Дете е със счупен череп след срутване на бетон от блок

8-годишното момче е настанено във ВМА-Пловдив в тежко състояние
Обновена: 7 фев 2011 13:49 | 7 фев 2011 13:45,
60
Дете е със счупен череп след срутване на бетон от блок
Снимка: Булфото

8-годишно момче е настанено в пловдивска болница, след като е ударено от бетонни парчета, паднали от жилищен блок.

Инцидентът е станал в неделя на ул. „Единство“ в Хасково, съобщават от областната дирекция на МВР.

Момчето е откарано в Центъра за спешна помощ, а оттам е транспортирано във ВМА-Пловдив с временна опасност за живота.

Детето е с фрактура на черепа.

В полицията в Хасково е заведено досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 19Ти си поредния, който гледа само в паничката с плащанията и ги сравнява с "нормалните държави". Данъците там може да са х5 на нашите, но заплатите им с колко пъти по-големи са от нашите??? х10? х15?
59
0
 
1
 
! Отговори
х преди 13 години
Блоковете на ул. Единство са населени предимно с български семейства. Те често са в конфликт с ромите от махалата от другата страна на улицата.Преди няколко месеца друго ромче беше простреляно в главата с въздушна пушка, защото вдигало шум. Разследването на инцидента с Мехмед продължава и има образувано досъдебно производство.
58
1
 
0
 
! Отговори
Radka преди 13 години
nashiq blok e panelen obshtite terasi pochti panelite sa otlepeni i koga li shte se srutqt no kam kogo da se obarnesh bi trqbvalo obshtinata da poeme no ne mi se vqrva
57
0
 
1
 
! Отговори
А преди 13 години
От снимката се забелязва че виновника е собственикът на жилището. Какви са тези кръпки и ремонти където ги е правил? Него да съдят!!! Баси селянина! От такива "квалифицирани майстори" бог да ни пази!!!
56
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никой не знае какво му пише за утрешния ден.Дай Боже да се оправи детенцето
55
0
 
2
 
! Отговори
Чудя се ! преди 13 години
"с временна опасност за живота."Чудя се съществува ли такова нещо "опасност за живота" която се определя като "временна" ? И ако има, кщй определя времето?Тия наши *** ако бяха учили до трето отделение щяха да се изразяват по нормално
54
2
 
7
 
! Отговори
jorkata преди 13 години
5 г пандиз за районния кмет. За безхаберието и безучастието ,защото на тях това е работата да следят кво става в района чрез замесниците си и разните му там испектори .Не да дремят някъде, а да обикалят и да описват необезопасените райони, и в последствие да отстраняват забележките.
53
0
 
2
 
! Отговори
Зидаро-мазачев преди 13 години
Обърнахме го на строителен форум :))) Иначе дано се оправи детето, ако вярно е ударено умишлено незнам какво да кажа освен, че и в нашата махала като малки си устроивахме престрелки с чакъл но не и с големи камъни. Да ни питаш де ни е бил акъла! Ако го видя моя хлапак да хвърля обяче ще играе точилката! :))))
52
0
 
1
 
! Отговори
KALT преди 13 години
Разбирам само от стоманобетонни конструкции, но като ученик работих каквото може.
51
0
 
1
 
! Отговори
Зидаро-мазачев преди 13 години
Има и лепила за външна работа но става и това което ползваш за фаянса в банята :))) Напоследък съм привърженик на битумните керемиди, вярно е, че отнемат повече време за полагане но позволяват да се олекоти покривната конструкция. Трябва обаче да се залепят добре инак вятъра не им прощава!
50
0
 
5
 
! Отговори
haskovlia преди 13 години
това не е блока от който е паднала мазилкатаи освен това излезе информация че някой е метнал парче тухла по детето след скандалто е ромче и живее в близка къща -нещо се спречкало с други децатака че хайде да не се упражняваме върху българското строителство и етажната собственостникъде по блока няма откъртено парче мазилка ...
49
0
 
0
 
! Отговори
KALT преди 13 години
Пробвай някои, които имат дупка за завинтване. Гумено уплътнение със видия. Цимент омесен с хоросан, и Ц 200 пробвахме преди 20 години. Теракол ползваме отдавна за лепене на теракот в бани, и някой доста по силни лепила.
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ремонта на блоковете е работа на самите собственици. На запад всеки месец се плащат суми доста по-големи от режийните разходи и разликата отива във фонд за подържане на сградата. Като потрябват пари за ремонт, има натрупани десетки и стотици хиляди евра.
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защото нали се сещате, че сами собствениците в блока никога няма да се разберат по общите части ....! --------------------------------------- Ми като не можете да се разберете фащайте гората и живейте поотделно на колиби, бе да ви е... м... ! Блоковете падат, те се прават на гяволи, немали пари. Събират се тогава тези, които имат, учредяват една етажна собственост и задължават всички да плащат. Като нямаш пари, продаваш и отиваш под наем. Или се връщащ на село, потягаш си плевнята и си ОК.
46
0
 
1
 
! Отговори
Зидаро-мазачев преди 13 години
Не се мажат само "бетонните" защото са достатъчно тежки и освен това разтвора не залепва добре заради състава им! Керамичните обаче трябва да си ги залепиш! Вместо циментов хоросан може да използваш теракол, резултата е добър!
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И да ти кажа за размера на данъците!Като абсолютна стойност може да са по-ниски!Но ако сметнеш процентно колко са данъците от заплатата--------------------- Само че нещата от живота се плащат в абсолютни стойности, а не в проценти от заплатата. Цените на сиренето и цимента са в левове и евра, а не в проценти.
44
0
 
1
 
! Отговори
Caleb преди 13 години
Това се случва непрекъснато! Знам един блок, целият покрит с някакви гадни тежки плочки, които си падат от 20 (и повече) години. Имало е не един ударен...
43
2
 
0
 
! Отговори
KALT преди 13 години
Точно от такива хора като теб, няколко пъти се ми изправяха косите, господин зидаро-мазачев. Мажете смело. Капак на покрив не се маже никога, йекшон, екшън? Йекшон.
42
1
 
4
 
! Отговори
Зидаро-мазачев преди 13 години
Съгласен съм, че не се върши добре работата по поддържането и почистването, общините постоянно се оплакват от липса на средства, но като виждам, че не ми чистят наносите покрай бордюра и вече никнат трва и бурени глетката почва да ме дразни, вземам инструментите и излизам, след като събера всичко на купчинки го извозвам до кофата да го вдигнат, после окосявам тротоара, понеже няма плочки и съм доволен от новия вид на улицата сядам да пия 1 - 2 ракии. Човек не трябва да си пести труда, това е!
41
1
 
3
 
! Отговори
с. преди 13 години
и да продължа!Та като сметнеш процентно нещата стават съвсем различни!Съвсем отделен е въпроса за какво отиват парите конкретно!Щото ти искат например здравни осигуровки,ама всички знаем за какво става въпрос!Та стига сте писали високопарни простотии!Изказвате се неподготвени!