Най-важният въпрос – каква ще е роклята на Челси

Медийна истерия съпътства подготовката на сватбата на Челси Клинтън
29 юли 2010 16:35,
13
Най-важният въпрос – каква ще е роклята на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Едно е сигурно – Челси Клинтън ще се ожени в събота, а родителите й – външният министър на САЩ Хилари Клинтън и бившият президент Бил Клинтън, са много развълнувани.

Всичко останало около събитието обаче е само догадки. Защото подготовката на сватбата на Челси и дългогодишния й приятел Марк Мезвински е обвита в пълна тайна, дори мястото на сватбата не е обявено официално.

Това оставя поле за предположения, които, естествено, са много. Като най-сигурно място за церемонията се определя луксозният Astor Courts в градчето Райнбек край Ню Йорк, който напомня Версай.

Още по темата
Като възможни дизайнери на роклята на Челси се спрягат Оскар дела Рента или Вера Уанг. Сред авторите на клюкарските колонки цари неяснота около религиозната част на сватбената церемония, защото Челси е християнка, а годеникът й е евреин.

Истинската истерия обаче е около въпроса кой ще е в списъка на гостите, които трябва да са около 400, пише "Велт".

Говорител на Барак Обама вече отхвърли слуховете, че на тържеството ще се появи президентът на САЩ. Опра Уинфри обаче със сигурност ще е там.

Много от приятелите, познатите, политическите съратници и спонсори на клана Клинтън обаче се чувстват пренебрегнати, пише New York Times.

"Достатъчно добър съм да дам назаем самолет, но не съм достатъчно добър да ме поканят на сватбата", оплаква се пред изданието познат на семейството, който преди време отстъпи на Бил Клинтън частния си самолет заедно с пилота, но досега не е получил покана.

Дългогодишен семеен приятел подозира, че някои хора тайно лобират, за да попаднат в списъка с гостите.

Държавният секретар на САЩ и майка на булката Хилари Клинтън не иска да участва в разплитането на догадките.

"Устата ми е заключена", заяви Клинтън пред телевизионния канал NBC. "Имам строги указания да не говоря за това и мисля, с право. Това е нейната сватба, това е семейна сватба", каза тя.

Все пак издаде, че дава съвети за подготовката с мейли и въпреки многото си пътувания е намерила време, за да пробва вината и ястията и да се включи в избора на тоалетите. Призна също, че ще е "голям успех", ако съпругът й Бил Клинтът успее да измине без инциденти пътя до олтара с дъщеря си.

Медийните вълнения около сватбата съвсем ясно контрастират на начина на живот на 30-годишната Челси.

Докато родителите й никога не са се страхували от прожекторите по време на амбициозното си политическо изкачване, дъщерята не държи много да се показва пред публика.

Засега не се забелязва да има интерес към политическа кариера и, изглежда, принципно не се вълнува особено от факта, че е част от едно от май-влиятелните семейства в американската политика.

Младоженецът Марк Мезвински е оставил малко следи в публичното пространство. Инвестиционният банкер е известен най-вече с това, че е син на бивш член на Конгреса от демократите, който през 2003 получи петгодишна ефективна присъда за измама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
vra4anska perla преди 13 години
PRUC
11
2
 
1
 
! Отговори
разочарована преди 13 години
Мислех да кажа честито на дъщерята,не че мног би се заинтересувала, ама като прочетох написаното.. Жени се за евреин измамник. А коментара на майка й, че ако Клинтън отведе момичето до олтара без инциденти, значи ли че би направил почивка по средата за една пура?
10
2
 
1
 
! Отговори
рави Рави преди 13 години
Дали вече е приела юдеизма???
9
2
 
2
 
! Отговори
Оня преди 13 години
Кой е тоя челси клинтън бе? Да не е некъв певец на рап от емтивито?
8
1
 
7
 
! Отговори
атомен физик преди 13 години
сън не ме хваща да мисля за роклата ....
7
3
 
7
 
! Отговори
Гочоолу преди 13 години
Дизайна на роклята на Челси, ще е в синьо, като дизайтерка Моника Л. сподели, че това ще е роклята от която баща й ще изпадне в екстаз :)
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гледам, Челси е минала два-три ремонта при пластичните хирурзи, но трябва още малко.
5
2
 
5
 
! Отговори
Чук преди 13 години
Ако не бяхте написали - нямаше и да знам, че някъде си имало медийна истерия за нечия рокля ... Така е, след като журналистиката ви е "copy-paste" ... Толкова си можете !
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БМХ ....и то много
3
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bre taq chelsi da ne e obratna che ni zanimavate s neq bre
2
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе, на кой точно му пука за Челси Клинтън, освен на техните ? Айде стига сте ни занимавали с отвъдокеански глупости, имаме си наши си проблеми, за които не се пише, например законите, съда и престъпността.
1
9
 
12
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Тя да внимава какво прави, че после да не вземат роклята за търсене на биологичен материял. Баща и има опит!