Родната полиция ни пази... вече и в Пирогов

Правят малко МВР в болницата, имало много престъпници
Обновена: 9 ное 2010 15:07 | 9 ное 2010 15:07,
24
Родната полиция ни пази... вече и в Пирогов
Снимка: БГНЕС

"Малко МВР" ще бъде създадено в Института за спешна медицинска помощ Пирогов, съобщи директорът на болницата д-р Димитър Раденовски. Идеята е обсъдена с вътрешния министър Цветан Цветанов.

Причината е, че около 10% от престъпниците в София преминават през института, коментира Раденовски. Служителите на новата структура ще охраняват лечебното заведение и ще уведомяват органите на реда за случващото се в болницата.

С 10 000 се е увеличил броят на оперираните пациенти в „Пирогов” за година и половина, посочи Раденовски.
Болницата приема 75% от спешните случаи в София и 20% от страната.  Годишно "Пирогов" губи 5 млн. лева за лечение на здравнонеосигурени граждани.

360 000 пациенти годишно минават през поликлиниката. На ден през Пирогов минават около 1200 души. През зимата те стигат до 3000. Около 120 души дневно се приемат за лечение, а 80-100 са оперираните за ден. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Пирогов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
нашия преди 13 години
е по точно никой не може го каже
23
0
 
4
 
! Отговори
Тони преди 13 години
голям процент от престъпниците на България минават през правителствена болница. там да се отвори филиал на НСО
22
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 13 години
Плащаме на лекари, на сестри, на санитари, а сега и на катаджиите по коридорите...
21
0
 
9
 
! Отговори
Българин преди 13 години
17 - интересно - щом *** не боледували, защо болниците са пълни с тия черни гадини? Има отделения, където, освен лекари и сестри, просто не можеш да видиш бял човек !!! Напротив - много *** са перманентно болни - заради вродената си ненавист към всякаква хигиена, заради ***, които плюскат, заради генетическата си непълноценност, неслучайно последните епидемии от херпатит и морбили поразяваха само тая гнусна раса.11 - разликата е само, че *** се ражда, а Ушев го назначават.
20
0
 
16
 
! Отговори
Българин преди 13 години
"Годишно "Пирогов" губи 5 млн. лева за лечение на здравнонеосигурени граждани."Мисля, че ако гнусните *** не бъдат приемани в тази, а и в другите болници, няма да има нужда от полицейско присъствие в тях, а само от охрана на входа.И тия 5 000 000 само за Пирогов нарастват до огромна сума, ако се смята за всички болници - много от тях са до такава степен пълни с мръсни неосигуряващи се ***, че за хората, плащащи осигуровки няма място !!! Докога ще търпим ?!?
19
0
 
6
 
! Отговори
българин преди 13 години
аман от хрантутници
18
0
 
5
 
! Отговори
киро преди 13 години
що не направат по един малък филиал във всеки блок по лесно е
17
5
 
1
 
! Отговори
морал преди 13 години
до 5 - Мисля,че *** не боледуват, така че държавата не се охарчва за тях кой знае колко ---- За родилки-ромки - да / не се присмивам/ , но ДЕЙСТВИТЕЛНО болни *** почти няма
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Боже ,опази ни от родната полиция!Между другото има си стая с полициаи точно до регистратурата и винаги си ги е имало там. Сега какво още 5 кибика ли ще сложат или новината е стара?
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а ако говорим сериозно,днес моя близка бе препратена от пирогов в исул,от там-да чака следобедната смяна на личната си лекарка,защото май...нещо не и се орасява в главата....а жената работи и плаща осигуровки,и сега е 16 часа и 40 минути,и още не е поета от лекар...............е,нека МВР да си пази престъпниците да не се изпозастрелят по коридорите,лекарите да лекуватарестантите от кихавици.....и *** след клане.
14
1
 
8
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Цецко съвсем изкуфя,абе до сега в Пирогов винаги е имало криминалисти,които са работили и които са били на щат към столичната полиция ,какво МВР ще създава и отново пари????
13
1
 
7
 
! Отговори
главен експерт преди 13 години
а ето какво пропуснаха да ни кажат колегите от днес.бгБолницата ще чества 60-годишнината си, като бъдат създадени химн и знаме на лечебното заведение.дано да е поверена тази задача на веско маринов!
12
1
 
6
 
! Отговори
вибромасаж преди 13 години
Родната полиция ни пази... вече и в публичния дом
11
5
 
19
 
! Отговори
А не така преди 13 години
Освен ***, които не плащат осигуровки, такива не плащат и полицаите ни. Въобще приликата ***-български полицай, е тревожно висока.
10
2
 
9
 
! Отговори
безработна преди 13 години
Абе важното е да има работа за хората! Че тая безработица ни ошашави! Ние и без това сме си милиционер-роднина-милиционер-роднина, поне файда да има!
9
3
 
7
 
! Отговори
ddt преди 13 години
emi da do vseki grajdanin policai , ama i povechko da bie i shte ima red v tazi kochina !
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
то се види от далеко и няма нужда да си казваш колко си ***
7
4
 
20
 
! Отговори
re преди 13 години
Здравнонеосигурените или да си плащат като се разболеят или да ***. Никой не им е длъжен да ги лекува безплатно. Да, здравето струва пари и като не си заделял за осигуровки нямаш никакво право да мрънкаш.
6
10
 
33
 
! Отговори
ПСИХОЛОГ преди 13 години
Малко мвр, а, страната ни е заприличала на огромно мвр!!! След време само мвр служители ще останат!!!! До всеки човек -полицай.Тогава ли, ще се оправим!!!!
5
0
 
29
 
! Отговори
do 4 преди 13 години
Няма пряка. Обаче. "Годишно "Пирогов" губи 5 млн. лева за лечение на здравнонеосигурени граждани"Разбирай мутри и ***, защото само сред тези две групи има неосигурени - ще се пробват да ги ловят там сигурно?