Британците предпочитат Уилям, а не Чарлз за крал

64% искат Уилям и бъдещата му съпруга да наследят трона
21 ное 2010 22:15,
32
Британците предпочитат Уилям, а не Чарлз за крал
Снимка: БГНЕС

Британците искат принц Уилям и годеницата му Кейт Мидълтън да бъдат следващите крал и кралица на Великобритания, а не наследникът на трона принц Чарлз и съпругата му Камила, херцогиня на Корнуол, сочат две социологически проучвания, цитирани от Ройтерс.
 
Допитване на Ай Си Ем, публикувано във в. "Нюз ъв дъ уърлд", показа, че според 64 процента от поданиците Уилям и бъдещата му съпруга трябва да бъдат следващите на ред в наследяването на короната.

А проучване на YoyGov във в. "Сънди таймс" установи, че според мнозинството Уилям би бил по-добър крал от Чарлз.
 
Според Ай Си Ем по-малко от една пета от британците искат короната да премине у Чарлз и Камила, а по данни на YouGov 44 процента смятат, че Чарлз трябва да отстъпи реда на сина си, срещу 37 процента на обратното мнение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Най-ново за Кейт:След като Мидълтън била поканена от самата кралица Елизабет Втора да прекара Коледа с кралското семейство и техните гости, бъдещата принцеса отказала, за да прекара празниците със семейството си.Решението й било продиктувано от факта, че това ще е последната Коледа, която може да прекара с родителите си като нормално момиче без да спазва кралския етикетЕ, това е характер на съпруга, достойна да бъде кралица..Камила и Чаллз да прекарат старините си в мир и да се оттеглят от мераците за престола, имат да наваксват 35 годишното чакане за да са заедно, нека си гледат старините и да си се обичат...Да дадат път на младите, а кралицата само ще е доволна от това, защото тя трудно претлътна тази Камила за снаха...
24
2
 
3
 
! Отговори
Йорго преди 13 години
Както вече споменах, имам чувството, че това момиче ще бъде ДЯСНАТА ръка на Елизабев Втора , впоследствие и ще * хване кормилото* на Англия ---- Дано двамата запазят любовта си, защото тя ще им е много необходима
23
0
 
3
 
! Отговори
мечтание преди 13 години
Не би било зле и ние да сме като Англия и вместо да хрантутим 241 депутата като крале да храним само един...Но такава ни е тъпата орисия и за това сме и на тоя хал...
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
През малкия принц ми е .....
21
0
 
2
 
! Отговори
Луи ХVІ преди 13 години
...а ако се откаже Чарлз, чети внимателно статията!
20
0
 
2
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
"Роби за....цуцане" няма да станем,а ще станем... колонизатори.Надявам се иаз на една...колония около Манчестър,или Хемширското графство.
19
2
 
5
 
! Отговори
екстаз преди 13 години
А ти, защо го правиш и какво ще спечелиш от това,че ще ни продадеш на англичаните? Кралският двор ще спечели нова колония и роби за цуцане, а ти какво ще спечелиш? колко ще ти дадат?
18
1
 
4
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Великобългария ще се ...простира от Черно Море да...Атлантика.Най-вероятноУйлям ще ни обедини;вярно че Чарлз е малко....сълзлив,но не е...менте,като Симеончо и гори не му трябват.
17
3
 
6
 
! Отговори
съвет преди 13 години
Ти остеви обединението на Българияс Англия? Предлагам да се обединиш с ония от гей-парадите и да станете едно обединено нощно кралство! За да изпиташ нагледно какво означава да се дупиш на някого! Може да си гей, но нямаш право да искаш и ние, останалите да сме гейове, като теб! Ако толкова ти харесва Англия, купи си вазелин и върви там - в някой локал ще срещнеш мечтата си е ще те оправи за нула време! Но няма да се връщаш, нали? Може пък да ни донесеш английски буби и да заразиш и други тук?
16
0
 
8
 
! Отговори
до 2 преди 13 години
Когато Чарлз беше в България, непрекъснато си бъркаше в джоба, в който имаше мокри кърпички. За него явно сме африканска колония.
15
2
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
няма тука искам не искам, това не ви е избор на премиер, а монархия - предава се по наследство.
14
1
 
8
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Обединим ли се двете...кралства Великобритания и България,под короната наЧарлз,ще станем...Великобългария;само това е начина,да върнем ....Велика България.
13
2
 
5
 
! Отговори
poohy преди 13 години
Сръхзабавно е точно британците да са забравили как се наследява корона - ха ха
12
12
 
9
 
! Отговори
KING преди 13 години
ЕЕЕЕ НЕ МУ ВЪРВИ НА АНГЛИЙСКИЯ ДВОР. САМО ***-ДАЯНА, КАМИЛАТА СЕГА И ТАА ***.АМАН ОТ ГЮБРЕТА
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
скъп театър...
10
7
 
8
 
! Отговори
експерт преди 13 години
Може и да си прав и мисля, че Бойко ще е добър крал. Той е прям и с директно поведение и прилича по това на Калоян. Оня гледаше страшно, но Бойко има по-човечни и красиви черти. А и сега времето друго и трябва етикеция, а не яздене на кон и махане на меч и копие. Избора ти е добър и според мен.
9
3
 
10
 
! Отговори
Болгар преди 13 години
И откога ти тъпоумно Гоше искаш да ни наденеш нов хомот на врата? Ами ние българите си имахме царе и ханове и то велики? Като искаш да си роб, върви в Англия, а не да ми натрисаш тъпотията си на моята глава! Не е ли по-добре аз българина да съм си цар в родината, отколкото англичанин? Ето такива слуги като теб ни унищожават от столетия. Роби сте, предатели и нищо повече. Карай си БМВ-то и не ни стоварвай такива хора на главите, колкото и да са красива двойка! Нито Симеон нито тия са за наши царе
8
1
 
13
 
! Отговори
експерт преди 13 години
Защо да са грозни? И двамата са красиви, според мен. А мадамата е точна. Не е глезла, работила е за да се издържа в следването си и не е хленчила като наши *** тука за пари? Защо да не са щастливи? Чудесна двойка са и англичаните ги разбирам, защо ги харесват и искат за следващите си крале. Тия двамата са си лика и прилика.
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Долни рептили..
6
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако ги видя на улицата, ще ги подмина. Тя е по скоро грозновата, явно бясно амбициозна, той е красив като... англичанин. Защо трябва да изпадам в умиление и сантименти, че някой се жени? Пък бил той и принц. Щом сме живи, значи и ние сме имали предци. И защо те да са по малко достойни от техните? Този просто се е родил в "правилното" семейство. Искам да го видя как реагира в кризисна ситуация и що за лични качества има, другото е плява.