Охранител простреля трима крадци на метали

Пострадалите са в болница, без опасност за живота
Обновена: 3 яну 2011 14:35 | 30 дек 2010 14:20,
178
Охранител простреля трима крадци на метали
Снимка: БГНЕС

Трима души на възраст от 15 до 20 години били простреляни с газов пистолет от охранител на частен обект при извършване на кражба на метални врати в Сливен, съобщиха от МВР.

На тримата им е оказана медицинска помощ в Областната болница. Пострадалите са без  опасност за живота.

Около 13 ч. на 29 декември тримата младежи извършили опит за кражба на метални врати от помещение за амбалаж, намиращо се в сградата на бившия месокомбинат "Родопа".

Те отказали да се подчинят на предупреждението на охранителя - 64-годишният Й. И., да оставят вратите.

За да предотврати кражбата, той ги прострелял с газов пистолет.

Извършителите са криминално проявени, известни са на полицията като крадци на метали.

Месокомбинатът повече от десет години не работи и множеството сгради и съоръжения се ползват за складове и други дейности.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: Сливенохранител
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
2
 
! Отговори
botsos преди 13 години
Ловец се телепортира в 2050 година, за да види какъв дивеч има в бъдещето. Говорят с друг ловец, че дивече вече се нарича ***. Старовремския ловец вижда 2-3 *** около кофите и ги застрелва от раз. Тогава изкача горския и крещи: Колко пъти да повтарям, че дивеч около хранилките не трябва да се трепе!Евала на охранителя. Така трябва да се процедира, че скоро българите ще станем малцинство!
159
0
 
2
 
! Отговори
Усмивката преди 13 години
Мисля. че за охранителя по-голямо удовлетворение ще бъде да види колко хора стоят зад него и го подкрепят, отколкото някакъв тиквен медал. Още веднъж - БРАВО!
158
0
 
4
 
! Отговори
hahoo преди 13 години
Да им е честита новата година! Браво на охранителя! Този човек заслужава да дава уроци на колегите си! В болницата ще лежат по-дълго, отколкото в полицията само 24 часа! Ако може и бързо производство и веднага след болницата в пандиза! В тази държава трябва ред!
157
0
 
9
 
! Отговори
Kitaec__ преди 13 години
За никого не е тайна,че нашата държава продължава да развъжда ***.Всички знаем че *** решават изборите в селата и малките градове.не е важно коя партия ще е на власт,а дали ще се прилагат законите.99% от къщите в които живеят ***,са незаконни,но държавата няма смелост да ги събори.Според европейското законодателство в незаконно построена сграда е недопустимо да се прекарва ток и вода.Отделен е въпроса,дали *** плащат данъци и дали са здравно осигурени
156
2
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Хора отворете си очите и вижте как действат руснаците с кавказките мангафи Москва и навсякъде. И то с подкрепата на Путин и Медведев. Трябват ни такива хора и тук да вземат властта. Дайте да загърбим враждите и да се обединим около националистите. Бойко ми се струва много плах и не взема мерки срещу *** престъпност. Да дадем шанс на Атака да упражнят програмата си за управление. Дайте един път да бъдем българи не политикани.
155
1
 
6
 
! Отговори
! преди 13 години
до 169.Няма по-сляп от този,който не желае да вижда -казваме ние турците! Случаят с учителката е един от малкото ,в които са написали имената на престъпника,а не само инициалите,и второ никъде не е споменато ,че е българка!А има и *** с висше обр. с български имена!Но всеки,който си купува редовно вестници е забелязал българското лицемерие - заловен е Т.В. от Бургас от *** /или турски/ произход! Хич не пропускат да отбележат произхода им! Весела нова година!
154
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
да бе да, пишат ми ...ако са само инициали - почти сигураж става въпрос за шайка джонгали.само ако е българин ще го изтипосат със три имена и кратка биография та да го разбереме всички кой е и що е. Като със учителката дето обра банка. Ама тия маймунски изпълнения са почти винаги анонимни щото иначе автора няма да е "политически коректен" а ще е "расист" и айде сега убийте го с камъни.Само се надявам охранителя да не го вкарат в затвора задето си е гледал работата.
153
6
 
4
 
! Отговори
тра ла ла преди 13 години
166.Всяко магаре не е Марко! В Сливен живеят и много българи,а и никъде не е казано ,че крадците са ***.Ако са *** или турци,журналистите хич не си поплюват ами направо след инициалите пишат : Г.Н. от ромски произход !
152
0
 
14
 
! Отговори
Петров преди 13 години
Браво на момчето!Да е живо и здраво!Свършил си е работата, както трябва. Останалато са глупости на ***.
151
4
 
3
 
! Отговори
както обикновено преди 13 години
Абе ако крадците бяха българи,нямаше да се изпишат толкова *** коментари!
150
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Като гледам коментар номер 137 разбирам, че 6 човека са избрали втората перспектива... Или са ***...
149
0
 
7
 
! Отговори
иванов-2 преди 13 години
Колега, разликата между тях и нас е почти нулева.Ако този служител го защитята в съда, както трябва то означава и един плюс за нас - няма да се чудим дали вършим престъпление, когата всъщност си изпълняваме задължението да опазваме гражданите и тяхното имущество, както и това държавата и общината.
148
0
 
22
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Юнак дедо.С бойни патрони да е стрелял та 3 *** по-малко да има сега.
147
1
 
21
 
! Отговори
Mитко преди 13 години
Гето с бетонни огради като в Чехия, вечер в 20.00 кранът слага бетонния блок на входа на гетото и отстрел на свободно крадящите след 20.00 часа.
146
13
 
3
 
! Отговори
do vsi4ki zabludeni преди 13 години
kak moje niakakav si izkukorigal biv6 voenen ili policai da strelia po 15 godi6ni deca....i to po obed.policia niamali 4e da signalizira da otidat da gi hvanat ne da gi prostrelva s dezodoranta pistolet,ami ako gi be6e ubil???struvali si za dve vrati da ubie6 dete na 15 godini???deto za da tragne da krade sa vinovni,ima6tite biznesi,za6toto te sa nai golemite kradci.
145
12
 
2
 
! Отговори
CIGANIN преди 13 години
Ave ti mnogo znaesh otvorko,ama kato otidesh tam i se kachish varhu nego malchish BAIGANIO takuv,skriise v hralupata si ve che si jalak!!!
144
0
 
26
 
! Отговори
ЕВАЛЛА ,НА МОМЧЕТО.. преди 13 години
ТОВА Е ОХРАНИТЕЛ......!!!!!
143
1
 
24
 
! Отговори
щурмбанфюрер преди 13 години
Дай БОЖЕ,всеки ден такива добри новини!!!
142
3
 
22
 
! Отговори
GMG преди 13 години
Пазачът добре е постъпил, ама мангалчетата какво ще ги правим: ще ги изнасяме в ЕС? Ей ,турците преди 3 века ни ги доставиха от Индия и Египет и те като като се настаниха в България,никъде не искат да мърдат! Затова не обичам Турция, заради братовчедите! Там ги изпообесиха и изпозастреляха,жив *** няма. А в БГ вече ги наричаме роми и си ги пазим като писани яйца,та за 3 века от 25 хил.човека станаха над 600 хил. парчета. Не ни стигат бесепарите,та и тези да отглеждаме! И вече 60 години все ги интегрираме!
141
1
 
10
 
! Отговори
Мен фен преди 13 години
До 137Мен, фен съм ти отвсякъде - ЖЕСТОКООООО!!!!! А за "бизнесмен" 150 - да те напълни *** семе отзад, че през устата да ти излезе. Мамка ти и родоотстъпник!