Спешно изпушил цялата марихуана при среща с ченгетата

Янки не слязъл от колата, докато не приключил с тревата
17 сеп 2010 12:45, Елка Василева
82
Спешно изпушил цялата марихуана при среща с ченгетата
Снимка: БГНЕС

Шофьорът от Илинойс Джовани Лайлс-Досън, който бил спрян от полицията заради изтекли номера на автомобила му, се заключил в колата и изпушил всичката марихуана, която имал, предаде UPI.

Лайлс-Досън е бил задържан от полицията на 9 септември. Пазителите на реда почувствали мирис на марихуана, когато се приближили. Поискали Джовани да слезе от колата, но той заключил вратата и вдигнал прозореца.

На седалката до шофьора седяла майката на Джовани Джейнс Досън. Тя последвала примера на сина си и също заключила вратата.

Когато полицията накрая убедила Джовани да слезе от колата, той казал: „Да, пуша трева. Но няма да намерите нищо в колата, изпуших всичко“.

В резултат Досън е глобен за изтеклите номера на колата, за съпротива на полицията и за съхраняване на средства за употреба на наркотици.

Освен това било установено, че той не е плащал издръжка, за което ще му бъде определено отделно наказание, пише Lenta.ru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: марихуана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Mnogo si Prost ti be balak smotan
77
1
 
3
 
! Отговори
damqnski преди 13 години
ЕВАЛА! :d
76
2
 
13
 
! Отговори
user преди 13 години
Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха браво браво натрил е носа на тъпите ченгета евала :)
75
2
 
4
 
! Отговори
t3d1 преди 13 години
Евала! Хитрец!
74
2
 
10
 
! Отговори
ahahaha преди 13 години
тоя е пълен *** :)
73
1
 
19
 
! Отговори
ахахахах преди 13 години
ахахахахахххх, тоя дали е перде ахахахахахахаххххДа, пуша трева. Но няма да намерите нищо в колата, изпуших всичко!
72
2
 
4
 
! Отговори
bbb преди 13 години
napu6en naistina kara6 po vnimatelno ,no v edin moment bez da iska6 moje da zacikli6 v nqkva misal i da propusne6 znak ili da blasne6 ne6to xa.pone na men taka mi e stavalo
71
3
 
2
 
! Отговори
Stefan преди 13 години
Съгласен съм с теб , че не е правилно да се кара напушен.
70
0
 
0
 
! Отговори
зорница преди 13 години
До ВеселинВеско, от Бургас ли си...
69
1
 
7
 
! Отговори
Genata преди 13 години
Абе да ти кажа в живота си съм пушил малко. Та не бих казал че съм експерт в карането напушен, но от опита който имам не бих се качил на кола напушен. не споря дали алкохола е по вреден за шофиране но няма да се съглася, че джоинта видиш ли не влияе и че даже някой си бил ставал по внимателен щото му било ставало по кеф да кара.
68
1
 
1
 
! Отговори
ASI--DO ddt преди 13 години
MNOGO SI PRAV,TIA XICH NE SA GI OTGLEDALI DOBRE.XA.XA.XA.
67
0
 
6
 
! Отговори
Веселин преди 13 години
Ти явно си голям *** щом правиш само това което е модерно.
66
26
 
7
 
! Отговори
непушач на трева преди 13 години
Тъпо, тъпо, тъпо :)))) Поне от 10-15 години джойнта вече не е хит у нас, а пък какво остана за америка, където бума беше през 70-те... Не разбраха ли тъпите американци, че днес е просто тъпо да пушиш трева, днес е готино да не пушиш трева :)))) Ей, вечно не са в крак с времето тия американци и това си е :)))
65
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Предо трийсетина години Ярошевич, пилот на Ланча Стратос и победител в ралита направи експеримент.На едно летище наредиха конуси и му засякоха време за минаване. Не бутна конус.После пи 100 грама водка на екс, качи се веднага! зад волана и пак мина отсечката.Беше по-бавен с десетина секунди и бутна няколко конуса.А това е поляк ( с водката на "ти"), второ - професионален рали-пилот, трето - пи на екс и веднага тръгна, т.е. нямаше време да се опие сериозно.Ама чалгарчетата са извънземни!
64
1
 
11
 
! Отговори
ddt преди 13 години
kakvi sa tia hurbavi mujki raztenia bre , daite nekoia po profesionalna snimka :)))
63
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А да ти свия един зад врата?
62
0
 
1
 
! Отговори
до 55 преди 13 години
Да,но едно е да си упражняваш рефлексите виртуално, и съвсем друго да ти се случи на пътя. Само преди 2-3 дни станах свидетел на брутално ПТП на бул.Васил Левски и ул.Иван Вазов...надявам се да са живи. Никаква идея нямам в какво състояние са били шофьорите на 2-те коли, но стана нещо ужасно!!!
61
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз не казвам за концентрацията, а за усета за разстояние, координация, скорост...тревата не ти влияе на съзнанието, но ти променя представите за пространство и ставаш опасен зад волана.
60
0
 
3
 
! Отговори
Веселин преди 13 години
Е да в играта се изисква повече концентрация само дето като умреш и натиснеш мишката се прераждаш за разлика от живота :D
59
2
 
9
 
! Отговори
до 42 преди 13 години
Не си прав/а. Отиди и виж как живеят, и после говори, че са най-тъпата нация. Аз бях на същото мнение преди време,но когато си там, гледаш на нещата малко по-различно. Много са напред в неща,за които аз и ти още не сме чували даже...