Jam On It идва, пригответе се за парти!

11-ото издание на хип-хоп феста е с послание 11 дни, 11 думи, 11 цвята
9 сеп 2010 12:31,
5
Jam On It идва, пригответе се за парти!
Снимка: Jam on It

11-ото издание на ърбан денс фестивала JAM ON IT идва и тази година с още по-силно послание: 11 дни, 11 думи, 11 цвята!

Той ще се проведе от 9 до 19 септември, първо в София, а след това в Смолян.

Организаторите на фестивала, танцовата формация Sleepwalkingz crew, обещават незабравим купон, който стартира още на 9 септември с подгряващо парти в Culture Beat, следвано от състезанието Circle Prinz в Sofia Live Club на 11 септември, по време на което в карамбола ще се хвърлят суперзвездите на балканската брейк сцена, а шампионите ще отидат в Швейцария на световен финал.

Тазгодишното състезание ще посрещне 30 специални гости от цял свят, които ще журират 9 танцови надпревари, ще преподават и ще изнесат специални шоупрограми.

Ще има 15 уъркшопа по танци, графити и диджей умения.

Над 20 брейк състава от България и региона ще се включат в най-голямата и атрактивна битка.

Състезанието се провежда по традиция в два дни, като след 17 септември ще "оцелеят" най-добрите 8, които ще се борят за титлата на JAM ON IT 11. Тежката дума се пада на легендите Кен Суифт (САЩ), Крейзи (Швейцария) и Золи (Унгария).

Още по темата
31 авг 2009 12:10
3
29 апр 2007 14:35
10 апр 2007 16:10

Гости на тазгодишното издание са имена законодатели в съвременните младежки изкуства, като световноизвестната легенда в брейк танците Кен Суифт (Ken Swift) от САЩ, който пристига в ролята на жури и инструктор.

Към виртуоза се присъединяват Crazy от Швейцария, както и легендарната група от Унгария Suicidal Lifestyles, запалили повечето от брейк танцьорите от новото поколение в България.

Освен тях гости на фестивала ще са брейк бийт диджеят Форест Гет’ем Гъмп (DJ Forrest Getemgump) от Ню Йорк, Франк дъ Танк от Холандия (Frank the Tank), Маурицио от Италия (Maurizio the Next One), Мойрокс (MoeRockz) и Хъкспин (Huckspin) от Германия.

България зад грамофоните ще представят Фейс Уан (PhaseOne), Владиджей (VladeeJay) и Балканиак Груувър (Balkaniac Groover) от Sleepwalkingz crew, както и техните колеги NZYMO, Петър Петърсон и Скил (SKILL).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
tony scout преди 13 години
Браво!! Айде и да се забавлявате ей!
4
0
 
3
 
! Отговори
Oбективен преди 13 години
браво момчетата от SW2, чакаме ви в Смолян, добре, че има още млади хора, които да правят нещо за този позатихнал, но иначе супер як град, щото иначе щяхме да си останем само с кебабчетата на некадърната ни кметица преди изборите.Jam on it, jam on it, jam on it, jam on it.........
3
0
 
1
 
! Отговори
... преди 13 години
Знаеш ли, тая година Хосе може да го нема.
2
0
 
3
 
! Отговори
longi преди 13 години
pichove, samo da vi kaja, che Skill vyrvi ryka za ryka s Jose. Mnogo e neuvajitelno da pishete za Skill, no ne i za Jose :)
1
0
 
4
 
! Отговори
Михо преди 13 години
Една свястна и позитивна новина.Досега винаги са се получавали готини партита.Успех пичове!!!!