Четирима непълнолетни потрошиха автобус в Пловдив

Младежите се връщали от футболна среща
Обновена: 30 ное 2010 10:46 | 30 ное 2010 10:45, Красимир Ангелов
34
Четирима непълнолетни потрошиха автобус в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Четирима непълнолетни бяха задържани за хулигански прояви след футболната среща между Локомотив Пловдив и Черноморец, съобщи МВР.

Момчетата бяха заловени, след като изпочупиха автобус от градския транспорт в Пловдив.

В понеделник около 16 часа две момчета на 14 години и две на 13 години на връщане от футболния мач се качили в автобус „Мерцедес” по линия №29 и започнали да чупят седалките, като нанесли повреди и по тавана.

На спирка в кв. "Христо Смирненски" те са заловени от служители на Второ РУП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
4
 
! Отговори
работещ чичко преди 13 години
точно затова родителите трябва да понесат финансови наказания заради малолетните си деца, за да се научат да възпитават децата си да спазват закона. Иначе тези дечица, със създадено чувство за безнаказанност, един ден наистина могат да бъдат осъдени.
28
2
 
2
 
! Отговори
"пенсионирана л преди 13 години
Не зная какво ти е ясно за комисиите, нито зная как е във всеки град, но там където аз работя, възпитателните мерки не са нищо, те включват и предложения за интернат, друг въпрос е че тази мярка трябва да се одобри от съда, който си прави оглушки и им прощава. Ако не си доволен от мерките и махнем закона тогава за тия деца им остава само съда - ако твоето дете извърши нещо за първи път съгласен ли ще си да бъде директно осъдено? Така че първо помисли преди да даваш оценки кое е добро и кое не
27
2
 
6
 
! Отговори
Сърдитко преди 13 години
Родителите на тези "деца" да заплатят щетите в троен размер, дори ако трябва да си продадат жилищата.
26
1
 
6
 
! Отговори
Плюшкин преди 13 години
Възпитават и още как? догодина ще искам кредит и ще изградя един автобусен автосревиз. И ще сключа догтовор с МВР, за ми изпратят такива дето трошат автобуси. Без заплата ще са, но ще се научат да правят автобуси. Е, може баровец да не стана, но тръпка ще има поне. А и момчетата ще излязат съ сзанаят? Смятай: 6 месеца по 8 часа на ден, по 5 дне в седмицата, по 4 седмици товас и е едно почти полувисше образование?
25
1
 
13
 
! Отговори
юрист преди 13 години
За тези дечица реално наказание от страна на държавата НЯМА ДА ИМА. Никакво. Ще бъдат "предвидени възпитетелни мерки по ЗБППМНЛ", които се налагат от една общинска комисия с пенсионирани лелки. Тези "възпитателни" мерки, на практика не се изразяват В НИЩО.Неотдавна в обществото циркулираше клип на един полицай, който си беше позволил в яда си да се развика на един такъв ***. Полицая го уволниха май, а *** стана национален герой. Те това е. Да му е честито на "гражданското" ни общество!
24
2
 
5
 
! Отговори
mestessa преди 13 години
Не става дума за пари. Наистина трябва да мият автобуси. Чудя се защо чак в кв.Смирненски са ги заловили.Родителите, които наистина ги е грижа за децата си не смеят да ги пуснат на стадиона,защото по-голямата част от публиката са пияни или дрогирани.А бургазлията да си живее в идеалния град и да си играе водна топка!
23
1
 
5
 
! Отговори
....... преди 13 години
ами трябва да има закон според който счупеното да се заплати от тях или родителите им в десеторен размер...
22
1
 
27
 
! Отговори
Юберменш преди 13 години
Жалко, че няма трудови лагери. Все повече си мисля, че са много по-полезни и от затвора, и от екзекуцията.
21
4
 
3
 
! Отговори
plovdiv преди 13 години
vijdam 4e ima mnogo jalta sgan duhaite pomiqri
20
1
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Тия лайненца като си облекат анцунга на Фред Пери от битака и стават безсмъртни! Горкият автобус...
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По-добре да се смачкат муцуните на родителите им ! За двадесет години помогнахме на децата си да се првърнат във вандали , наркомани и прохождащи престъпници ! Върха на всичко беше и е стачката на учениците , циничното им отношение към образованието , като цяло и оня пъпчив пубер , който се опитваше да изкърти дръжките на стъклената врата ! Ето в това превърна демокрацията нас и нашите деца !
18
7
 
7
 
! Отговори
ъ преди 13 години
Не всички фенове на Доко плофдиф са роми, но всички роми са фенове на докото!
17
2
 
6
 
! Отговори
escobar преди 13 години
pak li sa ***? ili sa vaspitani balgarski deca?
16
6
 
5
 
! Отговори
Burgazlia преди 13 години
ave nali ste grada NAI-NAI, SELSKI TARIKATI reshavati si problema katu doiditi da zhiveeti v nai-dobria grad i tova e Burgas
15
5
 
4
 
! Отговори
ANONIMEN преди 13 години
MALOYMNI KSENOFOBI ZA6TO KAKVOTO I DA STAVA VSE ROMITESA VI VINOVNI STRANATA E OGRABENA OT VAS DA STE VIDELI ROM DA KARA POSLEDEN MODEL KOLA TE 4ESA NEGRAMOTNI POVE4ETO E TAKA
14
2
 
34
 
! Отговори
чичко полицай преди 13 години
А после ревете , че сме били вашите мили дечица......ами като няма кои да ги възпитава.....днес потрошили обществен транспорт , а утре може и да е вашата кола.........
13
2
 
6
 
! Отговори
юве преди 13 години
Лай-ар ном6,дето твърди,че всички фенове на Локомотив Пд били роми!
12
1
 
29
 
! Отговори
ах на мама преди 13 години
Ах на мама идиотчетатааааа, те така се прави мама. Га пораснеш и земеш да трошиш и мойта празна тиква, тогава мама, жа му мислим
11
1
 
32
 
! Отговори
фергюсън преди 13 години
ТАКИВА С КЕФ ,ЦЕЛИТЕ ДА ГИ НАСИНИШ!!!!
10
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До ЮВЕ. Тук сме няколко Анонима, бе! Ти какво предлагаш - който разбира от футбол, да поощрява трошенето на автобусите ли?!