада.
25
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Човекът е много стабилен, никой не може да каже лоша дума за него.Пак това робско мислене...Кой знае колко цемеиства е почернил, и колко младежи са намерили смърта си заради неговата печалба но срещу ремонт на входа и дребни заеми се превръща в героичен благодетел достоен едва ли не за канонизиране.Такива пласьори, сводници и тем подобни трябва всекидневно да бъдат заклеимявани и отхвърляни от обществото.Вместо това обаче ние ги идолизираме и боготворим! Сбъркан народ сме!
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ФАКТ! БЯХА СЕКНАЛИ!
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"ДОКАТО АЛ. ПЕТРОВ БЕШЕ ЗАД РЕШЕТКИ, БЯХА СЕКНАЛИ ТЕЗИ УБИЙСТВА!!!"Така е!И сега има свидетелив Ботунец, които са видели А. Петров да влачи окървавена брадва по асфалта в посока София!
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДОКАТО АЛ. ПЕТРОВ БЕШЕ ЗАД РЕШЕТКИ, БЯХА СЕКНАЛИ ТЕЗИ УБИЙСТВА!!!
21
5
 
10
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Един по-малко!!!
20
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той 'ногу богат бешИ, отпърво "береше" железо и после си обичаше панелкатаи не са криЙше, беше...
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На 7 ноември 2003 г. в дискотека "Ескейп" в София възниква скандал, който прераства в бой. Скандалът е между охраните на Красимир Маринов -Маргина, Константин Димитров - Самоковеца и Антон Милтенов-Клюна, които също са били в дискотеката. При последвалия бой са произведени изстрели, но пострадали няма. Задържани са около 50 души. По случая е образувано полицейско дознание за престъпление по чл. 325 от НК срещу неизвестен извършител. Сред разпитаните е и Косьо Димитров
18
5
 
6
 
! Отговори
НеДартВейдър преди 13 години
Виж, ДартВейдър, надявам се, че си тийнейджър.В противен случай си много, ама много жалък.Не е важно какво ще напишеш, важно е да се замислиш дали искаш да си достоен човек, или не.Лесно е да си "***", лесно е да си безименен по форумите.Най-малкото, на първо място, се постарай да научиш поне малко да пишеш на привилен български.И спри дрогата.Явно си си надрусал ...
17
1
 
1
 
! Отговори
Оууу... Замисли се преди 13 години
А иская ли ти да отидеш там?
16
7
 
12
 
! Отговори
НеДартВейдър преди 13 години
С какво основание наричаш човек, който не познаваш "***". Убит е човек, който не е криминално проявен. Както значи "свързван". Ако познаваш някой, който утре бъде обявен за извънземен, и ти ли ще си такъв? Апелирам за повече уважение към мъртвите и по премерени коментари. Не знаем дали тезата, че е човек на Самоковеца не е оправдание на полицията, че са убили човек.
15
11
 
12
 
! Отговори
ДартВейдър преди 13 години
Още един се пренесе в Адските казани !!!! Не скърбин за *** !!!
14
8
 
8
 
! Отговори
Българин преди 13 години
до 13:)Добре е, че си се махнал. Стой си там, но не влизай и в БГ сайтове? Защо го правиш? Защо си губиш времето с тази Чалгария...или нещо ти липсва в новичт ти дом? Толкова ли е скучно там кадето си, та трябва да четея за убийства в Ботунец?
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
13И как разбра, че ръцете са му в мръсотия? Да не сте другарували? Ако сте и знаеш всичко това, значи ти си този с чистата съвест,...защото не си я използвал, нали:) А Бог да просто ще викаме и за теб!
12
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ха ха, тоя ръцете му са в мръсотия целите, тука веднага Бог да го простил викат някакви балъци!Не заслужавате съчуствие за скапания животец, дето водите в тая дупка Чалгария, защото онези ядат за ваша сметка, е*бат ви, правят ви на маймуни, пускат ви шепа стотинки да си доставят перверзното удоволсвтие да ви гледат как се дерете за тях!А вие след това ходите след тях и се кръстите, ха ха ха...Няма лек за вас!България просто трябва да бъде разпусната,а териториите и дадени на цивлизовани държави!
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само той ще е виновен:) Пък а зачестиха природните аномалии, не забелязваш ли:)
10
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Алексей Петров докато беше в ареста нямаше такива убийства..