Един на всеки 10 младежи в Ню Йорк е хомосексуалист

Проучването е направено сред 17 000 младежи
Обновена: 1 ное 2010 09:21 | 1 ное 2010 09:20,
120
Един на всеки 10 младежи в Ню Йорк е хомосексуалист
Снимка: БГНЕС

Според последните проучвания един от десет подрастващи в Ню Йорк е хомосексуалист.

От изследването, публикувано в сп. Pediatrics., става ясно, че обект на анализа са били 17 000 младежи, които вече са започнали да водят активен полов живот.

Според д-р Сюзън Бленк резултатите са обезпокоителни, тъй като повече от младежите не използват презервативи, което повишава риска от заразяване с полово предавани болести, вкл. и СПИН.

Последното твърдение е подкрепено от факта, че половината от 18-те милиона случая на заразени с венерически болести са млади хора на възраст от 15 до 24 г.

1/3 от младежите се явявали и инициатори на сексуален контакт, при това често по насилствен път.

Според експертите това се дължи на недобро възпитание, което не признава бисексуалните и еднополовите отношения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
2
 
! Отговори
ягодка преди 13 години
Творец създал Адам и ***,никъде не пише че е създал двама Адамовци.Гейове се оправдават че са уж нормални,но всички знаем че не.Винаги ще ви се подиграват и ще ви се смеят,друго и не очаквайте,никой никога няма да ви приеме на сериозно,освен вас самите.
113
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе, човек, изобщо не намесвай Библията , защотот там ще видиш яростно отричане и заклеймяване на еднополовите отношения! И 2ро много плитко разсъждения излагаш, как може да сравняваш отношенията на животните с тези на хората? Правиш ли разликата,че животните нямат разсъждения, те дейставт инстинктивно и нямат такива сложни чувства като при хората и другата важна разлика е, че ние можем да избираме, а те не! Недопустимо е да се каже, че животните ние ги създавами и те са наша плът и кръв O_*
112
3
 
2
 
! Отговори
poohy преди 13 години
Не пише как са направили изследването. За многомилионен град, в който цяла България ще насели само частица от един на Нюйоркските райони, 17 000 не е и плюнка в морето. Като нищо са отишлш в местния гей клуб да си направят запитването.
111
6
 
5
 
! Отговори
аз преди 13 години
Ами нормално е, все пак Ню Йорк като всеки голям град събира в себе си най-големия човешки ***.
110
8
 
4
 
! Отговори
Българин преди 13 години
до Иван вземи прочети библията и погледни содомия какво значи като дума болен мозък си ти хората немагат да бъдат такива каквото изкаш ти а такива каквито ги създаде природата в изучаването си в дивата природа има хомосексуализъм никое животно не убива нито игнорира себеподобните си защото са хоми риби например или кучета напротов равни са научно е доказано те се разждат такива и забележете раждат се от хетеро връзки тоест ни е ги създаваме те са наша плът и наша кръв извода е е за вас
109
6
 
0
 
! Отговори
77777 преди 13 години
Зависи какви хора са в изследването. По принцип обратните са по-малко от 1% от населението, но примерно сред артисти, певци и някои други са може би и повече от 10%. При политиците също са над 10%, а по-едно време в България около 1992 година бяха и доста повече, но в България обратните са около 1 на хиляда, а в САЩ са около 1 на 100 човека. Защо е така е друг въпрос.
108
9
 
9
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Говорейки такива думи като еднополова любов, гейове и подобни любезни думи всъщност прикривате едно гнусно, содомско деяние. Това е отвратителна гнусотия. Да се оправят мъже един друг абсолютна содомия !! Извратеняци ! Болни мозъуци, които трябва да се лекуват !
107
1
 
8
 
! Отговори
боян преди 13 години
а един от 10 политици в България не е
106
1
 
8
 
! Отговори
Astarot преди 13 години
Средно 9 от всеки 10 мъже си пада по жени с големи гърди.Десетият си пада по другите девет :)
105
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
towa zalgawie e otwrat!Един на всеки 10 младежи в Ню Йорк е хомосексуалистDiankow bil li e mladej w NY ili si e po rojdenie mladej pe***alen?
104
2
 
1
 
! Отговори
Въпросчо? преди 13 години
Ами,тогава *** да го е*беш в пъпа,а "fsb" си знае работата!
103
2
 
3
 
! Отговори
отвратена преди 13 години
Тук сте се събрали само ***раси , отивам в манастир .
102
1
 
0
 
! Отговори
хуху преди 13 години
Съжалявам, активен съм...
101
3
 
7
 
! Отговори
до нехомо преди 13 години
еми да бе ти луд ли си децата гледат как каките гълтат *** и си навират къде ли не какво ли не даже чалга певиците са не певици а порно актриси ти луд ли си хетерото всеки ден демонстрират колко е яко да правиш всичко това ти не гледаш ли телевизия нечетеш ли вестници негледаш ли реклами и билбордове от всякъде лъха че да правиш секс е много модерно напротив ние хетерото непредставаме да рекламираме секса дори и на малките деца защо те да не казват те какво правят всеки има избор за..
100
2
 
2
 
! Отговори
fsb преди 13 години
до 97 хуху - ела ми отворко и ще те направя и теб един, ама пасивен...
99
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ОФ
98
2
 
3
 
! Отговори
Въпросчо? преди 13 години
Те са 11 от 10!Щото могат да поемат повече от един ....
97
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти що не вървиш да си запълваш отверстията с турски чурки ми си седнал тука да петниш името на Апостола?
96
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Вече и ти ,щом си тук :)
95
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защото тес а протестанти, затова. А протестантите отричат всякакви задръжки.-------------------------- Ти си много далече от шосето, човече. Протестантството произлиза от пуританството, а пуританите са били едни абсолютни религиозни фанатици (на християнската религия ). Всъщност това ги е направило и водеща сила, а не слободията.