Пиян влетя с фиат в бар на пътя Русе–Разград

Проверката с дрегер показала 2,43 промила алкохол
Обновена: 15 ное 2010 15:51 | 15 ное 2010 15:50,
31
Пиян влетя с фиат в бар на пътя Русе–Разград
Снимка: Булфото

Пиян шофьор нахлул с колата си в крайпътно заведение на пътя Русе–Разград, съобщиха от МВР.

Снощи “Фиат Пунто” излязъл от пътя на ляв завой и се забил в снек-бар “Дервента”.

Зад волана бил 53-годишният Т. В. от Цар Калоян.

Клиентите на бара сами извикали униформените на помощ. Проверката с дрегер показала 2,43 промила алкохол в кръвта на водача.

Мъжът е задържан за 24 часа, взета му е кръвна проба. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: баршофьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
*** преди 13 години
Ха-ха-ха Теодоси-тръткатааааа.
30
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 13 години
добавен от: свят ТУРЧИНА СЕ НАПИЛ ЗА БАЙРАМА незнам ти какав *** си че да обиждаш БЪЛГАРИН ЗАСАРАМИСЕ (а сигорно ти си ***)
29
0
 
4
 
! Отговори
Гацко преди 13 години
Свалил си е стъклото и казал на бармана: "Сипи едно голямо, че бързам."
28
0
 
2
 
! Отговори
Въпросчо? преди 13 години
Или МсДринк ...
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
излизайки от потрошеният автомобил,колегата казал -'' бах мааму,кой го сложи това заведение тук,сутринта го нямаше!''
26
0
 
5
 
! Отговори
siko преди 13 години
какво прави това заведние там точно на пътя на фиата.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
hhhh
24
2
 
8
 
! Отговори
свят преди 13 години
ТУРЧИНА СЕ НАПИЛ ЗА БАЙРАМА
23
0
 
4
 
! Отговори
Едно време ... преди 13 години
А, едно време поне си връзвахме конете на коневръза отпред. Е, понякога влизахме с коня, но такава жажда нямаше бе мама му стара ... туй от кризата ли ще да е що ли ? :)
22
3
 
4
 
! Отговори
Пурко преди 13 години
Некарай Фиат да не те е яд!!!
21
0
 
4
 
! Отговори
kyokushin_girl1 преди 13 години
А някой гледа там от небето и всичко чува и всичко вижда! За цялата ни злоба в сърцето, идва ден и всичко се връща!P.S. Тя и "знаменоската" му ще си го получи... Както казах вече: някой гледа там от небето...
20
0
 
2
 
! Отговори
Радка преди 13 години
Теодоси,Митко започна да Ви изпраща телеграми...Жалко,че "знаменоската" на твоята чета не е била с теб!!!
19
0
 
3
 
! Отговори
една българка преди 13 години
Опетни името на знаменосеца на четата на Таньо войвода...Срам и позор!Славните герои от неговия род може би се преобръщат в гроба заради делата му!Той отдавна си караше "почерпен до козирката", но сега чак го хванаха,но "по-добре късно,отколкото никога".Но явно човекът е искал да си допие и е нямал търпение,та затова влетял с трошката си в крайпътния БАР!!!Очакваме справедливо наказание за зевзека от органите на съдебна власт!!!
18
0
 
5
 
! Отговори
Ханко от Цар Калоян преди 13 години
Този пич е правнук на знаменосеца на четата на Таныо войвода ....о времена о нрави...
17
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да пиеш и да караш трябва тренинг, защото не на всеки му се отдава!!!
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ми той човека искал да си допие ама защо с колата.
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДО АНОНИМНИТЕ 2 И 14 ОСОБЕНОСТИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАПИСКИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ВЪЗСТАНИЯДалече от мирския глум, зад доварите на монастира, написах, за да се знае.От комитета в Браила пратиха пари за шишане. Проводиха ги по проверен человек, дето е сърцат комита и родолюбец, ама революционерите се догадали и го пресрещнали до Сви-щова и му взели стоката, парите и комитския калпак и го накарали да вика: "*** за коми-тето". Нашия викал, ама с половин уста.Ние комитите сме истинските ратници на България и се коренуваме още от времето на Шишмана и Срацимира и родолюбивото население е само с нам. Революционерите от друга страна са турцки и гръчки мекерета и се пръкнаха от времето на Отца Паисия и още имат жълто по устата. Верно, че биха турчина по сръпските легии и Кримските войни, ама са ме-керета, щото чорбаджиите ги имат за техни ора и им дават най-ячките ратаи и пезевенци.Лани, като се клахме с турчина по европската завера, революционерите бяа несядали по чукарите наоколо и много се радуваха и дюдюкаха га фръкне главата на някой комита. После, коги те се задърпаха с башибозука и ги прекараа ептен на края, ние избихме капака на бадън ракя и опекохме вол на мегданя. После те написаха на конака: "Панагюрски рево-люционен окръг мрази комитето".Пашата вика, той много харен и хараби човек, че ний сме юнаци. С такизе като вас, хорту-ва, ще се чуем по европата и че тепаме франка и ингилизина. Бея обаче, този айдук и нех-ранимайко им мъти главите на онея пишлемета и им вика, че нас пашата ни пазел и правел золуми да ни тика напред. Дал грошове и на каймакамина.Иначе те пашата и бея заедно си пият кайвето и гледат как да дерат раята на спокойствие.Затуй нашия чорбаджия, той в Браила, щот тук не го щат, че е мискинин, праща пари да се готвим да изпуцаме революционерите. Обаче, някои комити харчат парите за техен рахат-лък и ядат и пият и ходат по гювендий.Техния чорбаджия обаче, не им дава грошове, щото е калайджия, ама не му го щат аргати-те, че краде от калая и го праща в друг катун. Затуй революционерите одат по сокака с обърнати кесии.Главните ни воеводи пък калпави ора. Идиния адвокатин, другия цариградско *** и ня-мат страх от бога. Само лъжат и крадат, бе братья! Ама нейсе. Нашия ша го сменим, техния ша го погребим, мама му ***.Много сме им събрали на революционерските ора, дето ни именуват *** и ***. У меаните пеем страшни песни и люто им се каним. Ето тей пеем:Тъжна ми майко юнашка,много *** майко нирвиратреволюционерите мръснисърца им червени ще дупнас тежката пушка бойлиячорлави кратуни ще резнас острата сабя френгияпосле за турци ще мисла.Тей нещо си я караме ний и са кълнем, чи за едното отечечество милеем. Тези дето са по гърмяни зайци на ся чудат на акъла, ама ний ко да ги слушами кат сичко знайм.Затуй и аз съм се затворил в монастира да прая стратегията как да освободим отечеството от революционерите. То *** ни са чак пък толкос лоши.С нами богъ.Димитър Спасов (Оху-Боху)
14
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
особености на ***(турския)етнос
13
1
 
13
 
! Отговори
кон с каруца преди 13 години
Ами ... влязъл да си допие човека, ама бил с каруцата.
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
поздрави за целия екип на dnes.bg, винаги ми помагате,като трябва да давам примери за некадърни журналисти!!!! снимката и статията- много добре браво!