"Аватар" с нов рекорд - 6,7 млн. продадени копия на DVD за 4 дни

Продажбите са на обща стойност 130 милиона долара
26 апр 2010 08:36,
58
"Аватар" с нов рекорд - 6,7 млн. продадени копия на DVD за 4 дни
Джеймс Камерън. Снимка: БГНЕС

Филмовият хит на Джеймс Камерън "Аватар" шества победоносно както из киносалоните, така и в домашното кино.

Още по темата
За четири дни от пускането на DVD и Blu-Ray дискове продажбите му достигнаха 6,7 милиона копия, съобщи Асошиейтед прес.

Продажбите са на обща стойност 130 милиона долара.

Триизмерното фентъзи на режисьора Джеймс Камерън стана най-касовият филм в света след премиерата си на 18 декември.

Той регистрира приходи от 2,7 милиарда долара, като счупи рекорда на предишната превърнала се в класика творба на Камерън - "Титаник" от 1997 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
tryyy преди 14 години
Titanik e napraven prez 1997g. Avatar e prez 2009g. tova sa 12 godini. ot koito amerikanskiq dolar e postradal ot malka inflaciq. Ili ina4e kazano prez 97 si kupuva6 bilet za 4$, a sega si go kupuva6 za 7$. Sami mojete da go iz4islite. Az samo 6te zagatna 4e Titanik darji vse o6te 1-voto mqsto, s malka prednina. Kameran e velik! (Izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica)
54
1
 
5
 
! Отговори
фар преди 14 години
Това е да си велик. Джеймс Камерън е велик режисьор две мнония няма. Но мен ме притеснява друго, като стане въпрос за това че някой е направил много пари с честен труд се усеща някаква завист. А когато някой Български мутрафон (не по беден) го проснат на земята да го арестуват, всички почваме да милустеем за него. Ей мене това ме притеснява. Благодаря.
53
2
 
1
 
! Отговори
кики рики преди 14 години
я, че то това е голема изненада. това муви даже няма идея.
52
4
 
5
 
! Отговори
Мрънчо преди 14 години
Филмът си е супер, пожъна достатъчно успех и пари, но на високоинтелектуалния и разглезен от квалитетно нашенско кино българин не може да се угоди. Все пак ние сме създали такива световни класики
51
7
 
6
 
! Отговори
ЧЕ ГЕВАРА преди 14 години
Поредната боза,направена за много пари.Някакви си сини грозници,гонят ги хората от Земята,после ракети,животни,взривове,експерименти....Камерън определено е със психични проблеми.Не мога да разбера как човек ,режисирал такъв шедьовър като"Титаник", да се *** така...
50
0
 
0
 
! Отговори
Freakshow преди 14 години
Знам, че за него говориш. Двусмислен е, но не е порнографски. Както се казва в такива случаи- "кой за какво си мисли" .... ;)
49
1
 
1
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Аз говоря за аватара на "хем дебел, хем дълъг". Позагледай се...
48
3
 
3
 
! Отговори
Пришълец преди 14 години
Алмодоварчето може само да му диша прахоляка на Камерън с неговите истории за ония... различните, дето трябвало да сме толерантни към тях.
47
0
 
1
 
! Отговори
Freakshow преди 14 години
Не става въпрос за порно, а за интерпретация. Аз порно никъде наоколо не съм видял.
46
3
 
3
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
47, не, просто порно с триметрови сини човечета с елфически уши не ми звучи добре. А на теб?
45
0
 
5
 
! Отговори
Гошо Камеръна преди 14 години
продължението на Аватар ще се казва Главатар. действието ще се развива в язовир Камчия, човетата ще са зелени, а бюджета на филма ще е 1.000.000 лева ама от старите.за визуални ефекти на зрителите ще се раздава марихуана и паркизан.очакват се приходи от 1.000.000.000 лева този пък от новите.
44
0
 
1
 
! Отговори
Freakshow преди 14 години
Мануелчето нещо се спече. Явно е възпитана, да смята секса за нещо срамно и мръсно.
43
0
 
0
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
45, не искам да си представям повече, сори :D
42
0
 
1
 
! Отговори
Жо преди 14 години
До manuelche : Препоръчвам ти да гледаш японския филм " Ейджанайка" /Eijanaika/. Когато вникнеш в смисъла на тази японска дума, ще намериш решение на всички проблеми.
41
0
 
1
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
41, ако правилно виждам аватарът ти, съм потресена :D :D :D
40
1
 
1
 
! Отговори
MAXIM преди 14 години
В радомирското село Извор, Фестивал на граовския зелник ще благослови утре Знеполският епископ Йоан - Викарий на Негово Светейшество патриарх Максим .Егати олигофренията , след като написаха фалшиво писмо до/от Цариградският Патрирах за Западно-Европейски Митрополит Симеон , сега пък зелници... Максиме, Максиме това ли Ви е работата да благославяте зелници... ?!
39
0
 
2
 
! Отговори
Freakshow преди 14 години
Във филма има разни странни персонажи. Онзи със свтещите пъпки е патрон отвсякъде.
38
2
 
2
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
c., и аз съм гледала "Топло" страшно много пъти. Имам го от поредицата на "Труд" и "24 часа". За мен "Аватар" има и идея, макар и преекспонирана - за покоряването на чуждата цивилизация. Особено запомняща се е репликата "Какво да им дадем на тях (на'ви) - дънки и Кока-Кола ли?!". А светът на Пандора е мислен с години до последното животинче, наистина е зашеметяващо.
37
1
 
1
 
! Отговори
с. преди 14 години
Ами специално Топло съм го гледал 300 пъти!Знам го наизуст!Имам го на оригинално ДВД!Ама какво да му гледам повече егати!?Относно Аватар мога да кажа,че няма такъв филм!Страхотно е пресъздаден живота на друга планета!Ако се вгледаш в детайлите на растения и животни няма как да не признаеш за каква невероятна работа става въпрос!Ама сценария не знам какво си!Глупости!То и звездни войни не са със супер дълбок и съдържателен сценарий,ама....
36
0
 
3
 
! Отговори
manuelche преди 14 години
Жо, да не се заблуждаваме, повечето нови филми са боза. "Сблъсъкът на Титаните" няма нищо общо с мита за Персей. "Троя" щеше да е по-добре като анимационно филмче. "Алиса..." и "Аватар" на 3D си е зрелище, но са почти дотам. Все пак са красиви. Но да се отрича така яростно? Да циклиш до края на живота си на "Козият рог", "Топло" и "Оркестър без име"? Малко прекалено е...