Филмовата поредица "Убийствен пъзел" постави рекорд

Тя е Книгата на Гинес като най-успешен хорър сериал
23 юли 2010 11:16,
19
Филмовата поредица "Убийствен пъзел" постави рекорд
Снимка: cinefish

Филмовата поредица "Убийствен пъзел" получи място в Книгата на рекордите "Гинес" като най-успешния хорър сериал, съобщи Ройтерс.

"Аз още съм в шок – каза продуцентът Марк Бърг. – Фактът, че изместихме поредици като "Петък, 13-и" и "Кошмари на Елм стрийт" е признание за нашия екип и нашите партньори от "Лайънсгейт".

Поредицата се състои от шест филма, всеки от които излиза за празника на Вси светии от 2004 г. Седмият ще излезе на 29 октомври тази година. Той ще е триизмерен.

Шестте филма са донесли общо 730 милиона щатски долара от прожекции в света, като от тях са продадени и над 30 милиона DVD-та, уточни разпространителят "Лайънсгейт".

Сертификатът за рекорда ще бъде връчен днес на конгрес на развлекателната индустрия в Сан Диего.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
ELIXIR преди 13 години
pu6im i vlizame v zalata!! ;D
19
0
 
1
 
! Отговори
Мики преди 13 години
Не си права. Има и готини продължения. Не са много, но ги има. На прима виста се сещам за Смъртоносно оръжие и Лудия Макс. Но по принцип изключенията потвйрждават правилото.
18
3
 
0
 
! Отговори
деси преди 13 години
Мразя филми с числа:) Рамбо 4, Умирай трудно 16, Матрицата 9,Карибски пирати 103, Хари потър и тайнствената дископатия...само Властелина става но и той има кусури в третата част. Някак ентусиазмът спада след втората част...
17
0
 
2
 
! Отговори
Рачкур преди 13 години
Първата серия беше, другите не бяха...
16
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Съгласна съм.
15
0
 
2
 
! Отговори
Смях преди 13 години
до 14Не знам защо си решил, че е последната, при положение, че лошият оживя ...
14
1
 
3
 
! Отговори
Pongo преди 13 години
Добре де, нали шестата част беше абсолютно, категорично, окончателно най-последната, в която се разбира всичко за плана на Джигсоу - и сега изведнъж седма серия :)
13
0
 
4
 
! Отговори
BTG преди 13 години
Анатема на sequel-ите!!
12
0
 
15
 
! Отговори
Режи 10-а част преди 13 години
Първата част беше изключително оригинален хорър, изпипан и интересен. Всяка следваща част става все по-*** и се прави само защото хората все още искат да си дават парите. Да не говорим, че всеки втори хорър филм по принцип ме кара да се заливам от смях вместо да ме притесни или стресне с каквото и да било...
11
1
 
5
 
! Отговори
Дани преди 13 години
"окомври" чакаме, а? :D
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
#5, опитай се поне да започнеш да пишеш правилно, пък след това критикувай и обиждай...ОК?Поредицата е готина и чакаме окомври!
9
2
 
7
 
! Отговори
222 преди 13 години
Nck ама си много *** бе мойто момче :) Помисли първо какво искаш да кажеш ,построй едно нормално изречение и после пиши . Не е зле и да провериш какво означава " анатема" , че си личи че не знаеш . А признанието ти ,че не искаш да се натоварваш -е симпатично признание ,че мисленето не ти е силна страна.
8
7
 
7
 
! Отговори
Nckl преди 13 години
Ох..дядо #3 пий 1 ракия и лягай че стана късно ..Промити мозъци америка е анатема , като не ти харесва - пътя , това мен ме кефи забавно е с приятели да се гледа а пък ти гледай руско или там каквото искаш, после както се пее в 1 песен скоро излязла - таковай завивката . Аз гледам кино за почивка а не да се натоварвам с някакви руски кримита с 5$ бюджет , много ясно че ще гледам филм с готин cast а не някви умрели пияници на по 400 години само защото сценариста е добър и филма е мега смислен..
7
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво им е на руските филми, изпълнени с емоции и смисъл. Силни чувства, каквито предизвикват руските филми, американските бози никога не могат да предизвикат. Руското кино е 1 000 000 пъти по-добро от американското. Вземи един криминален руски филм и един криминален американски. Направи сравнение и виж къде е вложен повече смисъл, интелект и ум. Място за сравнение няма.
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
че какво им е на руските филми? напоследък почнаха да правят киноиндустрия по-американски, ама принципно имат силни филми в определени жанри, разбира се, по-различни от тоя, ама кой знае, някой ден ... :)
5
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами глудай руски филми тогава бе *** пъпанар
4
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
след втората серия спрях да го гледам,не мисля че другите серии ще са по-различни,номер 3 напълно е прав.
3
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Естествено, че рекордите са на такива филми - брутални, извратени, без никаква културна стойност. И как ли да е , щом се кланяме на американците. Агресията в обществото идва точно от тези филми, но "братята" американци промиват мозъците на децата ни с такива безстойностни филми, филми с насилие и извращения. Нямам думи! А и каквото и да напиша все е тая, нищо няма да се промени. Как иначе Холивуд ще печели от тъпите си безмислени филми? Чрез промиване на мозъци! Всичко е в полза на САЩ!
2
3
 
16
 
! Отговори
belqta преди 13 години
Много брутален филм е това... Направо остава в съзнанието ти всяка част от него! Много е добър, но не ми е по вкуса
1
6
 
19
 
! Отговори
джъч преди 13 години
Евала - и аз съм фен.